Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Felhívtam a Philipset és azt mondták, hogy valószínű nem fog működni az, hogy tulajdonképpen 3 oldalasra kiegészítsem a bridge-el és az egy hue lámpával a tv-t...
Lehet ezek a HUE dolgok arra jók, hogy a már meglévő ambilight-ot terjesszék ki?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Az említett lámpa mellé ha van egy bridge, mehet mondjuk a tv felső oldalára, ahol nincs ambilight? Jól értem a kolléga írását?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Találtam egy HUE lámpát. Ezt be lehet úgy a tv-hez programozni, hogy az a felső led sort helyettesítse? Mert nekem 2 oldalas ambilight van és gondoltam, hogy egy fölső még jó lenne valamilyen formában. Tudom, hogy ez keskeny, de ha fölül is világítana valamennyire, akkor az jó lenne. Vagy ehhez kell még a bridge is?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Van youtube alternatíva a droidos tv-kre? A reklámok már az agyamra mennek. Alig nézek videókat, de akkor is jönnek a reklámok. Előfizetni nem fogok.
-
oszy
veterán
Ezen gondolkodom: Philips Hue 9.5W E27 színes hangulatizzó (2db) + bridge. Ezt gondolom összelehet hozni a tv-vel?! Valaki tud írni tapasztalatból?
-
oszy
veterán
-
-
-
oszy
veterán
válasz Alien! #19997 üzenetére
A tv tükrözést én sem értem. Pedig a mediaboxot én is úgy kerestem, de számomra sincs gyakorlati haszna. Max tényleg 1-1 videó vagy fotó "kivetítése", de az meg ugye megy a Philips app-ból.
-----
Más. Tegnap behúztam egy Philips 32PFS5823-at. A hálószobába lesz majd. 15-el volt olcsóbb, mint most. Kipróbálom. Meglátjuk.
-
-
oszy
veterán
válasz Ukraan #19884 üzenetére
Egy ilyet kellene kipróbálni. BT receiver. Ez aptX-es. Ajánlották másik fórumban nekem ezt más célból. Ha a fejhallgató aptX-es, akkor remélhetőleg nem fog csúszni a hang. Érdemes lehet kipróbálni. Nem nagy összeg.
-
-
oszy
veterán
válasz Rukongai #19835 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni az adatok és az állapota alapján. Techradar teszt
-
oszy
veterán
Vettem próbának egy bluetooth tws fülhallgatót. Simán kapcsolódik a tv-hez (6501), ha kiveszem a bölcsőből! Hangerőben estére éppen elég!
-
oszy
veterán
válasz NoMagix #19681 üzenetére
Ne add fel. Szerintem ebben a topikban rajtam kívül senki nem utálja jobban a droidot. Már hozzászoktam, mert nem nagyon használom. Pár dolgot beállítottam rajta, amivel el kell molyolni és azóta megy. A távirányító gombjaihoz is tudsz egy adott programot rendelni. Vagy a menüjét beállítani a kedvedre, ahogy a kolléga fotóján is látni.
-
oszy
veterán
válasz petya1206 #19643 üzenetére
Nem tudom élőben mennyire zavaró, de képen nagyon. Nekem ettől azért kevesebb látszódott talán és kicserélték a panelt. Az már más kérdés, hogy nem lett sokkal jobb, de ez már megszokható.
Az enyém 6-os, direct led-es.
Én nem vennék már nem ambilight-os tv-t.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
AppStore-ban ismét elérhető a Philips TV Remote app.
A bt támogatást kivehették valamelyik frissítésnél? Nekem régen jó volt egy hangfallal. Most még nem próbáltam. PUS6501
-
oszy
veterán
Nálam eddig ilyen nem volt. Működött normálisan, de tegnap nem. Fotót akartam megmutatni tv-n és nincs az albumba csak jó pár fotó. A legutóbbiakat nem is látom a megoszthatóak között. Emiatt merült fel bennem a frissítés gondolata. De valamit csak lép a Philips ez ügyben... Nem hinném, hogy (működő) app nélkül hagy minket.
-
oszy
veterán
Philips Tv Remote app már nem elérhető az App Store-ban. Miért törölték??? Nekem le van töltve, frissítést is jelez, de már hibába fut. Viszont akkor mi lett helyette?
-
oszy
veterán
válasz #15490560 #19477 üzenetére
Nekem ezek közül a 55PUS7303/12 a szimpatikus az IPS miatt. Plusz Direct-LED-es (a 7363 is)!
De, hogy milyen pannellel szereltet kapsz... Ugyanis VA-val is gyártják.
Összehasonlítás.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Van egy 5.1-es Sony házimozim. Micro hangfalak vannak hozzá és az erősítő is kicsi. A mélyláda nem, ráadásul az FA! De most az állványok miatt ezt megszüntetném. Plusz ki sem használom. Ezért akarok egy 2.1-eset venni. Esetleg ha valakit érdekel szóljon.
-
oszy
veterán
Milyen hangprojektort javasoltok? Van ami szép mélyeket produkál, de nem horror az ára?
-
oszy
veterán
válasz bendikeee11 #19404 üzenetére
Felhívod őket és a posta megy érte, ha kész pedig viszi vissza. Legalábbis nekem így csinálták!
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz BenceShearer #19356 üzenetére
Nekem van ilyen előfizetésem. Csak a kodiban nem tudom hol kell ezt beállítani.
-
oszy
veterán
válasz BenceShearer #19353 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a digi online-t lehet nézni a tv-n ezzel?
A KODI-n belül merre kell kutakodni?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz BenceShearer #19299 üzenetére
6501-re is jött ki 24-én frissítés.
-
oszy
veterán
Az SPMC-t használom, de mostanában egyre többször "összeomlik" és jelentést akar küldeni a hibáról. Ideje áttérni Kodira? Melyik a yerő? PUS6501
-
oszy
veterán
Én ha hosszabbítóval teszem rá a hdd-t, akkor fel sem ismeri. Kell neki külön táp.
-
oszy
veterán
Már nincs! Kedvencekbe sorrendbe rakhatod a programokat. Kicsit macerás, de egyszer megcsinálod és kész. Utána lemented pendrive-ra és kész. Ha lesz új csatorna, akkor az egyszerű, mert csak azt az egyet kell a "helyére" rakni.
-
oszy
veterán
válasz negist #19039 üzenetére
Nekem ezzel sikerült. TV remote app
-
oszy
veterán
Mi az az Emby? Nem vagyok androidos, kivéve a tv Leírnád nekem mire is jó vagy miért is jó? Nincs már külső lejátszóm.
Beállítottam, hogy routerre csatlakoztatott HDD-ről lehessen lejátszani anyagot a tv-n, de azért nem jó, mert pl. az újként rárakottakat a tv-n nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád