-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Na végre mapozok, elég lassan jött össze a dolog, de megvan. Volt egy rip-em is az első karakterrel(A5-ben Innocense 1hitelt). Viszont A10 boss, na azt nem tudom hogy gondolták a GGG-nél. Ugye azt is meg kell ölni, mert addig nem mehetünk endgame mapra. Magával a fightal nincs bajom, de az a dmg, ami ott van, na az megevett pár idegsejtet.
Bossfight - Lehet ekézni, amiért macro-zok, vagy amiért bénázok(egy videót néztem meg kb a fightról, de abból se sikerült sok tapasztalatot leszűrnöm, szóval kvázi vakon estem neki), de végül csak összejött soloban(nem SSFHC-n csak sima HC-n) leütnöm. Vérnyomást nem mertem mérni, de még kb 5 percig remegett a kezem a fight után. PL egy real melee karakter(olyan ami tényleg melee skillel megy, nem ilyen Blade-flurry és társai semi-melee skillel) fogalmam sincs hogy tudja megölni a ezt bosst... A mapos változata meg már megint egy külön történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest