Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Rendben, köszönöm szépen az infókat! Majd írok véleményt és egy kis összehasonlítást, ha érdekel valakit. Első OLED, első Philips, első Ambilight... szóval (közel) 40 éves szűz vagyok
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
bnorci71
addikt
nézegetem az fw historyt
TPM211EA_001.001.170.004– Dátum: 2021/06/30
- Stabilitási problémák javítása (nincs indítás, újraindítás, lefagy)TPM211EA_001.001.233.005– Dátum: 2021/09/10
- Fejlesztések az indítási problémákhoz (nincs kép az indítás után)
- Stabilitási problémák javítása (újraindítás, lefagyás, fekete kép)TPM211EA_001.001.233.022– Dátum: 2021.11.29.
- Az infravörös interferenciák miatti automatikus ébresztés javításaÉn kaptam a tv-t
TPM211EA_001.001.233.026– Dátum: 2021/12/14 fw-vel ekkorra 3x javítottak az indítási problémán, bár nálam önbekapcsolás még nem volt
majd visszaálltunk
TPM211EA_001.001.113.216– Dátum: 2021/05/12 ez minden javítás előtti fw
majd újra
TPM211EA_001.001.233.026– Dátum: 2021/12/14 majd most a legújabb
TPM211EA_001.002.114.203– Dátum: 2022/03/17tehát historyból is látszik van probléma, de a javítás még nem sikerült
Lassan megyek fizut is kérni a Tp Visionhoz
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
anrab
addikt
válasz hakos1987 #33989 üzenetére
Csak használd próbálgasd.
Minimum egy hétig állítgatni fogod akkor is ha kapsz valamilyen beállítást. Más beállítása nem valószínű hogy nálad is jó vagy neked tetszik. A fényerő biztos hogy nem lesz kevés.
Az oled kontrasztot sdr (tv adás és ami nem hdr vagy dolby v.) tartalomnál állítsd 30-ra. + - 10, ahogy tetszik. HDR-DOLBY V. maradhat 100 de veheted lejjebb is ha soknak érzed.
Akkor tesztelj ha valami olyat látsz a képen ami nem tetszik.
Vagy ha nem bírod ki!
Bejáratásnak egy pár teli képernyős filmet lehet alkalmazni de nem fontos. Egy kis idő kell a panelnek mivel nyers hogy így mondjam. Viszont a használattal bejáródik így is, úgy is. -
bnorci71
addikt
válasz alaves #33985 üzenetére
A mégsem választás esetén 3-4 óra múlva hasonló figyelmeztetés következik, akkor már csak visszaszámolás van és kikapcsol (igény szerint azonnal visszakapcsolható).
Igen volt az elején hogy a mégse lett megnyomva, film közepén nem akartam kikapcsolni, de amikor magától kikapcsol úgy rémlik 10 percig nem tudod bekapcsolni, vagy rögtön dobja az üzenetet már nem emlékszem.
Most már nejem is ráállt a hétvégi háttér tévézéskor ha kimegy 10-15 percre a kikapcsolja. Szokta is mondani délután amikor én leülök a tv elé "volt kikapcsolva" mert ugye ne a filmezés alatt jöjjön az üzi.
Át kel állni erre az Oled használatra.Tegnap a szerviz azt tanácsolta hetente menjen maradék kép törlés.
Hát én még mindig nem tudom a mérnök akkor miért 2000óránként indítaná. Most van ~1000 óra benne lassan 4 hónap után."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Életemben először belépek a Philips-esek táborába Korábban Samsung tévéim voltak, majd a mostani Sony 55" XE93 jó kis LCD-met egy 65"-os 806 OLED váltja. Amiért nem LG-t választottam, az a szebb kép, HDR10+ támogatás és legfőképp az Ambilight.
Remélem nem fogok ki hibás darabot, de: kérdésem az lenne, hogyan, mivel teszteljem a tévét első üzembehelyezéskor? Úgy olvasgattam, hogy kell egy kis idő, míg bejáratódik. Ez igaz? Ha igen, mennyi? Ez főleg a homogenitást érinti?
Másik, hogy milyen javasolt beállításokat kellene eszközölni? Egy félelmem van csak, a jelenlegi Sony-m 1500 nit csúcsfényt tud, ehhez képest mennyire lesz sötét a kép, kíváncsi leszek....Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
oszy
veterán
Nálatok megy most az HBO Max?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #33984 üzenetére
Ha 12 órán keresztül folyamatosan üzemel a TV, akkor (Philips fokozott beégés elleni védelem része) egy ablakot dob fel, amely szerint szükséges lenne kikapcsolni a 7 perces kompenzáció végrehajtásához (visszaszámol, mégsem lehetőség van). A mégsem választás esetén 3-4 óra múlva hasonló figyelmeztetés következik, akkor már csak visszaszámolás van és kikapcsol (igény szerint azonnal visszakapcsolható). Azt rögzítette az fw, hogy melyik volt az 5 leghosszabb üzemidő, amely érintette ezt az opciót. Elvileg 14-szer szakítottad meg a 12 órás figyelmeztetést.
Szerintem ezek a számok nem valósak, lehet hogy ezért van 'megkergülve' a TV.
Én már rengetegszer megszakítottam a 12 órás figyelmeztetést az OLED754-en, de a skipped: 0 maradt. Nem tudom megnézni, (mert másik lakásban van a családban) de a peak értékeknél is jóval kisebb számok vannak (pedig 16-18 üzemórákat is megy sokszor).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
bnorci71
addikt
a szerviz menüben ezek mit jelentenek
OLED OFFRS PEAK HISTORY: 016 015 014 014 013
OLED OFFRS Manually skipped: 14
ez jól gondolom a pixelfrissítés megszakítása manuálisan?Mert én már arra is gondoltam nem-e pont frissítésnél akarom bekapcsolni. De hát na normális az a programozó aki nem kikapcsolás után indíttatja el?
Reggel be szokta kapcsolni a nejem amíg készülődünk utána ugye 9-10órát itt van kikapcsolva pont akkor menne a frissítés, meg este kikapcsolod és reggel....
Na meg dobjon már egy üzenetet vagy villogjon az állapot leddel vagy eregessen füstöt basszameg, ne a user idegesítse azzal hogy nem kapcsol be. Bár ez a teória is rainman72 nem oledjén megbukik"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Kisszaboo #33982 üzenetére
írtam mit mondott a szerviz ügyvezetője
Ha ott nem tudják produkálni a hibát és log fájt küldeni a supportnak visszakapom alapra állítva egy szoftvertelepítés után a tv-t.
Nekik is tovább kel tudni vinni a dolgot."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Kisszaboo
junior tag
válasz bnorci71 #33981 üzenetére
Csak látják a szervízben , h mennyire együttműködő voltál, és kurva türelmes!!! Már csak ezért is lehet méltányosságot gyakorolni. Amit írtál a 100%-ról, meg messzemenőkig igaz . Ez tarthatatlan állapot. Nagyon szurkolok, h ki tudjál egy készülék cserét eszközölni!
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
bnorci71
addikt
válasz djherby #33978 üzenetére
van gomb hátul egy joystick is egyben, de ilyenkor arra se reagál, vagy áramtalanítod vagy vársz én ép az előbb akartam bekapcsolni 1,5perc után meguntam és kihúztam. Ja be van dugva egy energia mérős aljzatba 40W volt a felvett teljesítmény csak ép be sincs kapcsolva a tv.
De mondom írj nekik lássák foglalkozni kel a dologgal mert nem egyedi az eset.
Alaves
1,5-2év már elnézést én januárban egy 100%-osnak eladott termékért fizettem 100% vételárat nem egy félkészért hogy majd 1x rendesen fog működni ha a programozónak lesz kedve normálisan dolgozni.Kisszaboo
kicseréltetném én, de azt azért te is tudod ez nem úgy működik csettintek hozzák az újat viszik ezt....
Türelmem az volt és lassan el is fogy.Most letiltottam a Wi-Fi-t kihúztam a HDMI-t és bedugtam a log pendrivot.
Buta tv-nek hátha működik."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
djherby
tag
Kösz mindenkinek! Ezek szerint akkor sz..pó ágon vagyunk Egy kicsit azért én is abban bízok, hogy ez mégis csak vmi szoftveres probléma. Csak próbaképp be lehet a TV-t táv nélkül is kapcsolni? Régen még volt pár gomb a készüléken is.
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #33976 üzenetére
3fw ami produkálja ugyan azokat a hibákat.....
rainman72-nek nem 706-on produkálja a bakapcsolásos hibát....aki érti az angol nyelvet nem nézne szét külföldi fórumokon?
Csak, hogy nagyobb legyen a merítés."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alaves
addikt
válasz djherby #33961 üzenetére
Az OLED754-nél is volt olyan fw, amely hasonlókat produkált, 1,5-2 év alatt szépen kijavítgattak mindent. Javítani fogják a 706-os problémákat is.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
bnorci71
addikt
válasz AxBattler #33973 üzenetére
még kapnak kis időt
a februárban küldött log lehet nem is volt jó, működés közben húztam ki a pendrivot bár egy visszajelzés akkor is illene, hogy ember ezzel semmit nem tudunk kezdeni
a mostanit 21 este küldtem 22 kapták meg, ennél úgy volt minden csinálva ahogy leírták kikapcsol, vár 1 percet, pendrive kihúz, erre kapnak egy hetet, hogy reagáljanak.Nem tudom ha kapok egy másik ugyan ilyen tv-t az jó lesz?
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
félisten
válasz bnorci71 #33972 üzenetére
Ne várj többet, írd meg nekik hivatalosan, hogy vagy cserélik, vagy megy a panasz a fogyasztóvédelemnek.
Van egy előírt határidő, amin belül muszáj javítaniuk, vagy cserélniük..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bnorci71
addikt
válasz Kroni1 #33955 üzenetére
Na ma megfutottam a köröket
Szerviz
Beszéltünk sok mindenről a szerviz vezetővel, mi lehet mit kapcsoljak ki mint te is a WOW lan-t pl. De a lényeg amíg nem tudják ők is produkálni a szervizben a hibát log fájlal addig nem tudnak cserélni/csinálni semmit.
Küldtem 2 log fájlt a támogatásnak ez is szóba került. Az irány az, hogy a támogatás mondja azt hibás a Tv és mit kezdjen vele a szerviz. Hívtam a támogatást mert ugye semmi reakció nem jött a 2 log fájl küldős emilemre. Azt mondta a kishölgy továbbították az illetékes résznek ha kapnak választ majd kapok én is. Türelem. Na de meddig? lassan 4 hónapja van egy nem normálisan működő tv-m és én mindent megteszek, hogy pont kerüljön a dolog végére. Kapnak még 1 hónapot megkapják délután a szombati be nem kapcsolós kép nincs log-t is mert, hogy akkor is csinálta. Persze tegnap nem volt benne a stick hisz azért néha az ember szeretné a készüléke egyéb funkcióit is használni mint pl USB felvétel. Utána elborul az agyam szerintem.Érdekes azért nálad is a log fájlban nem látja mi van beállítva a tv-n ,hogy ki van kapcsolva a wow pl. mert akkor nem sokat ér a log fájl.
#33958konzumpro
nincs azzal gond találgatás ként dobjanak bele egy új alaplapot és lássuk mi lesz.
Lg vagy 10 éve 3 laplapot cserél nekem bemondásra -nem vesz fel USB-re- közbe meg én voltam a balfék. Itt meg videóm van a rendellenes működésről. Tesztelőset játszok otthon szórakozás helyett a saját pénzemen vett készüléken és a mási oldal meg találgat.Szerviz vezető a micrótól kezdve a hány wifi van /családi házas övezet van 4 -6elérhető wifi, mi van akkor a panelban ahol 15-20 is látható....az energia takarékos égőig emlegetett mindent. Én elhiszem hogy elektroszmog meg kutyafüle. DE ha ezt 2022-be egy tv nem képes lekezelni akkor az szarul van legyártva megtervezve stb.
És ezekkel a dolgokkal az a bajom a kezelésibe sehol nincs benne hogy nem használhatsz energia takarékos égőt meg faraday kalitkát kel csinálnod a lakásodból hogy a szomszéd wifije ne zavarja.#33961djherby
azonnal írj a supportnak a Philips oldaláról a hibáról. Nekem is ugyan ezt csinálja. Szerviz nem fog vele tudni kezdeni semmit lásd feljebb amit már írtam. Ne akarj együtt élni vele mert nem normális.
Amit erre a hibára a szervizes mondott
Wlan felébresztés kikapcsolása
ha telefonon van távirányító szoftver törlés
Internet előzmények hetente törlés -na ez se normális miért nem lehet egy szoftvert rendesen megírni hogy törölje magát-
Ne legyen alatta ami melegíti
Energia takarékos égő is zavarhatja, mert, hogy megtelik az infravörös "jelekkel" a tv memóriája és nem tudja a távirányító jelét értelmezni,- na ez már kicsit paranormális kategória nekem egyrészt, másrészt meg nehogy már még a csillagoknak is úgy keljen állni egy tv bekapcsoláshoz, megint a trehány szoftveres a gond. Esetleg berakom egy faraday kalitkába hogy jól érezze magátAmit majd ha legközelebb próbálj ki ha nem kapcsol be várj 2 percet az áramtalanítás előtt. Lehet bekapcsol 30mp múlva.
Én lehet logfájl gyártás mellé webkamerát is letelepítek majd, hogy nem én nem tudok használni egy tv-t.
Tegnapi eset ugye
táv megnyom nem kapcsol be csak villan, majd bekapcsol félperc múlva. Na akkor mégis csak vette azt a távirányító jelet
kép talán 5mp volt utána csak hang, persze szar az antenna meg stb. digitális adásnál hang van kép nincs majd újraindítás követően minden OK
OSD van ilyenkor, Netflix és miden ami hálózatról megy van kép hang rendben minden, USB felvétel kép nincs hang van. Újraindítást követően van kép is tehát nem a fájl sérült de antenna jelnek ehhez ugye köze nincsLehet a szomszédban ment a mikro nyitott ajtóval
#33969rainman72
írj már te is a támogatásnak, mert amíg csak 1 ember jelzi azt hiszik én vagyok a hülye meg egyedi eset, de ezek szerint nem.Nekem mindegy hányszor nyomom meg villan és majd ha az elektronok is úgy akarják bekapcsol. Ezt én se vettem múlt csütörtökig észre amikor nem rohantam azonnal áramtalanítani hanem úgy döntöttemelőbb megcsinálom a kávémat és majd utána.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
QNAP és Synologyn sem használom a gyári DLNA megosztást, egyrészt nem úgy tudja ahogy szeretném, másrészt nem minden esetben felel meg. Plex, Emby, Serviio, ezek azok, amiket adatbázisnak vagy DLNA szervernek használok, előbbit megvettem úh. az lett a végső megoldás, jól működik, mint központi szerver, jól működik, mint lejátszó és jó DLNA-nak is. Évekig probléma volt az Emby és a Philips közti DLNA kapcsolat, szóval nem akarod vagy sem, ha azt akarod, hogy jól működjön akkor át kell gondolnod a dolgokat. A NAS meg azért van, hogy kiszolgáljon.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rainman72
nagyúr
válasz djherby #33966 üzenetére
70PUS7906 ugyanezt eljátsza,2-3-szor meg kell nyomni a power gombot,de az legalább utána beindul.
Ha esetleg beszélsz a szervizzel nem kérdeznél rá?
Alien!#
706-ba és mertem bele menni.
Lassan a 65" 806 utoléri árban,vagy meg kéne várni a 907 árát,de attól meg tartok[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
djherby
tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a TV (55 Oled 706) készenlétből nem kapcsol be. Tehát, hazaérek megnyomom a távirányítót, és semmi. Villan egyet a piros LED és semmi. Ilyenkor áramtalanítani szoktam, és utána ok. Együtt tudok vele élni, de néha már zavar ha egy héten többször kell. Kell emiatt aggódnom, vagy lehet vele vmit kezdeni? Köszi
-
Nem tudom, mert ahhoz ,hogy "lelépjek" a videóhoz, a zenén keresztül vezet az út. Amint rálépek a zenére, elkezdi betölteni a tartalmát, és pár mp-en belül belefagy. Akkor is, ha közben sikerül lejjebb lépnem a menüben, és a videókat jelölöm ki. [link]
Ugyanakkor az Apple TV, és W11 simán lejátsza a tartalmakat.
blakey
Nem szerettem volna plusz programot felrakni olyan dolgokért, amit alapból tud(nia kéne).Köszi a válaszokat!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
hallerlaller
addikt
Így vannak a végek ugye?
1 - 2006
2 - 2007
3 - 2008
4 - 2009
5 - 2010
6 - 2011
7 - 2012
8 - 2013
9 - 2014
0 - 2015
1 - 2016
2 - 2017
3 - 2018
4 - 2019
5 - 2020
6 - 2021
7 - 2022Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
TOZ
addikt
válasz Kroni1 #33956 üzenetére
Az durva lenne ha letoltene. Pont az a lenyeg, hogy streamelja (ha a szakszavakat rosszul hasznalom, akkor bocs) a Plex. Otthoni Syno nasrol indítva 4K-s filmet (100/12-es a net otthon) és pár másodperc alatt tudom nezni bárhol, úgy, hogy közben transcodolja 720p.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz blakey #33954 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nálam a plex dlna nem csak homokórázott, hanem baromi lassu volt Kodiból inditva. Egy kisebb fáljt 1p után kb elinditott, de egy normálisabb méretűvel több percig szöszölt. Win10 PC-n is, nem kodiból hanem simán a fájlkezelőből megnyitva a plex servert először letölti az egész filmet egy temporary mappába.. Ezért lassu sztem kodi alatt is, gondolom ennek nem igy kéne működni, de plex alatt nincs sok beállitási lehetőség.
-
Kroni1
veterán
válasz bnorci71 #33950 üzenetére
Ez már tényleg nem az a kategoria amit az ember elvisel, a tiéddel van valami mert másnál nem csinál ilyeneket! Kérdés h le tudod e boxolni a szervizzel, mert elég értetlenek tudnak lenni.
Nekem mikor volt önmagától bekapcsolásos gondom mindent beállitottam, kikapcsoltam amit kell, általuk küldött fw fel, az usb-be csak a naplózó stick, elküldtem nekik mikor random bekapcsolt a tévém éjjel, amire azt válaszolták h a wowlan és a chromecast power ont kapcsoljam ki, mert az okozza a hibát. Mondtam nekik h ember, ki van kapcsolva mindkettő.. Nehéz meggyőzni őket h nem te vagy a hülye.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Plex DLNA részével tehetsz egy próbát, nálam az jól működik, de ott a Serviio vagy másik DLNA szerver. Az Emby DLNA-t korábban nem látták a Philipsek, most nem tudom, hogy mi a helyzet.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz Pancsermeste #33951 üzenetére
Húzd ki, és úgy próbáld meg! Attól, hogy átrakod másik sávra, még zavarhatja a TV elektronikáját.
-
Pancsermeste
őstag
De jó, hogy említed!
Nemrég dugtam a TV-be miracast kütyüt, és most vettem észre, hogy teleszemetelte a router log file-t, valami UDNP bejegyzései voltak 3 másodpercenként.
Szóval így a lényeget vissza se tudtam nézni.
Most kikapcsoltam az Auto UDNP-t a routeren, így most nem szemetel a miracucc. No, meg majd átkapcsolom a mirakütyüt 5 GHz-ről 2,4GHz-re, hátha az kavarta be a TV WiFijét. (lehet összeakadtak a hullámok )-= Pancsermeste® =-
-
bnorci71
addikt
na ma fogyott el a türelmem holnap hívom a szervizt valamit csináljanak a tv-vel.
Tegnap este volt áramtalanítva, ma hazaérek bekapcsolom semmi majd 1perc után bekapcsolt, volt kép 2-3mp majd sötétség csak hang, a szokásosTámogatásra is kicsit be vagyok rágva 02.27 és 04.21 küldtem naplófájlt, de választ azt nem kaptam....
-
válasz Pancsermeste #33947 üzenetére
Nézd át a router naplóját, hogy akadáskor van-e valami bejegyzés róla.
-
alaves
addikt
válasz Pancsermeste #33945 üzenetére
5 GHz-en lehet hogy távol van a router/modem. Ha nincs távol, akkor próbáld 36-os csatorna helyett pl. 40-en.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
58PUS7805 belső lejátszójával 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolattal egész jól, stabilan megy a lejátszás media szerverről. Annyi a gond, hogy mivel nagyon telített a házban az összes csatorna, így időnként előfordul nagyobb bitrátájú filmeknél, hogy elkezd pufferelni.
Gondoltam jobban fog menni 5GHz-es WiFin. Valóban, gyorsabb is lett az internet kapcsolat, de itt meg szinte az összes filmnél legalább egy helyen megakad a lejátszás és csontra kifagy a TV. Csak áramtalanítás segít. Először azt hittem, hogy a filmben lehet valami tömörítési hiba, ami kiakasztja, de miután visszamentem 2,4 GHz-es kapcsolatra, a filmet hibátlanul lejátszotta.
Találkoztatok már ilyennel? Vajon mitől lehet? Amúgy jobb lenne 5G-n használni, mert azon még nem annyira szennyezett az éter és sokkal gyorsabb is.-= Pancsermeste® =-
-
A 32PFS6805/12 TV-m mellé került egy Qnap NAS. Látja is mint hálózati forrás, mutatja, hogy van zene, videó, fotó könyvtára, de amint belépnék a Zene könyvtárba (az van legfelül, befagy. Pár pillanatig forog egy karika, hogy beolvas valamit, majd elsötétül a kép.
Innen pedig csak az áramtalanítás tudja kizökkenteni.
Más is találkozott hasonló tünettel? Mi volt rá a megoldás?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rainman72
nagyúr
válasz stairmaster #33941 üzenetére
Sztem igen.
Am alapból 8gb,most jelenleg ha jól rémlik van 2,5 gb szabad.
Van a tvn alapból Nflix,YT,Prime video.
Raktam mellé HBO MAX,disney+,apple tv+,
böngésző,Kodi,tegnap Yettel tvPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz stairmaster #33936 üzenetére
-
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz stairmaster #33931 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert az előbb barátom pont ezt a Yettel tv-t mutatta,egy olyan tv-n a lakásban ahol nincs más megoldás.A tv TCL volt és szintén androidos.Én náluk vagyok mármint a Yettel viszont a tv Tkomos.Ez a fajta tv nézés nálam kimaradt.Pár ingyenesen fogható csati volt,jó minőségben 1080p.De ha neked Philips droidos tv-n kellene tudni milyen akkor esetleg rá tudok nézni van pont ez a tipus is nálam.
-
rainman72
nagyúr
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Erről a tvről mi a véleményetek? 43PUS7906/12
Yettel tv-vel használnám, mennyire jól használható rajta?
előre is köszi
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok létezhet, hogy a Philips távirányítója annyira "barátságtalan", hogy a CE Amlogic box-szal ne működjön?
-
blakey
titán
válasz Kisszaboo #33924 üzenetére
Van médialejátszós topik, ott érdeklődj, illetve valaszok is vannak a kérdésedre.
-
rainman72
nagyúr
válasz Kisszaboo #33924 üzenetére
Lehet venni azt is,meg Zappiti-t,Nvidia Shield-t de ezek mind 100 ezer környékén vannak.De akkor már rakj mellé egy 7.1 atmos cuccot,mindjárt egy milla lesz
Nem elég egy Kodi,VLC a tv-n?Pont erre jó a droid,ha meg nincs egy komolyabb hangcucc akkor meg minek egy drágább mediaplayer?Persze ha sok pénzed van de ha csak tv hangjához kell én nem venném szem.szerint.Max egy Mi boxot.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
[39PHS6707] Fura méret,fura felbontás
hd-ready és android.Ami plus még érdekes 2 pozicióba rakható lábak,ami nem minden márkánál van,a Philipsnél is csak nagyobb méretben,55"-tól.[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
válasz Kisszaboo #33921 üzenetére
a 805 szerintem magában teljesen jó lejátszásra. ha nem ragaszkodsz hd hangsávokhoz akkor szerintem felesleges. De a fentebb említett x96 max plus eu-ból bent van pár nap alatt áfa és vámmentesen, 14ezret megér. Corelelec-el illetve Slimbox rommal is teljesen jó cucc!
-
Kisszaboo
junior tag
válasz koppasz1986 #33915 üzenetére
Itthon beszerezhetőre gondoltam. Olyanra, amit használtok , és jónak véltek a Philipshez.
-
hfeco01
tag
Sziasztok
43PUS8505/12-őn számítógépről hálózaton keresztül át nézek filmeket. Van arra valami mód hogy a PGS feliratok is megjelenjenek? -
bala6120
senior tag
55OLED706 vásárlásán gondolkodom. Méret tökéletes, 1,7 méterről nézem. Véleményeket szívesen fogadok a készülékről
-
Kisszaboo
junior tag
Milyen külső médialejátszót ajánlanátok?
-
rainman72
nagyúr
válasz Alien! #33904 üzenetére
Ha itthon is 17ezer lenne akkor ettől el lehetne tekinteni,a Xiaomi 4K stick a duplája.
Az Lg Nano753 se támogatja meg még sok model másik márka.Ez alapján a stickkel is el lehet lenni,aki nem maximalista és megelégszik a hdr-el.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
Vettem egy Philips 39PHS6707/12 típusú TV t azonban nagyon lassú, néha annyira hogy a FullHD filmek is beakadnak rajta ha nézem. A programoknak néha kell fél perc is mire betölt. Van erre bármiféle megoldás? Nagyon idegesítő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest