Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Pug 2014-es partnerbe le lett cserélve a gyári fejegység. Hogyan tudom beállítani e nélkül a felső kijelzőn lévő órát?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz MC Pite #4176 üzenetére
+1! ezt az irományt rögzíteni kéne a topik fejlécébe annyira jó!
Annyit tennék hozzá, hogy érdemes mindig benyomott kuplunggal indítani és leállítani az autót. Főleg télen fontos indításnál, hogy a motornak ne kelljen még a hideg váltót is megforgatnia. Leállításnál meg azért fontos, mert talán nem üt akkorát a nyelestengely.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz nullpoint #3920 üzenetére
Nekem a test kábel csinált egyszer érdekességeket, ami a bsi alatt van azt hiszem.
Ha kitudtad mérni, akkor már közelebb vagy. Kábelszakadás? Vagy marad a bsi, arra meg vannak fbn guruk mint írtam.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz bogarfull27 #3904 üzenetére
HDI motorral.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz rayoliviero #3019 üzenetére
Sok fórumot elolvastam ezzel kapcsolatban. Olvastam olyat, hogy ez tesz jót a HDI-nek, ha csak 70-80 fokos a vize. Valaki addig próbálkozott a termosztátok csereberéjével (kipróbált vagy 3-4 márkát) míg üzemmelegen 90 fokos vize nem lett. Peugeot szerelő srác a környékbe azt mondta, hogy ez az autó ilyen, ne is próbálkozzak vele. Elvittem az autót hibakód kiolvasásra egy hónapja, ott ugye sok funkciót nézegettünk járó motornál. 10-15 perc alapjáraton való járatás után felment a víz 90 fokra. Csodálkoztam is, hogy jééé még ezt nem láttam ettől az autótól.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz rayoliviero #3014 üzenetére
Nekem is pont ez a szitu.
-
Stylewars_kp
őstag
Gondolom itt sem más a helyzet, de igazad van!
Meg kell nézni, le kell pattintani a védő kupakot (ha van) meg kell mérni a távolságot, hogy megfelelő-e. Ki kell csavarozni és csókolom...mi tanácsot adhatnánk eme bonyolult feladathoz. De írjon valaki aki rakott fel az adott gépjárműre pls! Engem is érdekelne Pug 206-hoz amúgy. Jó kis cucc! Kallódik jobbra-balra a szemüvegem állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Battlefield 2042
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest