Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibee77

őstag

Trial of chaos-t nem azokert a rewardokert eri meg farmolni, hanem a fragmentek-illetve boss unique-ok miatt.Minnel gyorsabban, minnel többet kell tolni es akkor jöhet be par div orankent.Persze nem ugy hogy lenyomsz mondjuk 10-et, hanem ilyen 100+ trialt.

Div drop meg olyan, hogy sok mindentöl függ.Minnel több szörny kell a watchstone-okra, minnel több a magic-rare annal jobb, azoknak jobb a drop-ja.Ezert tol mindenki breach-et, tömerdek mob jön belöle, igy nagyobb esely a jobb loot-ra.Volt olyan mapom ahonnan ilyen 4-500 breach splinterrel jöttem ki, 60 exa droppolt es tonnanyi mas dolog is.Persze az a legjobb ha div is esik de talan idaig volt 20 div dropom a jatekba, penzem viszont nem azokbol volt.(karim is kb. 400 div-ben van)az csak egy jo kis extra loot ami megdobja a jatekelmenyt, mikor csilingel :D Ezen felül kell ugye atlas tree, ami buffolja a dolgokat,nagyon jo ha van rarity a gear-en (olyan 100% körül mar erezhetö a boost) , illetve a legfontosabbak a towerek, hogy az adott area-n belül jol felbuffoljak a watchstone-okat.quantity is fontos, ezekt csak towereken keresztül tudsz hozni illetve a watchsone-on rollolni.Amugy en szinte biztos vagyok benne, hogy minden karakternek van egy sajat rng-je.Persze ez nem bizonyitott de mar olyan sok karit csinaltam miota poe-zok, hogy nagyon sokszor törtent meg az, hogy egyik karimmal potyogtak a div-ek es egyebb magas tier-ü unique-ok pl., masik karival meg semmi, annak ellenere, hogy mondjuk többet jatszottam azzal.Ez persze spekulacio de meg mernek esküdni, hogy letezik ez a dolog. :U

Új hozzászólás Aktív témák