-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
köszi a választ.
nem tiszta amit írsz, de biztos annak tudható be, hogy rohadtul legyengült az agyam mostanra a sok C programozás miatt."ezért a hozzáadott kártyáknál elég lett volna az edit menüben a kártya adatait átírni, akkor csináltak volna ismét egy 1 dolláros zárolást és rögvest működött volna az új kártyáddal is."
őőő... az első bejelentkezésemnél !már! nem volt nyoma előző kártyának (sehol). vagyis úgy fogadott, hogy "Number of cards active on your account: 0"és érdekes módon visszanéztem a history-ba, hogy milyen tranzakcióim voltak tavaly és nyoma sincs a telefon vásárlásnak. Most megadtam a párom kártya-számát, ezt elfogadta, várom a 400ft os terhelést és a 4jegyű kódot.
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest