Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Igen. Ezt írtam én is, amire lehurrogást kaptam. Kevés neki a 8 giga RAM. A videókártya memóriája, pedig a te esetedben szintén ingadozó FPS-t eredményez. Ahogy mondtad. Nagyon optimalizálatlan. Páran írtátok, hogy vígan eljátszotok 8 GB RAM-al is. Viszont azt nem írtátok, hogy hányszor dobott ki, mert kevés neki, illetve hányszor esett be indokolatlan helyzetekben irgalmatlanul az fps számotok. Párommal szoktunk esténként játszadozni vele. Legalább egyszer mindig kidobja, azzal a címszóval, hogy nem elég a ram. Semmit nem futtat a háttérben csak a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest