-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kaics
aktív tag
Lomtalanítás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kornél1
aktív tag
válasz Silencer83 #8590 üzenetére
gyorsan meguntátok... mint én anno a PS1-emet. 5 év után kivettem a szekrényböl és eladtam itt a PH!-n
-
mexx0407
tag
Xbox360 fleshelt koros memokaris 2 joystikos 21 játákkal 60k -ért tudtam eladni !!!!
-
mexx0407
tag
Nálunk az Xbox360 prémiumos gép 60 k!!!
-
-
Silencer83
addikt
nem vagyok jartas az otthoni x360 arakban, mennyibe lehet realisan eladni egy szinte grilluj Premiumot, 20gb HDDvel, meg wireless cont.el, 5eredeti gamel??
termeszetesen dobozos, minden kelleke megvan!
alig 1 honapos -
mexx0407
tag
nem kell senkinek se
-
kornél1
aktív tag
válasz s7evcsenko #8584 üzenetére
én ugyan rá nem ülök
-
kornél1
aktív tag
válasz s7evcsenko #8582 üzenetére
nagy divat lett
-
-
...még mindig keresek 10G-s vagy kicsit nagyobb HDD-t...
És még mindig eladó az 566-os gépezet...
Meg van még 64Mb 100MHz SDRAM...
Meg egy P3-as Netvista A40-es IBM alaplap, sec. IDE vezérlő nélkül.... bagóért...
Van még 2db (LG GSA-4164B és GWA-4164) DVD-írogató, amik néha leolvassák a lemezt... Legújabb firmware mindben, de HW baja lesz (fókusz) , és nem állítgatható kézzel. Szóval akinek kell, viheti, ingyé'...
Van még szobabicikli is...
Mutogatni való hater díszpinty
-
kornél1
aktív tag
engedtem egy 10est a lapos árábol, de igy már Fix ár
vegyétek-vigyétek, mert vár rám az utódja vmi kis icipici pók
[ Szerkesztve ]
-
wid22
aktív tag
2x ment el Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
wid22
aktív tag
Gigabite Radeon 3850 256MB videokártya 22000 ft
Hibátlan állapotban, érvényes kisker garanciával, minden tartozékával, dobozában -
mexx0407
tag
Eladó Samsung 120 GB külsö merevlemez beszámitok telcsit !!!!
Eladó Samsung E-250 telcsike 6-honapos megvan mindenne garis meg minden !!!! 10k[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
939es lapot keresek továbbra is...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Thomas1
addikt
Eladó egy Samsung D600E teló. Független, töltővel, egy com portos adatkábellel, dobozában.
Bluetooth, EDGE, 2 megapixel, 320*240 pixel, 80 mega...
Kijelző még fóliás, karcok vannak rajta, de semmi törés, repedés.
Ajándékba adok mellé egy 256 megás microSD kártyát is.
Ár: 18000 HUFEladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
kornél1
aktív tag
eladó a laptopom gyerekek!!!! aki elviszi kap mellé egy zsir uj Nokia microSD karit is, ami 2GB-s.
-
mexx0407
tag
Eladó Samsung E-250-s telcsike 6-honapos megvan mindenne szürke szinü vodafonos garis ...........
Ir:10k -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki tud pécsett CYMA M14-es AEG puskát? [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Vegyetek meg.
-
Háj mindenki
Keresek valami 10G körüli winyót nyomott áron...!
-Az 566-os gány IBM gépembe kéne, amiben most már Compaq alaplap nőtt.. Jó kis öszvér... Egy 5000-es jelenlegi állapotában.
-Ennek a régi alaplapja (IBM P3-as, Intel 810 chipsetes alaplap, ami ATX házba azért belemegy) eladó. A secondary IDE vezérlője hibás, de amúgy jó kis P3-as lap. Bagóért adom a szétbarmolt sec. IDE miatt.
-MSI 815PRO alaplap eladó... Ha valakinek a cuccaival megy, akkor viheti olcsón!
-
Kobe
veterán
valaki segítsen má elpasszolni egy full jó wacom volito tabletet a6 os méret, kezdőknek ideális, kell a zsé xboxra, olcsóé van
-
Macka
veterán
válasz kornél1 #8546 üzenetére
Polip-nak asszem még az van,de voltak vele gondjai.Itt egy PH! -teszt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz kornél1 #8536 üzenetére
Én szeretem mert finom, és mert állítólag hízlal, meg amúgy is kő vékony vagyok.
Meg hogy havonta 1x eszek nemhiszem hogy bármilyennemű elváltozást okozna.
De most ez a múltkori árképzés egy ideig távol tart a sárga M betűtől az tutta."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kaics
aktív tag
Valakinek van eladó autója? Kis fogyasztásút keresek reális áron és ép utastérrel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #8513 üzenetére
Használd egészséggel, gonolom jócskán halkabb lett a venti üresjárásban.
Feree19: és még csak műanyagot ettél...
Nesa: igen, de mikor az emberre rájön a szóf.sás, meg a betüvetés.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MrWolf
csendes tag
I solve problems
-
-
kornél1
aktív tag
válasz s7evcsenko #8526 üzenetére
még csak most vayok rászokoban a modositásokra, de rossz berögzült szokás, hogy rögtön uj hsz-t irok de azért ne utáljatok nagyon
lementem a boltba, vettem egy üditöt meg 3db sport zseletet, azt fizettem 500Ft-ot
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz kornél1 #8523 üzenetére
[OFF] Igen? Ha marad ez a különbség akkor én 28,75szakmai hsz-el elöbb leszek. Kurv@ jó mi?!
s7evcsenko: Én mindig ki töröltetem a dupla hsz-aimat. Akkor én ügyes fiú vagyok? Cukrot!
mod2.: Kösszi! [/OFF]
Legyen egy kis on is;
Keresek valami faszányos patkány padot! Üveg nem érdekel.
Miért nem rakja Off-ba?![ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Eladó egy IBM Netvista A40 alaplap. Latest BIOS, stb. dolgok, elvileg 1GHz P3-akat még visz. Frankón működik, csak a secondary IDE csatija rossz, mert kiszakadt belőle pár tüsi :-(
Bagóért, gombokért, Milkáért vihető. Ha nem kell bele 2 IDE egységnél több dolog, akkor tökéletes.Meg eladó egy 566MHz -es P3 gép, csendes, stb. Letöltőgépnek jó. 5000HUF.
-
mexx0407
tag
Eladó Samsung 120GB-s külsö merevlemez!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla