Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Elden Ring
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
válasz
tibee77 #19320 üzenetére
Köszönöm.
Ha a mapozás nem igazán jó vele, mert lassú, akkor hol használjam?
Gondolom ilyen über, elder ellen kiváló.
Mennyi körül volt a dps- ed? Milyen volt a védelme, úgy energy shielddel?
Nem lenne utolsó szempont ha delvben is jó mélyre le tudna menni, meg a bossokat is könnyen leverné.
Mondjuk, úgy hogy nincs neki hp- csak energy shield mennyi használható a bányában?
A mostani coc assasinom, így hogy segítettetek és átdolgoztam, így egész jó lett.
Már tier 10-es mapokat gyűrök vele. Költöttem is rá rendesen. The Pandemonius
Jade Amulet 2,5 ex -ért, caracass jack armor 3 vagy 4ex, warlord's mark gyűrű 1 ex, Watcher's Eye Prismatic Jewel 1ex, mark of the shaper opal ring, ami néha ellövi a volatile anomaly skilltEgyébként a mana guardian hány aurát használ egyszerre? Amit videót néztem a srácnak több mint 15000 manája volt és abból 87 volt szabad, hozzá 22 ezer energy shield.
Új hozzászólás Aktív témák
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest