-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz plaszy #37593 üzenetére
Akkor gondolom már nincs rá garancia. Szedd le a hátlapot áramtalanított állapotban, és nézd meg az alkatrészeket. Talán egy tápköri elkó robbant fel, de tuti lesz valami látható nyoma a dolognak. Kirobbant kondi látványos, kiégett olvadóbiztosító is, meg pl. fet, tranyók halála is látható szokott lenni és valszeg szaga is lesz a halott alkatrésznek.
Ha ilyen hétköznapi alkatrész adta be a kulcsot, az egyszerűen javítható. Ha valami más, akkor nem annyira, vagy semennyire.
Tegyél fel fényképet majd róla.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
oPalRx7
aktív tag
bacsis féle Fülei alapján már szerveznek egyet Péteri-ben (Bp környéke), és most Szombathelyen. a Szombathelyi kommenek között láttam hogy nézzen körül a szombathelyiek topicjában, és akkor hogy 'há akkor van Pécsett is ilyen?
(#37598) Csepy:
jaja tudom és azt is hogy nem egy kategória a kettő
Ennek ellenére ha nem lenne már Arc, akkor megvenném ezt a Blade-et.[ Szerkesztve ]
-
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Gondom lenne. Tegnap este 10 után a Philips 42PFL7404H típusú LCD TV-nk pukkant egyet, és azóta se kép se hang. Az állapotjelző LED-je sem világít. Valami tipp, hogy mi lehet a gondja? Én tápra gyanakszom, bár lövésem sincs az elektonika ilyen teréhez. Az LCD kijelzőn semmilyen gond nem volt tapasztalható. Esetleg hol érdemes megnézetni, ahol nem horror áron dolgoznak?
THX!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->9k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 40k
- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 24k
Regards: Csepy
-
-
oPalRx7
aktív tag
válasz Silencer83 #37584 üzenetére
bizony általában csak hw részleg fele nézelődök, és most lanpartyhoz kapcsolva néztem hogy van-e helyi közösség
-
-
oPalRx7
aktív tag
üdv mindenkinek, erre még nem is jártam (hiába, nagy ez a fórum )
-
-
zsolt19900
őstag
válasz FuckeR19 #37580 üzenetére
most lett aktuális az eladás sajnálom
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
FuckeR19
senior tag
válasz zsolt19900 #37579 üzenetére
feltehetted volna hamarabb is 3 hónapja vettem 1et
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
zsolt19900
őstag
2011.07.26 vásárolt, 1-2x hordott fekete napszemüveg, tokkal, minden eredetiségét igazoló iratával eladó
árra 25 ezerre gondoltunk, de alkuképes
privit írjatok
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nálatok is szarakodik a mindigtv?
Az rtl klub és a tv2 nagyon ratyin jön be, ha egyáltalán bejön. Az m1, m2, duna, duna 2 jól bejön.
Valamit állítottak?
Jagi antennám van a tetőn, tv toronyra van rálátás.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
dunc
nagyúr
-
-
nagyúr
business pack külön szerződés a Postával, gondolom egy cég nevében adja fel, a cég meg leírja költségként.
Mateosz: Azt mondja csak a lakásán lehet átvenni személyesen, még Komlón a Pécsi útra sem hajlandó elvinni, meg sehova sem komlón.Annyira rugalmatlan, hogy attól szállt el az agyam. Inkább veszek a boltban újat, az rögtön a kezembe van.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Keresek 2Gb-os DDR2-8aa RAM-ot! Ismerősnek lesz, nem magamnak. Samsung modulok előnyben!
@Dluinet : Akkor egy idióta Ha nem cég, akkor hol nem sz@rja le, hogyan adja fel?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Dluinet #37565 üzenetére
Ajánlottként nem is szoktak webshopok meg normálisabb helyek küldeni, gondolom praktikus okokból, az annyira nem standard feladási mód.
Standard csomag meg 1050Ft, kérd úgy. Nekem is mindig ajánlgatják, hogy elsőbbségi, meg időgarantált...
Vagy nem boltból lesz?[ Szerkesztve ]
-
-
-
FuckeR19
senior tag
4-500ft-os terméknél érthető, viszont ha azt is újra kell rendelni akkor már 1Knál vagy. Ajánlotthoz meg ráfizetsz 150-200ft-ot és tuti megkapod. Persze ha vevő kéri így az ő dolga.
Dluinet: Továbbra is kívánok hasonlóan szerencsés postázást
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
válasz Dluinet #37559 üzenetére
Nekem tegnap hozott vissza a posta egy k*rva nagy dobozt (nyomtatóval), hogy címzett ismeretlen. A vevő meg mondta, hogy minden nap kérdezte, nem jött-e valamije... Holnap feladom neki újra.
600Ft : Ja, de úgy csak 1700 lenne, amikor meg bemész a boltba, és 2500 alatt nincs...
[ Szerkesztve ]
-
válasz FuckeR19 #37556 üzenetére
Én akkor szoktam, ha a paraszt azt mondja, hogy "megveszem, de xxx postával együtt" - ahol xxx mondjuk a cucc ára + 100Ft, amiből nem jön ki az ajánlott.
OK, akkor nem kértél ajánlottat, meg semmit, akkor feladom simán, aztán meglátod, odaér-e.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
nagyúr
válasz valentinho #37552 üzenetére
Router
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
valentinho
senior tag
Illetve itthon a netet milyen eszközzel tudnám megosztani 2 gépre? Fogalmam sincs a hálózati dolgokról, a sima adsl modemnél komolyabb cuccal még nem volt dolgom
http://soundcloud.com/tinnyo
-
valentinho
senior tag
Sziasztok! Óccsó wifis modeme nincs valakinek elfekvőben? priviben kérném, ha lenne!
-
nagyúr
Nincs valakinek eladó Walkie Talkie-ja?
Gyereknek lesz."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
stuntmanmike
tag
Ha jól emlékszem van itt a topikban egy-két tv szakértő fórumtárs. Talán tudnak segíteni. Mennyiért lehet manapság eladni egy LG 26LX2RZE lcd tv-t?
-
agressiv
addikt
A hűtő au klasszikus pattogtató, amikor nálam benn volt pattogtatta rendszeresen az öreg beagot.
Megoldás: nincs. Esetleg a hűtő kapcsolójával párhuzamosan kötött pár száz nanós kondenzátor csökkenti a mértékét.
A trabant csak egy példa volt, hogy miért nem a hálózatból jön a tüske, de így sem esett le neki.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
-
őstag
válasz CPT.Pirk #37538 üzenetére
Ácsi....akkor most esetleg valakinek ötlete is van?
Eddig akkor:
1. hozzam haza a régi trabantom, kurjatsam le a kert végibe, mert az pattogtat, hátha akkor abbahagyja
2. szedjem szét a hűtőm, hogy az asszony fejbeverjen, mikor leolvadt a mirelit, mert összerakni nem tudnám (ez azt jelenti, nem tudom mi az az indítókondi és nem is szeretném megtudni, ha lehet)
3. kerítsem körbe a hűtőt vasbetonnal (az menni fog), hogy az asszony inkább azért verjen fejbe, hogy nem jut hozzá a jó kis mirelithez
4. árnyékoljam újra a hangfalat, pedig nekem az árnyékolás a napernyőt jelenti a fejem felett (és szintén nem szeretném megismerni az egyéb módjait)
Eddig ennyi, gondolom még jön újabb ötlet, mire megírom.
A fent írtak költői túlzások voltak, hogy rávilágítsak:
Esetleg van valakinek épkézláb ötlete? Mondjuk menj el a boltba, vedd meg eztmegazt, dugd be idemegoda és akkor jó lesz?
-
-
őstag
válasz Dodder #37532 üzenetére
Ooooops...nem gondoltam vitagenerálásra.
Köszi a választ. Szerintem a hűtő az ami zavar legjobban. Az kapcsolgat kb. olyan időnként, ahogy pattan.
Trabantom nincs. Volt, kb. 12 éve elvitték a bontóba. Lehet, hogy ő bosszul valamit?
Mi az a zavarszűrős elosztó? Hol érdemes venni? 1 darab kéne, mert egy konnektorból megy a szgép és a hangfal.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dodder #37532 üzenetére
Azért nem hálózaton jön be, mert ezek a tüskék pl. kapcsoló átkapcsolásakor keletkező prell jelenség miatt létrejövő szikrák nyomán sugárzódnak ki.
Ha volt pl. olyan tollad, ami elkezdett villogni a mobiltelefonok adása miatt, azt is tudtad villogtatni a kapcsolók nyomkodásával.Amiket példának hoztál, ott a szénkefék forgórésszel való érintkezési felületénél kialakuló szikrák miatt játszódik le ugyanez.
hcl: ez nem ilyen egyértelmű. Inkább arra lehet visszavezetni, hogy mennyire bonyolult az adott erősítő előerősítő, hangszínszabályzó része, mekkora jelúton van esély zavar bejutására.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dodder
tag
válasz agressiv #37531 üzenetére
Mért szerinted trabantból jön tüske ha azt irta hogy,"A lakásban van pár fogyasztó, ami ha be és kikapcsol, akkor elég nagyot pattan a hangfal" akkor mért nem a hálózatbol jon a tüske?
Ha régebbi a hűtőgép vagy porszvó de még a kávédaráló is okozhat zavart vagy.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
agressiv
addikt
válasz Dodder #37529 üzenetére
Én modnom és így van, mivel én csináltam az erősítőmet és minden megvalósítható zavarszűrőt alkalmaztam és mégis zavarja, ráadásul az a tény is alátámasztja, hogy teljesen különálló áramkör is zavarja (trabant), szerinted akkor a hálózatról jön a tüske? 90%-ban az árnyékoláson múlik, amit nem egyszerű megoldani, főleg házi körülmények között.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
Nem túlfesz miatt pattan az erősítő, hanem maga a szikra hülyíti meg, még ha aksiról is menne, akkor is pattogna és sajnos semmit sem lehet tenni ellene. Erősítőnél javíthat, ha jobb minőségű kábellel van rákötve a jelforrásra, mert a kábel szedi össze a zajt, de ez lehet kasznin belüli kábel is. Egy kétütemi motor szikrája is gyakran belehallatszik az erősítőkbe.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Dodder
tag
Nagy teljesítményü fogyasztók mik vannak? Pl.? Az is lehet,hogy elektrosztatikus zavar. Nem lenne jó találgatni ki kell mérni,és felderíteni a hibát akkor könnyen orvosolható.Érdemes lehet zavarszűrő kondenzátort a berendezésben vagy Zavarszűrős elosztót alkalmazni a hálózatban mondjuk a pc elé beiktatni.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Valaki tud esetleg DVD-t?
-
őstag
válasz Dodder #37520 üzenetére
Bocs. Kihasználnám a lehetőséget én is
A lakásban van pár fogyasztó, ami ha be és kikapcsol, akkor elég nagyot pattan a hangfal (bocs a szakszerűtlen kifejezésért). Gondolom a számítógépnek is jobb lenne ezt elkerülni. Van esetleg valami olyan lehetőség, amit bedugnék a konnektorba és megszüntetné ezeket a túlfeszeket (ha jól gondolom az)?
Minél olcsóbb lehetőség kéne, ha lehet. Köszönöm.
-
Bibby
addikt
Nincs köztetek villanyszerelő véletlenül?
Ελευθερια η θανατος
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->10k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 41k
- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 25k
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Silencer83 #37516 üzenetére
Ha valakinek kell 500GB ( Samsung, WD, Hitachi )HDD esetleg 1TB ( WD ), nem igazán akarok meg tudok nyerészkedni, de ezek újak és ahogy nézem árban simán a használtakkal tudok vetélkedni. 500GB 20 alatt és vadonat új, pécsi garral.
-
Sir Riccio
addikt
Szükségem lenne 20db DVD-tok-ra. Tud valaki ebben segíteni?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Eladó
Tualatin félkonfig
Atom nagy és atom mocskos szódásszifon (csokiért )
Pannon SIM kártya (bontatlan, aktiválatlan)
Esetleg egy Canon BJC-2500...Mutogatni való hater díszpinty
-
Macka
veterán
ELADÓ MOBILTELEFONT KERESEK
-
Ricardo
titán
Eladó Panasonic NV-GS11EG videókamera
-
aneda
senior tag
Van két eladó fölösleges Domino kártyám, 0Ft-al, 2012.01.10-ig fel kell tölteni őket.
Érdekel valakit?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
-
-
vatomi
aktív tag
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ - 11 000 Ft
ASUS EAH4850 512MB Glaciator Fansink - 15 000 Ft
Asus M4A785TD-V EVO alaplap dobozában, minden tartozékával, hibátlanul - 15 000 Ft
P5VD2-VM/V + E2140 + 2*1GB GEIL DDR2-800 egyben - 15 000 Ft
Navon N260 3,5" eladó vagy cserélhető - 10 000 Ft
Sitecom Wireless Mobile Router 300N WL-357 vezetékes és 3G megosztásra is - 10 000 Ft
PS3 ready Logitech Cordless MediaBoard™ - 7 000 Ft
FS SCENIC S 2 - Tualatin Celeron 1133 komplett konfig (512mb sdram, cd-rom, agp slot) - 5 000 Ft
Kingston DDR3 2x2GB 1333MHz (KVR1333D3N9K2/4G) - 5 000 Ft
A cuccok helyileg Kaposváron vannak! Sata noti vinyó, min. 64GB SSD csere érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
valentinho
senior tag
alap am2 hűtőt keresek, ha lenne valakinek pü!
-
zsolt19900
őstag
zafír ati hd4850 eladó összes tartozékkal, dobozzal érdeklődni privátban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla