-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihs
tag
Érdekes cikk Paypal + Skype
-
s4hu|SyD^
addikt
Na elvileg megvan. SMS-t is kaptam azonnal. Majd kiderül, hogy megérkezett-e.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Illetve forintot utalok persze, de euróban menne tovább...
-
s4hu|SyD^
addikt
Nagy nehezen meglett...
(Kártyakontrollnak hívják a drágát Kicsit több, mint 5 kattintás, de nem érdekes. )A másik meg, hogy én euróban szeretnék majd utalni, a rendszer gondolom átváltja automatikusan.(?)
Bocsi a hülye kérdésekért...
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Ja és még annyi, hogy a bankkártya számom az a 4*4-es a kártya elején? Azt egybe kell beírni vagy kötőjellel vagy hogy?
(közben megnéztem a számot az OTPdirektben)Az angollal nincs problémám csak ezek a banki kifejezések nehézséget okoznak néha.
A számlainformáció - számlatörténetben sem fog azonnal megjelenni ha utalok?
Az SMS-es dolgot elintézem holnap, köszönöm a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Köszönöm a segítségeket!
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3785 üzenetére
Akkor jól sejtettem.
-
cocka
veterán
válasz s4hu|SyD^ #3783 üzenetére
Akkor elmondom, hogy pár éve a top up funkció még nem is létezett, csak az volt, amit leírtam. Aztán bevezették, bereklámozták, tán még el is hitették a néppel, hogy hű milyen jó lesz ez nektek és a végén kiderült, hogy dehogy jó, bukni viszont biztosan többet lehet rajta, mintha hozzáadsz egy kártyát.
mint valamit elrontsak
Ennek az esélye még most is megvan feltéve, hogy nem rendelkezel kellő angoltudással és nincs a netbankodban kártyatörténet. (márpedig mivel OTP-s vagy ez utóbbi TUTI, hogy nincs)
Ez esetben azt kívánom, hogy legyen elég türelmed azt a pár napot kivárni, míg a 400 Ft-os terhelést lekönyvelik, előtte lesz majd egy 1 dolláros/forintos zárolás is, de hát OTP-ék ezt se fogják kiírni.
Amit a helyedben megpróbálnék: ideiglenes jelleggel bekapcsolnám a kártyaforgalmi sms értesítőket. Hátha az smsben megjelenik a kód illetve a zárolásokról szóló infó.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Köszi, azt olvastam csak nem volt hirtelen tiszta, mert nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség is. Azt gondoltam mindenképpen küldeni, utalni kell rá pénzt(Top Up-olni ahogy írták), de így hogy ha csak a kártya adatokat kell megadni sokkal egyszerűbb az egész. Sajnálom, hogy újra le kellett írni, de inkább kérdezek, mint valamit elrontsak. Ezekről a banki dolgokról meg kb. semmit sem tudok, így a válaszod után már kicsit többet.
-
cocka
veterán
válasz s4hu|SyD^ #3781 üzenetére
Junior Max-os kártyám van még Visa Electron szolgáltatással.
Most nem mintha kötözködni akarnék, de pont fordítva van. Korrektebb lett volna azt írni: Visa Electron kártyám van még Junior Max-os szolgáltatással.
vagy működhet?
Működik, mert anno 2006-ban engedélyezték az összes OTP-s Visa Electronnál hogy lehessen velük neten fizetni.
ha jól tudom van százalék levonás
Van igen. A fogadó fél fizeti.
Valaki esetleg el tudná magyarázni egyszerűen és érthetően, hogy hogy tudok PayPal-ra küldeni 130 euro-t?
Ilyenkor érzem magam papagájnak. Mindig egyet kell járni, mint a kacsa segge, pedig nem kellett volna sokat visszaolvasni. Idézem:
Nem kell arra semennyit se utalgatni. Csak akkor utalgass ha mindenképpen azt szeretnéd, hogy egy csomó pénzt elbukj mire a lóvé a számládra kerül és persze türelmed is van kivárni, mire odakerül.
Hozzáadsz egy bankkártyát és a paypalon keresztül költesz a számlád terhére. Így azért mégis csak több marad, mintha top upoznál.
Forrás: [link]
Junior Max Visa Electron
A junior max az csak a kedvezményes szolgáltatásokat nyújtó számlacsomag neve, az teljesen véletlen, hogy újabban a kártyára is ráírták ettől még nem sok köze lesz a kártya típusához. Mikor én voltam junior maxos akkor még nem volt rajta, hogy Junior Max.
tehát netről tudok utalgatni.
Igen, de hogy az otpdirekten keresztül tudsz banki átutalásokat végezni annak nem sok köze van ahhoz, hogy tudsz-e paypallal fizetni vagy pénzt fogadni.
Bank Account - oda akkor beírom, hogy OTP meg a számlaszámom?
De csak akkor van erre szükség, ha pénzt kapsz a paypal számládra és szeretnéd a rendes folyószámládra kikérni. Egyéb esetben kitöltése felesleges.
-
s4hu|SyD^
addikt
Segítséget szeretnék kérni én is PayPal ügyben. Junior Max-os kártyám van még Visa Electron szolgáltatással. Ez ha jól tudom nem dombornyomott tehát PayPal-on hiába adom meg neki a kártya adataimat, vagy működhet? Sajnos csak 1x használtam PayPal-t 3-4 éve és akkor is e-Goldon vagy Goldux-on keresztül ment a lóvé tehát az elég bukós volt.
Most egy 120 euro-t szeretnék továbbutalni, ha jól tudom van százalék levonás tehát vagy 130 euro-nyi forintot kéne utalnom a PayPal-ra ill. feltöltenem, küldenem oda a pénzt.
Valaki esetleg el tudná magyarázni egyszerűen és érthetően, hogy hogy tudok PayPal-ra küldeni 130 euro-t?Kártya: Junior Max Visa Electron
Van netes számla hozzáférésem, tehát netről tudok utalgatni.
Ezeket az adat kitöltéseket nem nagyon értem mint: Bank Account - oda akkor beírom, hogy OTP meg a számlaszámom?
Credit Card-hoz pedig az utolsó 3 számot mint ahogy látom, kiválasztom a Visa Electront majd beírom a kártya számomat is(ha jól tudom az a kártya elején van az a 4*4 szám?).
Előre is köszönöm a segítséget!
Esetleg, ha valaki el tudja/tudná magyarázni MSN-en az talán egyszerűbb lenne. (syzgod@msn.com)
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3778 üzenetére
650 Ft is elég. (ha meggyújtod)
-
Winner_hun
titán
válasz tupacamaru #3777 üzenetére
Viszont ha kártyát adsz hozzá akkor azon kell hogy legyen némi pénz, megerősítéssel együtt egy ezres elég lesz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
cocka
veterán
válasz tupacamaru #3775 üzenetére
Dehogy kell. Ez nem Budapest bank ahol van minimum egyenleg és ha az egyenleged nem éri el a mittomén milyen minimális forgalmat még jól le is nyúlnak.
Nem kell arra semennyit se utalgatni. Csak akkor utalgass ha mindenképpen azt szeretnéd, hogy egy csomó pénzt elbukj mire a lóvé a számládra kerül és persze türelmed is van kivárni, mire odakerül.
Hozzáadsz egy bankkártyát és a paypalon keresztül költesz a számlád terhére. Így azért mégis csak több marad, mintha top upoznál.
-
tupacamaru
veterán
Ha regisztrálok a PayPal-ra akkor kell valamennyi suskát tartani a számlán? Vagy elég mindig ha annyit utalok rá amennyiért vásárolok??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SE_Fan
tag
Hali. Van a PayPalomon 25 eur ha valaki szeretne mostnában tölteni a PayPaljára irjon nekem, elkuldöm a 25EUR-t ö meg kp-ba kifizetni nekem.
Te is jol jársz meg én is mert nem kell jövöhét szerdáig várnom a pénzre.
Üdv
-
Kornel213
tag
Sziasztok
Csináltam egy paypal számlát elküldtem a 400ft-os terhelést! Az emailemre pedig küldték a bankártyám utolsó 4 jegyű számát hogy aktiválták, én ezt nem olvastam el azt hittem hogy ez az a kód ami feloldja a korlátozást!! és most le van tiltva a kártyám, írjak a paypalnak hogy elnéztem?" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
cocka
veterán
Ezt kevésbé tudom elhinni.
Max. VIP ügyfelek, VIP otpdirekt netbankjában.
A kártyás fizetést követően a fizetendő összeget zárolják, hogy az újrafelhasználást meggátolják. Kötve hiszem, hogy ez alól az OTP kivétel.
Azt megfigyelted már, hogy a vásárlás előtti és utáni egyenleg mit mutat?
-
-
veterán
Sziasztok!
miért van az, hogy ha vásárolok valamit akkor csak 2-3 nap múlva vonják le a számlámról?
Pedig a paypal egyből az írja hogy complated. És ha nincs annyi pénz a számlámon? -
cocka
veterán
válasz vbarnixxx #3760 üzenetére
Olvastam, hogy ha paypalre utalnak pénzt akkor el kell először fogadni valahol?
Gondolom akkor, ha másik paypal számláról érkezik a pénz.
Eddig a pénz nem érkezett meg és egy kicsit aggódom!
Magyarul top uppal fel akartál tölteni egy paypal számlát. Kérdés: Beírtad a paypal account top up részében található alfanumerikus karakterekből álló azonosítót az átutalás közlemény rovatába?
Ha nem, akkor az bukta.
-
vbarnixxx
újonc
Sziasztok!
Egy külső (Nem paypalen regisztrált számlaszámról) utaltam pénzt kb. 4 napja!
Eddig a pénz nem érkezett meg és egy kicsit aggódom! Kb. mennyi idő mire megérkezik meg a help szerint 2-3 nap ami már letelt...
Most kezdtem a paypal-es dolgot elsősorban ebay miatt!
Olvastam, hogy ha paypalre utalnak pénzt akkor el kell először fogadni valahol?
Köszönöm! -
cocka
veterán
válasz Fecogame #3751 üzenetére
Tul.képp én vállalnám, mert így annyira nem fontos a lakcím egyezés. De csak úgy, hogy 1500 Ft-ot átutalsz a számlámra, megaszondod mit kell befizetni és hova és megteszem. De ha te magad is el tudod intézni a paypalos fizetést, akkor nem értem miért kell ez a variálás.
-
Asifan
tag
Várjak még rá, hogy megérkezzen, vagy el van rontva valami? Hogy lehetséges, hogy a lóvé levéve, de nem látom a tranzakciók közt?
-
Asifan
tag
Üdv! Paypal-os regisztrációt csinálom, le is vonták a számlámról a 400Ft-ot, de nincs ott a tranzakciók közt! Ez hogy lehet? (bár még csak 18 órája regeltem) De furának tartom, hogy a pénz levonva, a tranzakció meg nincs jelölve.
-
-
veterán
Keresek sürgősen egy PayPal számlával rendelkező egyént, akinek van 6$-ja
Nagyon sürgős lenne, bankszámlán visszautalok 1500-öt! Előny az ERSTE bankszámla!
[ Szerkesztve ]
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
Gergő_
őstag
Köszi!
közben rájöttem hogy a maestro egy nagy kalap fos, még a juniorom visa-ja is jobb volt.
ezek közül választhatok:
Visa Classic
Mastercard Standard
Mastercard Online
meg kell még rágnom, fogalmam sincs mi a difi. és az otp honlapja is elég szűkszavú.
a probléma az hogy ezen a héten kaptam új kártyát és meg se kérdezték milyet szeretnék én pedig nem voltam még elég okos hozzá, a régi visa-val minden ment...
valószínűleg a MCO lesz, ha valakinek van tapasztalata benne szívesen várom az ellenvéleményt. -
cocka
veterán
-
Asifan
tag
válasz Winner_hun #3740 üzenetére
Köszi a választ. Ebay-en általában melyik verzió szokott működni?
-
Winner_hun
titán
A banknak (OTP) biztos nem kell fizetned. Attól függ hogy fizetsz, ha veszel valamit és van PayPal-es automatikus link a fizetéshez akkor neked semennyit, utalásnál valahány %-ot, bár ez küldési módtól függ és ott is ki lehet választani hogy te fizeted vagy a fogadó fél. Van hogy ingyen is lehet küldeni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Asifan
tag
Sziasztok! Tudom, hogy a google a barátom, de gyakorlatilag használható és biztos infót nem tudtam meg arról, hogy pontosan mennyi a költsége a paypalon való fizetésnek ha OTP-s bankszámlám van.
Szóval utalok paypalon 20 dollárt, akkor ezen kívül pontosan mennyit kell fizetnem is kinek? Inkasszót kell fizetnem a banknak ami igen borsos 400ft körüli? -
Gergő_
őstag
szeretnék egy paypal acc-ot a napokban. Egyelőre pénzt szeretnék fogadni rajta.
1. Ha jól gondolom akkor ez egy regisztrációval lehetséges?
2. Ott lesz a paypalen az összeg, amit kizárólag paypalre utalhatok amíg egy bankkártya nincsen hozzárendelve?
3. A problémám az, hogy otp maestro kártyám van..ha jól olvastam vissza erre a számlára nem fogom tudni átrakni a pénzt paypalről?
4. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás?
előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz mindkilla #3736 üzenetére
Hát ez egy kis tévedés. Nem élből elesik, hanem csak bizonyos összeghatárig lehet kikérni a pénzt. De ez már legyen az ő baja.
Aki jobban ugrálni akar, az úgy is hozzá kell, hogy adjon egy kártyát, aki meg limiten belül tud maradni az miért ne maradhatna? A paypal majd úgy is kérni fog tőle egyéb adatot, ha nem elég nekik az ami van.
-
maathe
senior tag
Üdv!
Egy PayPal-os accról egy másik PayPalos accra lehet pénzt küldeni kártya nélkül? -
Velena
csendes tag
Sziasztok! Én egy kis megerősítés vagy kijavítást szeretnék kérni tőletek, hogy jól gondolom-e az alábbiakat:
Magya paypal regisztrációval szeretnék meglévő osztrák dombornyomott VISA kártyát verifikálni, ez már folyamatban van, remélem elfogadja... Ha ez megtörtént, erről az eurós száméláról szeretnék eurós tételeket fizetni. Ha egyenlegfeltöltéssel - Top up- teszek eurót a paypal egyenlegemre, akkor a következők konverziókon esne át a pénzem:
Euro - Ft feltöltéskor, Ft - euró fizetéskor - így ha korábbi olcsó árfolyamos euróm van, akkor biztosan bukni fogok?!...
A bankártyás terheléskor viszont nem bukok semmilyen árfolyam különbözetet, mert nincs konverzió... Jól gondolom, valaki használ esetleg osztrák kártyát a fizetéseihez? Bármilyen tapasztalatot előre is köszönök! -
dim dim
tag
Lassú?
A Western Union pénzátutalási szolgáltatással feladott pénz perceken belül felvehető a világ bármely, Western Union szolgáltató kifizetőhelyén, ...The world fastest money transfer service!
Mindkét állítás idézet.
>>>>
A WU meg egyáltalán nem javasolt, mert drága és lassú.
-
cocka
veterán
válasz dim dim #3722 üzenetére
mikor utalhatnék is, van dombornyomott és netkártyám is, sőt ott a western union-de egyik se jó neki.
Az utalással az a baj, hogy neked nyilván nem ingyenes, ő meg bizonyára nem szívesen adja ki a számlaszámát.
A dombornyomott teljesen felesleges, a netkártya is elég. Én is a netkártyát használtam a paypalos fizetéseknél. És ugyebár elég egyszer megadni.A WU meg egyáltalán nem javasolt, mert drága és lassú.
-
cocka
veterán
válasz ngabor2 #3721 üzenetére
Megadhatsz több e-mail címet egy accounthoz, akkor elvileg a másik fél csak a megadott címedet fogja látni.
akkor a paypal számla birtokosáról valóban nem tud meg semmit?
Csak azt amit feltétlenül szükséges.
fizetés paypal acc nélkül: erre itt egy unicredites számlaszámot olvastam, gondolom saát fiókvezető bankból, vagy unicredit bankfiókból rá tudja küldeni az illető erre a számlára.
Rosszul tetszett olvasni. Az unicredites számlaszám ahhoz kell, hogy feltölthesd a paypal számládat forinttal oly módon, hogy a top up résznél meglévő egyedi azonosítót írod az átutalás közleményébe. Innen fogják tudni unicrediték, hogy a beérkezett átutalást melyik paypal számlán kell jóváírni. Tehát mindenképpen kell egy paypal account ahhoz, hogy azt fel tudd tölteni, hiszen ez a top up funkció célja. Különben mi értelme lenne az egésznek? Ha másra gondoltál, akkor nem értem hogy jött a képbe az unicredites számlaszám.
-
dim dim
tag
Köszönöm, ebből a hozzászólásból már valóban teljes képem van a rendszerről.
Ki kéne tenni a paypal-ra. Szerintem nem én lennék az egyetlen aki olvasná.>>>y
Hát ha ezek után sem érted a paypal működését, akkor csak egy kérdésem maradt: Miért akarsz mindenáron paypalt használni?>>>
Erre a kérdésre viszont tiszta és egyértelmű válaszom van: azért, csakis azért mert a kereskedő ragaszkodik hozzá-más fizetési lehetőség nincs nála. Álmomban nem jutna eszembe paypal-ozni, mikor utalhatnék is, van dombornyomott és netkártyám is, sőt ott a western union-de egyik se jó neki.
-
ngabor2
nagyúr
van egy paypal számlám, amit rendszeresen használok is kifizetésre. most arra szeretnék pénzt fogadni, de úgy, hogy a küldő legfeljebb az erre a célra létre hozott semleges e-mail-címemet lássa. jól értelmezem a dolgokat, hogy ez így lehetséges?
tehát van az elsődleges e-mail-címem, ami nem publikus, és van egy másik, amit elküldenék a fizetőnek. ha erre a címre utal pénzt, akkor a paypal számla birtokosáról valóban nem tud meg semmit?
fizetés paypal acc nélkül: erre itt egy unicredites számlaszámot olvastam, gondolom saát fiókvezető bankból, vagy unicredit bankfiókból rá tudja küldeni az illető erre a számlára.
lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de túl általános keresőszavakat tudok rá csak.
-
cocka
veterán
válasz dim dim #3718 üzenetére
Továbbra se látom, mi a francnak ide kártya.
Majd rájössz. Az okokat már leírtam a Winner hun által először linkelt hsz.-emben. Arról azt írtad, hogy nem érted.
Egy kis olvasnivalót ajánlok a figyelmedbe:
Nos nézzük sorban, hogy magyarként milyen fizetési lehetőségeid vannak:
PayPal Balance - Ezt lehet ugyebár feltölteni a top up accounttal úgy, hogy az unicredites számlára utalva a lóvé megérkezik erre a virtuális számlára. (az átutalást a paypal a közleménybe írt kód alapján azonosítja)
egyenlegem továbbra is 0 azaz NULLA.
Igen mivel a paypal csak azt mutatja, hogy milyen devizában és mennyi pénzed van a paypal számládon. Többféle devizát is beállíthatsz, de ha pl. forint érkezik majd a számládra az unicredites utalás kapcsán, akkor a többi devizában nyitott virtuális "alszámlád" egyenlege továbbra is 0 lesz, egész addig amíg a forintjaidat a megfelelő devizára nem váltod a paypal fergeteges jó árfolyamán. (ezt fogod beszopni)Instant transfer from your bank account (if eligible)
Ez magyar accounttal nem elérhető. Max. UK-beli vagy USA-beli accounttal. Kb. olyan elven működik mint a direct debit.
PayPal Credit (PayPal Plus Card, PayPal Pay Later, or Buyer Credit)
Magyar accounttal ezek nem igényelhetők.
Debit card vagy Credit card
Azért jó, mert a megadott kártyán keresztül a paypal (jóváhagyásod után) jogosult közvetlenül a folyószámládról vonni a fizetendő összeget. Értsd: a fizetéshez nem kell pénzt külön utakon mozgatni (unicredites átutalás, várás, jóváírás, konvertálás magadnak a paypalban, számolgatás hogy mennyit buksz a paypal árfolyamán ami nem sűrűn publikus), a folyószámlád gyakorlatilag helyettesíti a paypal számládat. Tehát ha fizetésre kerül a sor: nem kell átutalni sehova, nincs várakozás, mert a bankkártyás tranzakció miatt a fizetés azonnali, a saját bankod árfolyamán előre belőhető elég pontosan, hogy nagyjából mennyit kell majd fizetned
Vagy másképp írom, hogy te is megértsd: Az ebayen egy magánszemélytől veszel cuccot. Nem tud neked virtuális pos terminál oldalt leprogramozni, hogy bankkártyával fizethess neki. Ha viszont van paypal számlája, akkor tudsz neki kártyával fizetni.
eCheck Amint a leírásban is benne van egyrészt lassú, másrészt magyar accounttal nem elérhető.
Akkor tehát a leírtak alapján elsődleges funding source: A paypal egyenleg, ha ott nem talál pénzt, akkor tér át a fent felsorolt opciókra ami bankkártya vagy hitelkártya. Más lehetőség nincs.
Ha a paypal egyenleged pozitív és van kellő fedezet egy vásárlásra, akkor a teljes összeget abból vonja le.
Ha van pénz a paypal számlán, de kevés, akkor egy részét a paypal számláról, a maradékot pedig a kártyád mögötti számláról vonja.
Ha a paypal egyenleged 0, akkor a teljes összeget a kártyád mögötti számláról vonja.Nekem akkor volt ilyen vegyes terhelés, amikor refundot kaptam pl. fontban, akkor egyértelmű, hogy ha legközelebb fontban fizetek, akkor a visszakapott fontmennyiséget a paypal egyenlegből levonja, a maradékot pedig a folyószámlámról.
Még azt érdemes tudni, hogy ha a paypalon több devizában is van "alszámlád", akkor pl. vásárlásnál x devizában terhelendő összeget csak az x devizában vezetett "alszámládról" vonja. Magyarul, ha mondjuk az a szitu, hogy 0 fontod, 15 dollárod van és 15 font értékben akarsz vásárolni, akkor a 15 dollárod érintetlen marad, hacsak nem konvertálod át az összeget.
Hát ha ezek után sem érted a paypal működését, akkor csak egy kérdésem maradt: Miért akarsz mindenáron paypalt használni?
-
dim dim
tag
válasz Winner_hun #3716 üzenetére
1. A kártyán nincs limit?
Van. De amit költöttem volna róla, bőven a limit alatt volt. A negyede se volt.
2. Megerősítetted a kártyát? Verified lett? Mert ha nem, akkor van még egy 100 dolláros havi (?) limit, csak annyit költhetsz.
Status: Verified természetesen.Szóval nem lettem semmivel se okosabb. Továbbra se látom, mi a francnak ide kártya. Van egy unicredites számla, oda lehet utalni. A kártyán meg akár milliók is heverhetnek, egyenlegem továbbra is 0 azaz NULLA. Pedig társítva, élesítve stb. a kártya.
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3716 üzenetére
Ha már így belejöttünk a saját magamtól való idézésbe, idéznék egy másik postot:
Ez volt anno. Kérdés, hogy mi a jelenlegi helyzet?
Én ezt már nem tudom megnézni, mivel nekem ennek már nyoma sincs. Mind eltűnt. Szóval a kérdésben leginkább frissen regisztráltak tudnak nyilatkozni. Ez az infó idő közben változhatott, meg aztán nem is publikus.
-
dim dim
tag
válasz Winner_hun #3712 üzenetére
Köszönöm a linket. De a helyzet az, hogy eddig (azt hittem) nagyjából értem a paypalt. Most a linkelt írás elovasása után egy büdös szót se értek az egészből. Még azt se amit eddig értettem.
Szóval: a kártyáról vonja le a pénzt a paypal. próbáltam vásárolni paypal-lel. Visszadobtak: nincs egyenlegem. Paypal egyenleg: 0 USD. A paypal-lel társított kártya egyenlege: 100.000 HUF.
A kereskedő (akinél vásároltam volna) tanácsa: töltsem fel a paypal egyenleget, mégpedig banki utalással.
És újra ott vagyok ahonnan elindultam: minek kell a kártya? Mire jó hogy van? Utalni kártya nélkül is tudok, a kártya egyenlege meg (itt a példa) úgyse látszik a paypal-ról.Teljes fehér folt az egész.
>>>>
A kártyáról vonja le a pénzt a PayPal a fizetésnél. Ezt a PayPal számládon nem látod.
A PayPal számlafeltöltése és kártya nélküli használata nem ajánlott: [KLIKK] -
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3712 üzenetére
Ezt anno olyan jól megírtam, hogy mindig vissza lehet rá utalni.
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Teljesen új vagyok a paypal-en, és bár angolom nem kifogástalan, azért megoldottam a regisztrációt, a bankkártya társítását, a kártya aktiválását. Levették az 1 USD-t, vissza is utalták stb.
És itt nem értek valamit: van ugye a bankkártyám, társítva a paypal account-tal. A kártyán levő egyenleg nem érhető el paypal-ből, előbb át kell vezetni banki átutalással a paypal-re, fel kell tölteni a paypal egyenleget, aztán lehet vásárolni.
Amit nem értek: mi a francnak kellett ezek után a kártya? Hiszen utalni kártya nélkül is tudok, így az egyenleget fel tudom tölteni. Költeni meg úgyis csak azt tudom, amit paypal-re átvezettem, hiába van a kártyán akármennyi pénz.
Akkor meg minek a kártya? Ha vásárolni akarok-paypalről fogy a pénz. Hol itt a kártya szerepe?Köszönöm
-
bandus
veterán
sziasztok!
lehetséges valami módon paypalre netellerről utalni pénzt?
igazáól az van, hogy egy barátom szeretné, ha megrendelnék neki valamit ebayről. a neteller számláján pedig $ van. nekem a paypal forint alapú szűmlához van beregisztrálva. ez okozhat bármi kellemetlenséget? vagy megoldható-e egyáltalán a dolog?
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
{Barney}
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném hozzáadni a bankszámlámat PayPal-hoz, hogy majd tudjak pénzt kivenni. Szóval a gondom a következő. Kicsit visszaolvasgattam, és láttam, hogy nagyon kell figyelni a pontos név megadására, különben 1,5k / withdraw (?) terhelésem lesz.
Az internetbankban szereplő nevem: Trajber Barna Viktor
Last name: egyértelmű
First name: Barna Viktor, vagy Viktor Barna?Ja és mégvalami. Olvastam olyan hsz.-t, hogy kivételre érdemes a főszámlát beregelni elkülönített netszla helyett. (CreditCard-hoz nekem a netkártya van megadva, ezzel nincs is gond)
-
g@bo
nagyúr
válasz Winner_hun #3707 üzenetére
nem mondta meg, csak 5 percig kattintgatott, de utána még az üfszolg is hivott.
én aktiváltam a karit, és vezettem át fedezetet.
-
g@bo
nagyúr
válasz Winner_hun #3705 üzenetére
hidd el, több mint a paypal által terhelni kívánt 2 dollár.
de megoldódott, banki hüjeség volt.
-
g@bo
nagyúr
válasz Winner_hun #3702 üzenetére
átvezetve a fedezet, több napja. limit nincs, nemtudok róla, de a 2 usd alapterhelést azért vinnie kéne...
themebuilder, akkor már értem, mi ez a sok paypal os levélszemét... nem klikkeltem rá, csak töröltem, de nagyon sok jött.
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
Tékozló Homár
PayPal-jelszavakat lop a freemailes♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Minden ami hőszivattyú
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD