-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Na király megint egy Chiken
. Elkezdtem nézni én is ezt a spreezy srácot. Mondom akkor alkalmazom én is az ő taktikáját úgy néz ki bevált. Régen mindig a legnagyobb városokba ugrottam aztán próbáltam minél többet irtani. Meg amiatt is, hogy jobban menjen a lövés ,de aztán átlag 0-30 ban meghaltam. Az ő taktikájával minden körben megvan a 0-20, ha csak nagyon nem bénázok. Mondjuk most már nem érzem annyira, hogy lövésben szar vagyok.(300+ meccs után már mondhatni egész tűrhető) Amúgy valaki említette, hogy a végjátékban kúszik. Én még nem láttam olyat, hogy a lapulás nagyon jó lett volna. Ha végig mozgásban van az ember sokkal könnyebben meg lehet nyerni én már nem is igen szoktam hasalni csak ha nagyon úgy érzem most rejtőzni kell. Az előbbi meccsben azt hiszem 5 en voltunk elkezdték lőni egymást egyik kicsinálta a másikat pusholtam, a srác hasalt a bokorban egyből kiszúrtam pedig nem mozgott és nem is csak fű volt hanem bokor is. Kb csak fejest lehetett lőni neki. Sokkal jobb ha folyamatosan mozog az ember elég csak megnézni akármelyik streamert. Magam példájából régen 20-50 meccs tapasztalattal mindig lapultam jó párszor második lettem és sokszor nem is láttam aki megölt max egy két killem volt vagy 0.Amúgy néha vannak fura anomáliák vagy rohadt nagy makkerek . Mint amikor nekem volt Kar98am és nem találtam csak egy red dotot. Láttam, hogy vagy 300m re harcol két srác de éppen csak ki lehetett venni az egyiket, hogy lehasalt mondom megeresztek egyet. Belőttem a zerot 300-ra srác épp lehasalt akkora volt mint a red dot. Eleresztettem és bam head shot ja mondom ok . Ezért szar a lapulás...
Amúgy kinek mi volt a legnagyobb makker lövése?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- OTP Bank topic
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó 32 colos Phillips okos TV ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest