Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #18486 üzenetére
ja, hogy így kerültél a városba; azt hittem az dobott ki. Mondjuk ez annyiból fura nekem, hogy ha egy ilyen decay-es node-t befejezek, és visszamegyek a Nexus közepébe, majd onnan a Hideoutba (az mondjuk nem a város, az is igaz), akkor visszatérve a Nexusba, még mindig vissza tudok menni a portálon a node-ra.
nem is említette még senki a "nap hírét". A következő patchben javítani fogják a syndicate event alatti lag problémát. Hátránya, hogy tovább fog tölteni a map, de ezt csak azok vehetik észre, akinek HDD-jük van, az SSD-sek nem valószínű. De a későbbiekben PC-re is implementálni akarják ahogy a disk-et kezeli konzolon, mert ott jobban kihasználja. (Ebből nekem az a fura, hogy tudtommal konzolon nincsen Jun, kivették. Ezek szerint már visszarakták volna? )
És a link a bejegyzéshez: Betrayal Loading Laghttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest