-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
még mindig emgvan a borotva, pécsi átvétel megoldható
[link] -
Gergi
senior tag
Eladó garis, kék színű Sony Ericsson T650i: [link]
-
Dare2Live
félisten
keress rá a nevére....
Magi20 Nagyon durva. és ebben még nincs is benne minden csak egy keresés...és a "legátverősebb üzletfelek" fekete listán is 2-3helyen van..... Fene gondolta volna.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kriss
tag
Munkaerőt keresünk!
Kábel TV szereléshez, kábelezéshez, internet, telefon és digitális TV bekötéshez munkaerőt keresünk saját gépkocsival. Számlaképesség előny.
ipinstall@gmail.com
20/465-6363 -
chungee
addikt
Érdeklődésképpen:
- Naon naon erős wi-fi rútert jó áron vkinek
- HD4850-es tud vki jó áron hoz(at)niNem baj, ha használt, annál olcsóbb -
mark75
senior tag
ezekte a filmeket venném meg vagy adnék másik divx-s filmeket cserébe.
(szar lett a netem,ezért kérek mástol filmet)
The Spiderwick Chronicles
One Missed Cal
narnia 2 prince caspian
The Flock
The Bank.Job
Vantage Point
the happening
privátba irj. elöre is kösznokia n73,samsung x700,benq ef51 eladok
és olcson szigetváron garázs. 600e -
Diego!
senior tag
Mini usb kábelt keresek!
-
4sal3
aktív tag
egyik haveromnak kellene 2 nokia n70, vagy vmi hasonló képességű nokia. jó állapot nem fontos, függőség lényegtelen.
egyik ezen a héten kellene, másik köv. hónapban.
(természetesen jóárasítva ) -
4sal3
aktív tag
egyenlőre csak érdeklődés szintjén.
érdekel vkit egy gainward 7900gt? beszámítok pci-e olcsóbb vga-t+kp. -
NovaBlue
aktív tag
ELADÓ GIGA GA-MA790FX-DQ6!!!!! Csak pécsieknek 27k
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
Sziasztok!
Keresek jó áron agp-s vga karit 6-7-8k körül, meg 512 vagy 1 giga DDR1 ramot.Ajánlatokat priviben várom.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Topikgazda
ha valakinek van mp3 lejáccója, csörgessen meg, számom az adatlapomon, 2db kellene, papíros garanciával persze. 512M saját memója legyen legalább.Sürgős, Köszi
-
hipó
tag
Eladó egy Olympus C-725 UZ digitális fényképezőgép (3 Mp, 8x optikai zoom) minden eredeti tartozékával, négy darab újratölthető elemmel, 1 db 128 Mb-os xd kártyával és ajándék fotós táskával.
Alig használt, kiváló állapotban van.
Ár: 16k -
Kobe
veterán
philips elektromos borotva eladó, pécsn személyes átvétel megoldható:
[link]érd itt,, a hirdetés topicjában, vagy priviben
-
#TOTTI
őstag
2.8Ghz Intel P4 Northwood 533Mhz es eladó 5K az ára!!
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Hobli1988 #9511 üzenetére
Eladó egy Ezüst Slim Psp,flesselt és garis 11hó-ig még+psptok+hangszoró+1gigás memoriakártya+1db eredeti játék+1eredeti mese+védőfolia!Karcmentes nagyon keveset volt használva kb 3szor merült le!!!!!!35k+2k(psp+töltö átalakító)!!!!2008.05.16-án vásárol!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Toness
őstag
válasz Dare2Live #9539 üzenetére
Ebayen kb 60-70k-ert mar lehet kapni iphonet, neha picit olcsobban (ez a 8gb-osra vonatkozik), ujak azok dragabban mennek. Viszont ebayen vigyazni kell mert rengeteg a kinai "kamu" es ez mindenfele termekre vonatkozik, szinte barmit lemasolnak a kis ferdeszemuek Es az a rohadt valuta tenyleg egyre szarabb forinthoz viszonyitva
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Macka
veterán
-
hoax
senior tag
S370-es lapot keresek!
AGP foglalat, procik kezelése 1000MHz-ig, és ATX szabvány feltétel, a többi részlet nem fontos...
Sürgős!Don't panic!
-
Dodder
tag
válasz s7evcsenko #9551 üzenetére
ezt hivják gyilkos humornak.....
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolt19900 #9552 üzenetére
AutóHifiStudió
asszem.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
zsolt19900
őstag
válasz Magnum_ #9549 üzenetére
Köszike!
Annak esetlge van valami neve is??
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolt19900 #9546 üzenetére
Árkád autós bejárata mellett van az AutoHifi Studio.
-
Dodder
tag
Vigyázat! Tápgyilkos XP.
-
zsolt19900
őstag
Hello
Tudnátok nekem segíteni??
Hol találok Pécsen vagy a környéken autóhifi boltot, hol keressem?? tudtok valami jó helyet??
Köszi előre is!!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Dare2Live
félisten
válasz Magnum_ #9542 üzenetére
btw = by the way = mosthirtelen eszembe jutott/továbbá....
hátha 60K ért behoznak 3Gs IPhone akkor minden ellenérzésem ellenére 3sec gondolkodás után benevezek egyre az tuti.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dare2Live #9540 üzenetére
na ez jo ár
most megkérdeztem egy srácot, aki edig hozott be "régit" azt mondta a 3G-set be tudja hozni 60k körül... kiváncsi leszek, mert annyiért tuti veszek...
amugy mi az a btw?Feri: függetleníteni és magyarítani kb 3 perc az Iphone-t. tehát az nem para.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz s7evcsenko #9530 üzenetére
Micsináltál?
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #9539 üzenetére
btw nagyon kiváncsi vagyok lila mennyiért fogja adni a 3Gt, nekem már lejárt az előfizum ha mondjuk egy 150gbs nettel(+relax150) adnák 60K+10K/hóért nagyon elgondolkodok azon, hogy szimplán megveszem.
Mondjuk ahogy magyar lilát ismerem egy k* nagy lehúzás lesz mint ahogy MOon rengeteg dolog az.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Magnum_ #9518 üzenetére
Én ha érdekelne ebayon néznék elöször körbe, vagy megkérdezném Tonesst, de ha MOon nézek körbe akkor kb 1perc után. [link] Oké ez használt de 55K és transmiter is jár hozzá.
Előnyös egy dolog a büdös erős forint. 150 a $ és 300 a Ł. Toness átkozódhat.De ha érdekelne is mostmár megvárnám a 3G, GPSes, SDKs verzsönt. Hátha azt kapom meg nemsokára 60Kért. Mondjuk úgy nem kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz s7evcsenko #9529 üzenetére
pontosan.
Akinek viszont esze van megkérdezipl ebayt..... Nem, EUn belül nincs vám.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ferdzsoo #9532 üzenetére
szerintem sem volt nago drága, mégis ki vannak itt akadva a szakik az az igazság, hogy fényképen is látszanak a különbségek szerintem, igaz, vannak dolgok, amiket meg én nem tudnék megkülönböztetni -gondolok itt a teniszpályára meg a penisztályára
-
chungee
addikt
válasz s7evcsenko #9530 üzenetére
Vackaim:
- Deer 250W-os táp
- 2 db LG-CDROM
- Öreg Pioneer dvd olvasó
- AGP Inno 6800LE Silencer Coolerrel (állítólag nem szereti az AMD-t)-->jegelve
- 2*512 noti RAM. Adatok róluk:
--Samsung 512 mb 533mhz ddr2 m470t6554ez3-cd5
--Hynix 512 mb 533 mhz ddr2 hymp564s64cp6-c4- Sony TV 52cm-es [link] [link] [link] + 17" CRT Compaq [link] [link] 21" CRT Compaq 2100 nincs kép egyelőre. Annak elrepedt a talpa. össz-vissz minden = 10k
De csak kedden leszek pécsen (utoljára).
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Magnum_ #9523 üzenetére
Nemvolt az olyan drága 90k-ért, ha fóliás volt meg minden. Én is szeretném látani azt a 60k-s helyet. (magyarnyelvel függetlenül )
Az szerintem is iPOD Touch volt amit az MM-ben láttál, mert ilyet nem látsz ilyen nagy üzletláncokban... Mellesleg qrvára nem nehéz összekevernie őket annak aki még nem látta a kettőt külön-külön.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
s7evcsenko
addikt
Iszonyatosan sürgősen kellene egy kis táp!
250-300W-os...
Esetleg kölcsönbe, mert lehet a proci szállt el![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Emberek...
Mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mark75
senior tag
elado garázs olcson szigetváron,550ezer fix. tégla épület.van még egy,és ez nincs használva.
-
Magnum_
nagyúr
válasz mexx0407 #9524 üzenetére
nézzél körbe vaterán hogyé adják és jo pár telefonom volt már (elég jók ) és a --talán ezt kivéve- mindet nyomott áron adtam el. ezt meg szerintem reálisan. a szétfocizott lelakottakat hirdetik 70ér tényleg kiváncsi vagyok, hol kerül 60000Ft-ba mer vennék
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz mexx0407 #9521 üzenetére
na akkor mégegyszer. én szerintem eléggé vágom az ezekkel kapcs. dolgokat, de 60k-ért nem láttam Iphone-t ezért kérdeztem Dare2Live-t hogy hol nézzem, remélem majd válaszol, mert annyiért az nagyon jo viszont abból kiindulva, hogy nem "hozzáértö" vette meg, aki máshol csak 100-110k-ért látott, remélem az Neked nem baj. de egyébként 2 nap leforgása alatt 7 érdeklődőm volt, akik komolyak voltak, és a hozzám legközelebbi vitte el.
mexx: a #9517-es hsz-ed meg nem értem, főleg, hogy nem tudsz különbséget tenni egy Mp3/Mp4 lejátszó és egy telefon között, de sebaj, csak tényleg nem értem ezt a szmájlikát.
mark75: és? most ez bánt titeket?
[ Szerkesztve ]
-
mark75
senior tag
n73 elado 35e.
saint:amugy tényleg drágán adtad a iphone-t
-
Magnum_
nagyúr
válasz mexx0407 #9519 üzenetére
magyarországon nincs hivatalos forgalmazásban az Iphone... MM-ben maximum Ipod Touch-ot láthattál atya-gatya... legutobb pár hete még 80k volt a Touch MM-ben bár Ámerikábol akár 35-40k-ért is lehet ujat hozatni, bár ez most mellékes.
-
-
#TOTTI
őstag
üzleteljük el nagyobbra...
-
@Pirate@
tag
Konig Wifi PCI kártya (nem használt)
eladó 2.000 Ft
akinek kell vigye!...
-
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Hobli1988 #9500 üzenetére
Eladó egy Ezüst Slim Psp,flesselt és garis 11hó-ig még+psptok+hangszoró+1gigás memoriakártya+1db eredeti játék+1eredeti mese+védőfolia!Karcmentes nagyon keveset volt használva kb 3szor merült le!!!!!!35k+2k(psp+töltö átalakító)!!!!2008.05.16-án vásárol!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
#TOTTI
őstag
E2160as gyári hűtővel 3 napos eladó... 11K ha valakit érdekel...
-
Diego!
senior tag
Eladó Moto F3, kitűnő állapot, gyárilag független, gar van.
Ár: 2500 Ft. -
hipó
tag
Eladó egy Olympus C-725 UZ digitális fényképezőgép (3 Mp, 8x optikai zoom) minden eredeti tartozékával, négy darab újratölthető elemmel, 1 db 128 Mb-os xd kártyával és ajándék fotós táskával.
Alig használt, kiváló állapotban van.
Ár: 16k -
chungee
addikt
Csak naon felületesen. HD4850-es tud vki jó áron hoz(at)niNem baj, ha használt, annál olcsóbb
-
a2d2
addikt
-
gPoint
tag
-
Toness
őstag
kb 2het mulva eladoak lesznek az alabbi cuccok, akit erdekel irhat.
Philips X62 subnotebook
Intel U2500 dualcore ULV
2GB RAM
160GB HDD
Dual Layer dvd iro
11" Widescreen kijelzo
OEM Vista Ultimate eredeti
140kSamsung P520 Giorgio Armani
dobozban, cuccaival, folias
1GB memokartyaval
75kNokia E51 fekete
Dobozban, folias, minden tartozek, bortok
1GB microSD
Symbian, WiFi ....
40kLogitech MX Air eger
Dobozzal
vezeteknelkuli, akksis, toltheto
levegoben is hasznalhato eger
20kegyelore ennyi, Angliabol megyek haza, azert adnam el a cuccaimat, mindenhez angol dugalj van, de atalakitot termeszetesen mellekelem, akit erdekel valami inkabb privatban, forumot nemnagyon nezem, kepet tudok kuldeni ha erdekel valakit
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória