-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris78
aktív tag
Nem variáltam rajta semmit csak simán full low-ra tettem. Egyik magyar vididnél láttam ,hogy ha a "shadow"-ot low-ra emeli verylow-ról akkor feljebb ugrik az fps és sokkal világosabb lesz a játék.
Csalóval még szerintem én sem találkoztam de ezt nehéz megmondani 1 ilyen kiforratlan hitboxnál. Viszont löttem már le jópár emberkét úgy, hogy visszagondolva lehet ő is cheatert kiáltott.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Én is csatlakoztam a steam csoporthoz.
Érdekességképp: Nekem szépen elmegy a játék 30fps felett egy 775-ös platformon!!! Q9550 8Gb ram és HD7850 2Gb
Laptopon kicsit gyorsabb. Asus k501lx i5 cpu:u5200 8Gb ram és gtx950 2gb....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Teszt szeróra hol lehet felmenni? Van "beépített" fps mérő vagy külső programot használtok?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Hi. Célzás közben a pageUp és pageDown billekkel mire jó az a "távolság" amit állítani lehet?
-
Chris78
aktív tag
Hi. Cuccokat ,lőszereket stb ,hogy tudok felezni az invertoryba? Pl átt akarom adni a lőszerek felét a társamnak.
Ja és most jöttem rá ,hoy a nyilt irányzékoknál és reddot-oknál stb a Shift-el kicsit zoomol. Gondoltam ideírom mert hátha más sem tudta.
etejdu:lehet ők hamarabb ugranak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla