Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#33253120 #14052 üzenetére
Elismerem amúgy, hogy van tök jó megoldása az Apple-nek pl bizt. mentésre, de annyit az nem ér. 2006-ban nagyon akartam anno iPhone 3G-t, egy ugrálós játék miatt, aztán fél évre rá kijött androidra, így már soha többet nem kellett
Nem is tudom hol láttam a napokban egy képet, hogy egyébként pont az a jellemző(no offense), hogy a szegényebbek pont hogy megveszik a legdrágább telefont, ruhát, míg ami kicsit tehetősebb, az nem feltétlen a legdrágább cuccot veszi meg. Persze ez nem mindenkire igaz. Pl Hála a jó égnek én is megtehetném most, hogy megveszem a legújabb iPhone-t, de nekem a nagyon plafon egy készülékre 100eFt, mert egyszerűen nem ér többet. Ellopják, elhagyod, annyival nem nyújt többet a drágább, hogy annyit kifizessek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- ArchiCAD és Artlantis topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest