- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBjunior
tag
Nekem elég volt a béta.
Szép játék jó játék de nem az én stillusom! -
A Perpetuum Online elindult. Az MMORPG.com, a világ legnagyobb mmo játékokkal foglalkozó oldalán a játékosok szavazatai alapján a játékok között valaha volt legjobb értékeléssel (9 pont fölött a maximális 10-ből) vezeti a listát.
Előfizetési díja 9 EUR, kliens vásárlási díj nincs. Lévén magyar fejlesztés, a szerver Magyarországon van, ping idő alacsony, lag nem jellemző (külföldiek beszámolói alapján a világon sehol sincs gond a laggal). A játék az EVE Online-nal mutat rokonságot, hasonló UI, hasonló játékstílus, nyílt PVP, nyílt market, még összetettebb crafting rendszer jellemzi. A csapatmunka még erőteljesebb, mint EVE-ben, szóló játék nem ajánlott.
Ezúton szeretnék meghívni minden kezdő játékost a legnagyobb magyar cégbe (a klán v. guild helyi megfelelője), a HUN Corporationba. Tagjaink kizárólag magyarok, taglétszámunk 50-60 fő. Jelenleg a Truhold-Markson Beta állomást tartjuk ellenőrzésünk alatt, amelyik az szabad PVP-s területen található. Jellemzője, hogy az egész játékban összesen 3 hasonló állomás létezik. Az open PVP szigetünkön élő Battle Axe Corppal és a köréjük szerveződött szövetséggel megnemtámadási szerződésünk van, és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a szorosabb együttműködés érdekében.
Amit kínálunk, az egy jó csapat, közös célok, közös érdekek, közös előrejutás, és az erőforrásokhoz való legjobb hozzáférés. A legfőbb célunk az állomás megtartása, az ellenséges támadások visszaverése, ipari, technológiai és katonai fejlődés. A tagjainknak szórakozást, PVP és PVE programokat, robotokat, felszerelést és Teamspeak hozzáférést biztosítunk.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor a játékban keresd schawot, Tamás Vitézt vagy Nightkint, esetleg itt is küldhetsz PM-et.
Kedvcsinálónak íme a szombati csata videója a szövetséges Battle Axe Corp és az ellenséges ECORP között, amely a szigetünkön lévő kisebb támaszpont tulajdonjogáért folyt: http://www.youtube.com/watch?v=O5GAP7xOZlU&hd=1
-
KBjunior
tag
Ma kaptam egy levelet a Perpetuum-tól.
"KEDVES JÁTÉKOSOK!
Örömmel jelentjük be a Perpetuum hivatalos elindulásának végleges dátumát, mely 2010. november 25.
A bejelentés apropóján készült egy új trailer videó is, melyet a http://www.perpetuum-online.com/Media:Videos címen nézhetsz meg.
A nyílt béta végével, vagyis november 16-ától lesznek elérhetőek honlapunkon a hagyományos előfizetések. 30 napnyi játékidő 8.95 euróba kerül."
Ez persze nem a teljes levél, csak kiemeltem a lényeget.
Tehát a játék fizetős lesz.Véleményem: Nem rosz kis játék de nekem annyira azért nem jött be hogy fizessek érte. Legalább is amenyit tudtam játszottam vele, de e kevés idő alatt engem nem tusott meggyőzni.
Mivel magyar fejlesztőkről van szó, Jó munkát és egészséget kívánok neki és remélem sikeresek lesznek!
-
KBjunior
tag
válasz
Wolverine #12 üzenetére
Alapból nem nézek TV-t! Árt az egészségnek!
Semmi értelmes müsor nincs a TV-ben ami érdekelne. De tudom mit akarsz ezzel mondani. Csak a külömbség az hogy a telefon az nem szórakozás, de nem is létszükséglet, bár nekem is csak azért van ha valami gond lenne utazás közben akkor a szüleimet tudjam értesíteni.Ám valaki játszott is a játékkal már?
-
KBjunior
tag
Kártyás mobilom van, nem lőfizetéses. És csak annyit fizetek amennyit telefonálok.
Ha ugy lenne megoldva egy játék havidíja mint az én mobilom költsége, hogy csak akkor fizetek érte mikor játszok akkor fizetnék érte.
Gondolj bele a helyzetembe. Legyen pl WoW. csak hétvégenként tudnék játszani vele, tehát ha előfizetnék egy hónapra az nekem teljesen nem éri meg.
-
HaaS
addikt
Nocsak
! Kíváncsivá tett!
Rendszerkövetelmények
Minimum konfiguráció
* 2 GHz-es processzor
* 1.5 GB RAM
* DirectX 9 osztályú ATI vagy NVIDIA grafikus kártya
* Windows XP/Vista/7
* Internet-kapcsolat
* 700MB szabad hely a merevlemezenAjánlott konfiguráció
* 2 GHz-es többmagos processzor
* 2 GB RAM
* DirectX 10 osztályú ATI vagy NVIDIA grafikus kártya
* Windows XP/Vista/7
* Szélessávú Internet-kapcsolat
* 1GB szabad hely a merevlemezen -
KBjunior
tag
Hát a játékban olvasott hirek alapján, még a fejlesztők sem tudják hogy milyen lesz. Remélem nem lesz havidijas, mert akkor biztos nálam rövid életü lesz. Én meg fogattam, hogy havidíjas játékkal nem játszok.
WoW-al is csak azért nem játszottam eredetin, mert havidíjas, pedig imádom, Bár már régen toltam vele.
-
Zolás
addikt
Nem teljesen tiszta a dolog a honlapot átolvasva sem.
Ez havidijas lesz mint az EVE vagy a WOW vagy ingyenes+pénzért extrák? Amennyiben havidijas ugy hamvába holt játék. -
KBjunior
tag
Hát igen érdekes "kis" játék. Szerény véleményem az, hogy ahhoz képest, hogy magyar fejlesztés nagyon jól sikerült. A storyt, szerintem nagyon eltalálták, bár a játék folyamattal még ismerkedem, ez a vállalatos cucc nagyon bejön.
Igen a közlekeds engem is zavar hogy lassuak a robotok és nagyon lassan lehet csak közlekedni, de ezen még biztos lehet valamit változtatni.
A másik dolog ami még nekem nagyon tetszik, hogy nem arra megy rá a játék, hogy vegyél fel 8 millió küldit és akkor gyorsan tudsz fejlödni. Nekem pl kifejezetten jó hogy offline módban is kapom az EP-t (XP) mert személy szerint én csak hétvégenént tudok csak a játék elé leülni, és persze nem csak ezzel az egy játékkal játszok.
Remélem egy nagyon jó kis játék fog kijönni belőle, és nagyon sikeres is lesz.
Hasonló szépeket kívánok, mint az elöttem szóló és kitartást is szeretnék mellé kívánni.
-
v-paci
aktív tag
Tegnap próbáltam ki a bétát, és meg kell mondjam sokkal jobb, mint amire számítottam, annak alapján, hogy mindössze kb. 10 ember fejleszti. Természetesen erősen látszik még a játékon, hogy béta állapotban van; gyakran előforudló ctd, out of sync, de ezek jól bejáratott mmokban is előfordulnak.
Nekem egyértelműen az jött le, hogy sokat merített az EVE-ből, annak ellenére, hogy ezt kategórikusan cáfolják a fejlesztők, és itt főként a (sandbox) játékmechanikára, a játékosok által szabályozott/írányított gazdaságra gondolok, ami egyértelműen az erőforrásokért történő harcot (pvp) generálja. Ezzel nincs is semmi gond, egy bevált, jól működő modellt helyeznek át más környezetbe, érdekes sztorival körítve.
Ha azonban sikerül továbbgondolni, fejleszteni ezt az ötletet, akkor még sikeres is lehet, hiszen nem az eszetlen "üss még le 5 manót 10xp-ért" játékról szólna. Érdekes lehet, ha megfelelően változatos küldetésrendszert tesznek a játékba, fejlesztik a kezelőfelületet, skálázhatóbbá teszik a grafikát; több, változatosabb tereptárgy, növényzet, részletesebb modellek.
Számomra kicsit hosszadalmasnak tűnt a helyszínek közötti mozgás, és hiányoltam az útkereső algoritmust, ha egérrel irányítottam a mechet.
Sok játékost és erős szerverparkot kívánok a fejlesztőknek.
-
Satan_Claus
őstag
Na, megyek, kiprobalom
-
beluschi
tag
Egy magyar fejlesztésű játékra szeretném felhívni a figyelmeteket, melynek 2010.október 18. óta játszható a nyílt bétája. Próbálta már valaki közületek? Mi a véleményetek róla?
A játék:
A Perpetuum egy sci-fi MMORPG. Főszereplői mech-ek és más robotok. A játék teljesen magyar nyelven is játszható!
Alaptörténet:
A nem túl távoli jövőben egy különös természeti jelenség kitárja az univerzum kapuit. Energiát, információt és elemi méretű eszközöket tudunk a tér bármely pontjára eljuttatni.
Az újonnan felfedezett régiók közül a legérdekesebb egy Földszerű bolygó, ahol az emberiség egy, a töretlen fejlődéséhez szükséges energiaforrást fedez fel. Ez a bolygó - a játék színtere - azonban nem lakatlan. Lakói egy szintetikus életforma képviselői. Fejlett technológiájuk elsajátításra, gazdag erőforrásaik pedig kiaknázásra várnak.
Az, hogy a játékos a bolygó kolonizációjára indított Perpetuum Projekt melyik részében vesz részt, teljes mértékben rajta múlik. Harcolhat a fronton új területek megszerzéséért, fejlesztheti a már megszállt területek infrastruktúráját, kereskedhet, vagy akár irányíthatja a saját maga által alapított, saját célokat kitűző vállalatát.
Mik a Perpetuum sajátosságai?
Perzisztens univerzum
Minden játékos egy szerver, egy színtér, egy történet részese.Formálható bolygófelszín
Megváltoztathatod a bolygó felszínét katonai, mezőgazdasági, vagy akár esztétikai szempontok alapján.Dinamikusan fejlődő növényzet
A bolygó növényzete nő, terjed, paramétereik pedig befolyásolhatóak a játékosok által. Ezáltal az értékes nyersanyagokat tartalmazó növények termeszthetővé válnak.Idő alapú karakterfejlődés
Nincs szükség "grindolásra". Úgy is lehetsz képzett a játékban, ha soha nem csinálsz küldetéseket vagy monoton feladatokat, mivel a karaktered fejlődéséhez szükséges XP-t még akkor is kapod amikor nem vagy bejelentkezve a játékba.Aktív nyersanyag szimuláció
A folyékony nyersanyagok elhelyezkedése a kitermelés hatására változik a felszín alatt. A nyersanyagok megújulása szabályozott algoritmusok alapján történik.Valós idejű aszinkron harc
Nincsenek "körök", mindenki bármikor megteheti azt, amit szeretne.Több mint 30 különböző robot, több száz felszerelés
A robotok különböző feladatokra vagy stratégiákra specializálódhatnak. Felszerelésüknek csak a fantázia szab határt.Önirányító gazdaság
A nyersanyag-kitermeléstől, a finomításon át, a kész termékek gyártásáig mindent játékosok irányíthatnak. Minden gyártási folyamat sebessége és hatékonysága fejleszthető.Szociális hálózatok
A cégalapításra és cégmenedzsmentre átfogó irányítási rendszer áll rendelkezésedre. Ehhez teljes körű játékon belüli és játékon kívüli kommunikációs rendszereket fejlesztettünk ki.Karrier centrum
A játékosok a Szindikátus különböző osztályaitól itt vehetnek fel küldetéseket. Minden tevékenységi kör megtalálja a magának megfelelő feladatokat és kihívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest