-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz holozis_HUN #8080 üzenetére
Nem-nem, nincs lag, Te nem tudsz célozni és magadat lőtted le!
-
RazoR
veterán
válasz Jinxb1rd #8054 üzenetére
Akkor azt is magyarázd meg kérlek, amit sok más ember is leírt itt, hogy lehetetlen helyzetekből one hit és halál?! Én nem azt mondtam, hogy nem ölök egyet sem, de Te nagyon ügyes vagy és gratulálok hozzá, hogy minden körben van sok-sok killed, tartesz-e továbbképzést, hogyan célozzunk jól lövöldözős játékokban kurzus keretein belül??
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #8015 üzenetére
Jinxb1rd is megmondta, nem tudunk célozni!
-
RazoR
veterán
Valaki magyarázza már elé nekem hogy a 20 meccs alatt 1v1-ben miért mindig én halok? Mindig! Ha a fejét lövöm, ha testre!
-
RazoR
veterán
Kar98 3-as sisak egy fejes halál?
Scar-L 2-es sisak egy fejes halál? -
RazoR
veterán
válasz salytmasztor #7935 üzenetére
Délután mérek egyet én is!
-
RazoR
veterán
400/50
Mennyi neked egy 180 fokos fordulat?
Én most 900/55 nél vagyok de már ez is nagyon lassú 1200 után! Ilyen 7-800 ig akarok lemenni és utána a játékban lejjebb.A másik, hogy játszottam kicsit a vsync-el és végül az lett a tuti, hogy driverben gyors, játékban off és így 140 és 70 között ugrál, lobbyban lemegy 50-ig, de így most jónak tűnik! Viszont a 75Hz továbbra is darabos így nem erőltetem tovább!
-
RazoR
veterán
Eddig 1200 dpi-vel játszottam és elkezdtem fokozatosan csökkenteni és tényleg jobb kevesebb dpi-vel! Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít!
-
RazoR
veterán
Nem vettem én semmit a lelkemre! Csak ha megnézed pl amit én linkeltem és amit Te ott is durva különbségek vannak ugyanannál a játéknál mérés és mérés között.
Nem a pubg miatt vettem 1080-at, nem egy játék miatt fejlesztek sosem. Ha nagyon érdekel AMD-ről váltottam i7-re és 980Ti-t cseréltem 1080-ra.
De mostmár kiváncsi vagyok erre a ram urbanlegend-re úgyhogy veszek gyorsabb ramokat, mert telik rá! -
RazoR
veterán
válasz sirszevenap #7860 üzenetére
Megvárhatod mig magától frissül, vagy frissítheted manuálisan.
-
RazoR
veterán
válasz sirszevenap #7843 üzenetére
Elég hasonló a konfigunk és nálam is ugyanez van! Sajnos ez egyenlőre ilyen, nem szabad tőle stabil fps-t várni droppok nélkül. Én vsync-el játszok és többnyire megvan a 60FPS, de bombázás, tűz és sokszor lövés közben is csúnyán droppol és igen én is sokszor emiatt fekszem, de ez van. EA reméljük 1.0 után javítanak az optimalizáción is!
-
RazoR
veterán
Azt meg tudja valaki magyarázni, hogy Duo-ban miért csak knockolni tudom a 2. embert is?
Egyből halnia kéne a másodiknak! -
RazoR
veterán
válasz agressor12 #7766 üzenetére
AWM az bármilyen sisak van rajtad, felvehetsz három 3-as sisakot meg mellényt is egymásra akkor is 1 lövés-halál bárhova kapod! A legerősebb sniper a játékban!
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz ReFleXx #7706 üzenetére
Az is gondolom, meg erre játékokat raktam, sokat, sokszor. A rendszer a Kingston-on van.
Az 59 nap az az össz működési idő, az nem 2 hónapot jelent!Nincs baj a shadowplay-el de hdd-re kell beállítani ezek szerint!
Megvan a tanulság, hogy nem szabad gari nélkül ssd-t venni!
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz ReFleXx #7702 üzenetére
SK Hynix PC200 512GB M.2
53 nap működési idő
64%-os kondíció
7,3TB írásEltűnt a sajátgépből, a Lemezkezelő látja de nem lehet inicializálni I/O hiba miatt! A saját progija nem látja, a BIOS és a HDD Sentinel igen, a sentinel smart része sok helyen kritikus hibát ír=R.I.P.
Nem volt olcsó de legalább nem bírta sokáig![ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Az érzés amikor elszáll az ssd-d és bukod az összes felvett és vágott videót ami 120 óra highlights-aiból készült, felbecsülhetetlen!
-
RazoR
veterán
Szia!
Átérzem a helyzeted! Még a Quake3 idején én úgy játszottam, hogy a numerik bill részon volt az wasd és minden ehhez kapcsolódó gomb és az egér két gombján a jobbra-balra oldalazás, a num enter volt a lövés, 6-os gomb a célzás! Na erről visszaszokni nem volt egyszerű, de muszáj volt! Sajnos Neked is muszáj lesz szerintem visszaszoktatni magad!
-
RazoR
veterán
válasz cintula187 #7471 üzenetére
Akkójóvanjóvanakkó!
(#7477) justreadonly: itt le lehet!
A 2K nekem és sokmindenkinek akkor is az 1440p és kész!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Akinek nvidiája van, a driverben hogy van beállítva a függőleges szinkron? Illetve játékban használtok vsync-et vagy nem?
-
RazoR
veterán
Miért laggol ez a f@s mindig mikor lövök? Egész délután ezzel szívtam és folyamatosan csak haltam!
-
RazoR
veterán
Szombat óta most léptem be a steamre, mi ez a majd 1GB patch?
-
RazoR
veterán
Valaki tudna írni egy reshade beállítást "részletesen"? Megint elkövettem azt a hibát, hogy túl sok mindent tettem be és állítgattam össze vissza, hogy rosszabb mint reshade nélkül és nem tudom visszaállítani!
2 hét múlva jön valami nagy patch!
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #6971 üzenetére
RNG=Random Number Generator= random loot
-
RazoR
veterán
válasz DrTechnoid #6852 üzenetére
Az a fej!
-
RazoR
veterán
Nem azé' de ez most egy játék topik még, vagy közben át lett nevezve valami szakmaira csak lemaradtam valamiről???
Szerintem mindenki olyan konfiggal, olyan monitor frissítéssel játszik amit megengedhet magának, amik az igényei, ami neki kényelmes. De tök felesleges egymásnak feszülni, főleg olyan hozzáállással, hogy csak az a jó ahogy én látom a dolgokat és mindenki más hülye (akinek nem inge...)
Illetve sajnos ahogy leszűröm a hsz-ekből sokan nagyon megfeledkeznek arról, hogy egy EARLY ACCESS játékról beszélünk, optimalizálatlan, bugos f@s, paks se lenne elég alá.
No offens, peace!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz spanglee001 #6447 üzenetére
A g66 az mi akar lenni?
-
RazoR
veterán
Reshade-et hogy tudom eltávolítani?
-
RazoR
veterán
azt megmagyarázná nekem valaki, hogy miért van az, hogy M16-al 3 lövésből nem tudom leszedni a gyereket úgy hogy se mellény, se sisak rajta, de ő 2 lövésből leszed pisztollyal?
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #6166 üzenetére
Jó akkor úgy fogalmazok, hogy nagyrészt megvan a 60, néha droppol, de nem vészes.
-
RazoR
veterán
Lesznek itt még finomságok!
-
RazoR
veterán
Nálatok is frissült a test server?
-
RazoR
veterán
válasz DrTechnoid #5998 üzenetére
Ha én ezt tudom időben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Video digitalizálás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox One
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest