Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
FischiPiSti #1550 üzenetére
Írtam ticketet válaszoltak is. 4 accountom van 1 e-mail cím alatt és rosszal léptem be
-
JackFeryll
őstag
Ha nyáron játszottam utoljára a Planetside 2-vel lehetséges, hogy törlődtek a karaktereim ?
Letöltöttem steam-en és Milleren játszottam és nincs ott egy karakter se. (150 óra volt benne kb) -
JackFeryll
őstag
Amúgy úgy bírom, hogy a TR kapott egy szokásos 15 rockets to kill rakétavetőt, míg a másik két nemzet értelmeseket kapott.
-
JackFeryll
őstag
Moszira szerintetek mi a jobb tomcat+banshee vagy rotary+hellfire ?
-
JackFeryll
őstag
válasz
Dr. Romano #452 üzenetére
Nekem még a játék is elindul egy csomó null értékkel
valami gáz van
-
JackFeryll
őstag
Akinek Nvidia kártyája van annak működik a PhysX? Láttam egy videót ahol belerepült valaki azokba a csatornákba amikkel fel lehet emelkedni meg leereszkedni gyalogosként és voltak benne ilyen részecskék amik körülvették a gépet illetve mozogtak.
Nekem nem mai kártyám van, de egy MSI GTX480 TwinFrozrII és a játék nem engedi bekapcsolni a PhysX-et , pedig be kéne. (szürke a checkbox) -
JackFeryll
őstag
válasz
PeeterssoN #375 üzenetére
Miller szerveren terran oldalon :
-Jammers : magyar outfit, funból játszanak, általában 1 outfites squad-dal. teamspeaken magyarul beszélnek
-OCB: britek alapították angol nyelv elvárt teamspeaken, azt hiszem legnagyobb klán a szerveren, 90%-ban fullos platoon-nal játszanak jól szervezettek, röhögnek ők is állandóan, de mondjuk pöccre időre oda kell érni a Sundihoz, Galaxy-hez foglalás után különben otthagynak. -
JackFeryll
őstag
Aki nem squadban mozog az nem sokat ér taktikailag. (kivéve ha elég nagy zerg van és a túlerő ellen nem tudnak mit csinálni)
Mindenképp keress valami outfitet.
Amikor egy fullos platoonal vagy és 48 ember együtt mozog miközben minden squadnak külön feladata van és mindenki teamspeaken/in game voice chaten beszél az teljesen más élmény mint egyedül játszani. -
JackFeryll
őstag
Na még annyit, hogy eddig kb fele xp jár a killekért átlagban, szóval ennyivel is lassabban gyűlik a cert point =)
-
JackFeryll
őstag
Milleren nincs magyar outfit? Jó lenne jó pilótákkal repülni, kifejlesztett gépekkel és szervezetten támadni.
-
JackFeryll
őstag
válasz
JackFeryll #224 üzenetére
akarom mondani TR
-
JackFeryll
őstag
Milleren amúgy mindig TC-é a fél map ?
-
JackFeryll
őstag
Na kipróbáltam ezt a játékot. Nekem elég kaotikus a battlefieldek után. No meg az is vicces amikor jön valaki akinek olyan cuccai vannak, hogy egy tárat belelövök és röhögve lelő =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest