Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #9380 üzenetére
Grat a táblázatért!
-
csalafinta65
senior tag
válasz csuti70 #9369 üzenetére
47PFS 7109-ért 199 ezer baromi jó ár. Kell ekkora képátló. Nem érdemes más típust keresgélni. Hosszú távon érdemes gondolkodni. A 47-es mérettől féltem. Alaptalan volt. Az egyik legideálisabb méret. Ha tudtam volna, hogy 199 lesz, akkor nem a 42-öt veszem meg 170-ért, hanem duplázom. De így sem panaszkodom. Ez a két Philips TV , ne kiabáljam el, de jó vétel volt. Most van egy 47, és egy 42-es.
-
csalafinta65
senior tag
Neke UPC digitális boxom van Szenzációs a HD képminőség. És nagy meglepetésemre az SD is bőven szép...nem is gondoltam volna. Ez a UPC -nek köszönhető. Ha a Mindig TV-t kapcsolom rá, jó vétel mellett is csak a HD jó. Az SD csak tűrhető. Nem is hittem volna, hogy szolgáltatók között ekkora a különbség.( nálam a foci is kiváló, nem mosódik el semmi.)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz palinkastomi #9342 üzenetére
Butaság talpat festeni. Összhatásában nagyon szép dizájnnal rendelkező készülék.
-
csalafinta65
senior tag
válasz palinkastomi #9318 üzenetére
2 Philips készülékem van. 42PFS7109 ÉS 47PFS7109. Milyen kifogásokat olvastál?? Mind a kettő készülék ezüst színű.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz palinkastomi #9310 üzenetére
Azt vedd, és nem bánod meg!
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #9257 üzenetére
Edigital-ban olcsóbbak az Euronics-nál a Philips TV-k. ( pl. a 42PFS7109 164.990 FT)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Másodszorra még jobban tetszeni fog! Nálam UPC HD adás van. Fantasztikusan szép, éles a képe. Nem hittem volna, de az SD adás is nagyon jó. ( Sokat számít a szolgáltató. Ha a Mindig TV-t nézem, szép, de nem éri el a UPC digitális kábel szintjét). Nálam Cisco settop box van.
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz #94529552 #9136 üzenetére
Jó lenne , ha véglegesen befejeznéd itt a trollkodast, és ész osztást. Húzz más topikba! Nincs szükség tanácsaidra, főleg annak tükrében, hogy LG, Samsung, Sony rajongó vagy, és a Philips márka állandó degradálója. Cinikus stílusod, kárörvendő itteni ténykedésed bicskanyitogató . Egyszer már kértem, kértük, hogy a sok, márkánkat ért támadásaid miatt takarodj innen. Az adminoktól kérek elnézést a stílusért, és egyben kérni fogom őket, hogy ebből a topikból száműzzenek. Visszaolvasva hozzászólásaidat, rászolgáltál bőven erre.
-
csalafinta65
senior tag
Neked a valós 24fps és videó 24fps-el van gondod. De miért?? olyan szép folyamatos a kép. Nézd sokat, és megszokod!
-
csalafinta65
senior tag
Pumma"Eleve a kisebb széria nem ajánlott a topic szerint is. Kinek van bizalma egy olyan gyártóhoz, aki más, gyengébb összetevőkből készíti a keletre szánt tévéket. Szerviz; nekem az a nyerő ami a Samsung, LG, és Sony márka gyakorlata: kijönnek a tévé tulajhoz megjavítani a tévét, max 30 perc alatt elintézve a dolog. Nem jön be a futárok által el és visszafuvarozós hetekig várakozós dolog." EZ IGAZ?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Pumma kutyázta a Philips szervízes javítását, a milyen TV-t vegyektopikban. Hogyan zajlik? Minden esetben futár jön érte, nincs helyszíni javítás????
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Minden márkánál 2 év körül szarik be a készülék.Általában minden 2. készülékre igaz ez. Sajnos egyik sem kivétel. Forrás: Panasonic( Led LCD) márkaszervíz és Sony márkaszervíz munkatárs.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz LittleSami #9031 üzenetére
Azért hihetetlen, hogy majd minden márkánál 2 év körül szarik be a készülék. Ezért kincs az 5 év gari...( Sajnos szervíz lesz. Örülhetsz, ha 30 ezerből megúszod.."Vmelyik" panel csere lesz)
-
csalafinta65
senior tag
[link] Baromi jó árakon 6 Philips modell!!! ( igaz 1év garival)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8999 üzenetére
Bárki írhat, valóban. De nem lejárató szándékkal. Mert azért némely hsz.-ből ez vehető ki. Én , ahogy a Philips mellett letettem voksomat, nem jártatom számat trollkodás céljából , más TV márka fórumában. Kérem, más se se tegye itt! ( vita részemről lezárva. ha más Philipsest is zavar, majd szól.)
-
csalafinta65
senior tag
40"...kicsi. Azért a Samsung 6500 is lehet szar....Felhasználói vélemény:
"nem ezt kellett volna vennem. A samsung úgy néz ki nem tud tv-t csinálni. Megpróbálom eladni kis veszteséggel és venni egy jobb márkát, akik értenek is hozzá. példul sony panasonic de még az lg-nek is jobb képe volt. Sajnos ezt a tc-t pont nem láttam élőben. ne hagyatkozzatok a leírásokra a neten.Előnyök
szép nagy. smart. 3dHátrányok
a 400hz nem csinál semmit. elmosódott képek, vacak 3d. focinál ugráló képektől ugráló játékosok." " Hozzáteszem, hogy a csirkeláb borzasztóan taszító. Gazsi00 Távirányítóval semmi gond. Egyébként meg én sem megyek a Sony topikba fikázni. Lenne miről.Kérlek, maradj a saját televíziód topikjában, és nem kell itt károgni. Köszi![ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Hibáztál. Nem is kicsit. A lehető legrosszabbat vetted. Miért nem akkor már Sony-t?? Még egyszer: mi a legfontosabb egy TV-nél? KÉPMINŐSÉG.. Ezen téren a többi márka csak 2. lehet. A Samsunggal meg jól megszívod. 5 év garit sutba dobtál...Samu pont 2 év körül lesz táphibás.Ne legyen igazam.Úgy 40-45 rongyért javítják. Ne legyen igazam. Kár kutyázni a Philipset. Én elégedett vagyok vele. Sőt már kettő van!! 47PFS7109 mellé 42PFS7109-et is.5 évig nincsen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz dualcore #8927 üzenetére
Hogy történhet meg, hogy más belsővel megy Keletre és Nyugatra? Akkor az én 7109-nek is van pl. "angol", "ukrán"és "magyar", "német" verziója? E más más márkáknál is bevett szokás? A Samsungról csiripeltek ilyet...értelmét nem igazán látom... Mit takart a rossz képminőség?? A kijelző panel is más lehetett?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
PC WORLD magazin 2015 februári UHD televíziós tesztjének győztese: Philips 49PUS7809/12
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8887 üzenetére
Csak Neked nem tettszik. Pedig én 1-1,5 hónapig vizsgáltam a TV piacot. A legjobb képminősége a 6000 szériától felfelé a Philipsnek van. Nem értem, hogy miért van itt olyan valaki, aki folyamatosan kutyázza ezt a márkát. Más Philips tulajdonosnak ez nem szúr szemet? Még egyszer: A LEGJOBB KÉPMINŐSÉGŰ TELEVÍZIÓ CÍM BIRTOKOSA A PHILIPS. ( Azt vásárold, amit ajánlanak. Úgy tudom, hogy Panasonicot vettél. Élvezd, és ne trollkodj ebben a topikban! Köszönöm.)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Szia! Tanácsodat kérném a következő típus kapcsán! PHILIPS 40 PUS 6809/12 Egyik ismerősöm venné meg ( 153 ezer pénz). Bízom véleményedben! ( Természetesen örömmel veszem, ha esetleg más is tudna hozzászólni!) "Én meg inkább a teszteknek hiszek mint 1-2 vakegérnek akik hülyeséget beszélnek." Egyetértek!!!!
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8784 üzenetére
Szerintem mindenféleképpen LG, vagy Panasonic TV-t vegyél. A Philips-et csak kutyázod....Távírányítóba belekötni?? Azt fogod majd évekig nézni talán? Megírtuk itt is, máshol is, hogy képminőség terén mi a legjobb márka. ( Én közel 1 hónapig keresgéltem. Pana...Sony...Lg...nem ezeket vettem) Luck Dragon Ez kib@szott jól néz ki. Melyik típus?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8771 üzenetére
A 42-47"-os 6309 képétől bizony a legtöbben "elájulnak". Láttam nem egyszer élőben.Krva jó valóban.Színhűsége, élessége páratlan ennek a modellnek is.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
A 7109-em tegnap magától, remélem random módon kikapcsolt. Áramtalanítottam 10 prcre, készenlétből is kivettem.12 nap után kicsit korán kezdi. Tapasztalt valaki ilyet bármely Philips TV kapcsán? Remélem, hogy ez szoftveres jelenség. Vagy már valami szarakodna benne? Gazsi00. Képminőség terén a 7000 szériától felfelé nincs versenytársa. Bármilyen teszt, bármit mond, ír. Én először a szememmel böktem ki még a nyáron, hogy valahogy ez a márka képe a legjobb. A konkrét típus, amit vettem( 47PFS7109) ráver a többi márkára a kategórián belül.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8766 üzenetére
Pontosan.
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8759 üzenetére
A 60 centis asztal elég. A talp szélesség kb. 50 cm. Nem hinném, hogy Pestre hoznák fel. Szerintem van vidéki szerződött szervíz partner (Solidor Kft. Debrecen 4029 Cegléd u.)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #8755 üzenetére
a 7109 TPV panelos.. a 7509 LG lenne,? Gazsi00 Budapesten van a márkaszervíze.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz rayoliviero #8751 üzenetére
Cetelem hitelkártyával 118 ezer. ( a gázos jótállást kibonthatta volna a fickó)
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #8742 üzenetére
47PFS7109 VOLT 220 ezer ft. 47 "-os 7509 a legolcsóbb 290 ezer....
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #8737 üzenetére
Mennyibe is kerül?? Ár-érték arány??? És nem azért , mert nekem 7109 lenne.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz csalafinta65 #8665 üzenetére
Hogy adhatja az oldal 1 év garival, mikor az EU garancia is 2 év? És az 1év hogyan érvényesíthető??? Ha van egyáltalán...
-
csalafinta65
senior tag
Aki baromi jó áron szeretne Philips TV-t venni, az látogasson el a csak1nap.hu oldalára.CSAK A MAI NAPON ÉRVÉNYES.
-
csalafinta65
senior tag
Nálam tegnap járt egy UPC-s szerelő. Hozott kártyát, elég hamar megcsinálta. Igaz, a beállító tabletjén jó sokat kommunikált. Egyébként, mesélte, hogy neki is egy 50"-os, 2013-as Philips TV-je van, és imádja, az Ambival együtt. Azt mondta, hogy képminőség terén a legjobbak. Nem hinném, hogy tévedett volna. [B]TIT : miért bántad meg??
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Gorgonka #8621 üzenetére
Ne sajnáld a Sony-t! Rengeteg a hibás darabjuk, és 5 évet sem adnak. ( Ami meg jó típus náluk, az AUO panelos, ami a Philips-TPV partnere. A Sony rég elveszítette régi nimbuszát, csakúgy, mint a Panasonic. Képminőségben a Philips nagyon rájuk vert.( 14 napos elállási lehetőséggel nem tudsz élni?)
-
csalafinta65
senior tag
Az Ambilight beállítást miért felejti el csatornaváltás után, Vagy elmenthető?
-
csalafinta65
senior tag
Köszönöm a jókívánságokat. ( én sem szeretem a szétnyújtását a képnek, de a lehetőséget hiányolom. Tehát ezen nem lehet változtatni....)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Az új készülékemmel még csak ismerkedem. ( lenyűgöző a képe. 7109) A képarány beállítási lehetőségre elvileg van lehetőség. A súgóban felsorol nyújtást, zoomolást, stb, stb...a gyakorlatban viszont ez nem működik. Pl. egy 4:3-as műsort nem tudok teljes képernyőssé tenni..miért? Nálatok hogyan van ez?
-
csalafinta65
senior tag
Megvan a 7109! Baromi szép a képe! ( szoftver frissítés akkor nem játszik?)
-
csalafinta65
senior tag
válasz Stevenstyle #8570 üzenetére
Milyen méretű a 7109-ed?( Holnap este hozza a futár a 47-et) Mióta van meg? Tapasztalataid milyenek? ( a rámutatás funkció mit takar?)
-
csalafinta65
senior tag
Erre azért én nem alapoznék....a 6309-nél volt szoftverfrissítés? Egyébként meg lehetséges, hogy az LG érzékenyebb. De hidd el, hogy a legtöbb nyílt wifi sz@rt sem ér. Képminőségben sokkal jobb, mint az LG. Ambilight-ról ne is beszéljünk. Biztos, hogy lassabb, ez tény...de az index oldalát fogod nézni otthon? A saját , otthoni netezésnél nem lesz gondod. Hidd el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?