Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VGNGR
senior tag
válasz
Revesz #22629 üzenetére
Pedig hidd el, nincsenek.
EA eleje óta megvan a játék, tudom, milyen amikor röcög, microlaggol. Nekem(!) perpill nincs vele gondom. Ettől még másnak lehet azt aláírom, meg lehet minden updatenél 20-al kevesebb fps, meg egyebek, ezt is elhiszem. Nálam hálistennek nincs.
-
gbela
senior tag
válasz
Revesz #22360 üzenetére
Van rola video youtube-on. De a lenyeg, hogy olyan 600 meterre a celtol erdemes kiugrani (ha ez lehetséges).
A legfontosabb, hogy nyitáskor 231+ legyen a sebességed, mert akkor alacsonyabban nyitsz. Tehát a repülés végén függőlegesbe vágni magad, hogy meglegyen a 231. Ezt pedig úgy kell időzíteni, hogy olyan 100-120 méterre légy a céltol nyitáskor.Tehát ideális eset, h ~600 méterre a céltól kiugrasz (még akkor is ha amúgy a repülő megy közelebb is), ekkor olyan 190-200al közelíted a célt (W végig nyomva, különben csak esel), nyitás előtt meredeken lefelé, hogy meglegyen a 231km/h nyitáskor, jó esetben ez kb 100-120 méterre van a céltól amit már nyitott ernyővel teszel meg.
Ha a kiszemelt céltól távolabb megy a repcsi mint 600m az sem baj, akkor ereszkedéskor kevésbé meredeken mész, és nem 190-200al, csak 160-al, de a vége ugyanaz kell legyen.
Kb ennyi sztem.
@Segal: a wave módszer már nem működik, legalábbis tesztelték sokat és már az az optimális amit fent írok.
-
Segal
veterán
válasz
Revesz #22360 üzenetére
A titok nyitja hogy nem sokáig kell a magasba maradni és utána hirtelen zuhanni hanem mindig elkezdeni gyorsulni lefelé és ha még távolabb vagy akkor visszahúzni az egeret majd újra gyorsulni és így haladni lefelé. A másik hogy mikor ugrassz. Nem szabad megvárni a derékszöget hanem már előtte ugrani kell. Az tőled függ hogy mikor, én elég hamar szoktam de ez mindenkinek ami épp bejön. Próbálgatni kell és ahogy a leghamarabb leérsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest