Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Kezd tele lenni a faszom ezzel a sok PH-s kamu vevőtől! Jegeld,ne jegeld,mennék érte,mégse kell,eltűnök 1-2 napra,nem válaszolok...sebaj basszátok meg én meg az eladás miatt lefrissítettem a lapot,amivel törlődött az összes oc profilom és 1 órát szoptam mire adott újra szikrát a gép.Félig szétszedtem az egészet,de no para 2 meló mellett nincs is szükségem alvásra,helyette szerelgetek...ekkora egy csíra bandát,full szégyen ez az ország
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ja, meg egy gondolat, nalam 50C alatt van csucs terhelesen a kartya, 1750MHz+ a GPU-n, 1050+ a memoria es 0Db hangja van
Ha nincs tobb kerdes akkor elmerulnek a Game of Thrones elemzesekben
-
törölt tag
válasz Milka 78 #2891 üzenetére
Edes draga
Cadbury... akarom mondani Milka baratom . A custom modellek akik szerint meg kellett hogy valtsanak barmit is azoktol kerdezd ezt meg, engem csak a tiszta AMD - Sapphire ref kartya erdekel vizes BIOS-alHa megkapod a valszd oszd meg velem is mert erdekel
Mivel nem lehet tudni melyik zold fikahuszar fejeben pattant ki ez a gondolat a valasz szerintem egy darabig varatni fog magara, addig guritsunk le par poharkaval
Erdei: lassan megkapom a banan jogot, akkor repulsz players-el egyetemben
-
Erdei88
veterán
Players csinálj valamit, hupszi teljesen elszabadult!!!
Hozdd magaddal Milkát is erősítésnek!! -
törölt tag
válasz Erdei88 #2888 üzenetére
Draga, sokat eszik es meg kazan is
Ja, es egy kis Ryzen 7 1700 OC + RX Vega 56 VS Intel 7700K OC + GTX 1070 | Comparison | kettehugyozza!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Napi dzsihad, intelnel nem futja forrasztasra, a felhasznalokra var hogy hasznalhato allapotba keruljon a proci AMD-nel nincsenek ilyen gondok
-
törölt tag
Kibanánozták a hupszit.
-
törölt tag
Ez brutál lesz sajnos.
A legmagasabb szintű, ötös erősségű hurrikán közelít a Karib-szigetek felé, írja a BBC. Az Irma névre keresztelt hurrikánban már mértek 295 km/h-s sebességű széllökéseket is, a hatóságok katasztrofális következményeket jósolnak, ha eléri a partokat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Hupszit ezért a fényképért banánozni kéne 1hónapra.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #2862 üzenetére
Különben tök igaza van,tényleg a te hibád
Erdei : Idézek tőle..."banánoztam a PH-t" (mellesleg ez is players hibája)
ui:Megálj Bélám,megáljmegálj...most vettem észre .Amúgy meg no para,itt van velünk,figyel,jegyzetel,íródik a halállista...engem is lefaluzott az az isten csapása!
Players vol.2 : Vegyél Gigát és UD3-at,mert az olyan fasza deszka...mondtam én,hogy fogkrém vagy gázbeton tégla
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
Erdei : Ha árban meg tudunk egyezni akkor van egy 6600k-m 59999ft-ért
Üdv.Béla! -
törölt tag
Nana, nem usztok meg, most idaig kezet mostam fel oran at, az egyik gepbe egy Quadro M4000-et kellett beszerelni, pfuj
-
törölt tag
Hüllő ezt küldte nekem privibe.
-
törölt tag
Szerintem hupszi rx vega 64 kártyájára ráolvadt az ek blokk.
Hupszi hol vagy? -
törölt tag
Nem ír hupszi. Szerintem bedöglött a vega.
-
törölt tag
Hupszi! Hány piros, kék, fekete halált dobott eddig a géped?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kukucs!
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon ugyesek vagytok
En nem talaltam volna ki
Itt egy elemzes estere, remelem a tobbiek is erot vesznek es nekifutnak a tesztnek
-
Milka 78
nagyúr
válasz Erdei88 #2818 üzenetére
Mint eladó engem ez nem zavar,sőt megértem .Nekem sem kenyérre kell,ergo a 45-ös ajánlatra is csak röhögcsélni tudok(Ennyiért inkább megtartom htpc-nek egy itx lappal,vagy csinálok őseimnek egy gépet karira.),sőt...kiírtam,hogy személyes átvétel,papíros gari,fix ár,erre jön a kérdés,hogy 45,mikor tudom postázni,miért nem bízok az utánvételbe...álljon már meg a menet,ne nekem keljen már magyarázkodnom és értékelném ha elolvasnák azt a rohadt hirdetést,hisz minden infót megadtam
A Pikkelyes ezt egyszer gyönyörűen kezelte,kb azóta nyerítek a röhögéstől a szitun és rohadtul igaz is volt (ennek köszönhetjük a Bélás benyögéseket is) -
törölt tag
Ez jo szek? Piros-fekete, nem zold meg ilyenek
-
törölt tag
Kicsit nem figyelek és hupszit inzultálod Erdei? Van neki elég baja azzal az AMD-vel.
-
Erdei88
veterán
"Félreértések elkerülése végett leszögezném, hogy nem kenyérre kell a pénz, ergo elkotyavetyélni nem fogom. "
Csak nálam veri ez ki a biztosítékot?
-
Erdei88
veterán
"üdv mindenkinek.................
már a második OLYAN hirdetésbe botlottam bele ahol bennfentesek játsznak.......
nem óhajtok fűszál lenni ott ahol elefántok nemzenek
most akkor tényleg szar a termék vagy csak hülyéskedtek??" -
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #2811 üzenetére
Mellesleg a régi procim kb eladhatatlan értelmes áron,lehet megtartom htpc-nek,alulfeszelve és nyugdíjjazom a régi amd-s gépem.
Nagy nehezen 48-ért elvinnék,de most ott tartunk,hogy mikor tudnám küldeni...le van írva,hogy személyes átvétel
Sem elküldeni nem szeretem,mert szívtam már vele és előre utalni én sem szoktam,márpedig hülye leszek máshogy elküldeni. -
törölt tag
Kibanánoztak mindenkit
Bazz nem látta valaki Milkaát? Itt rohangálok a kivonattal a libegő alatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na gyerekek, aki egyszer odafer egy VR fejeshez touch-al az szanjon ra egy kis idot, eszmeletlen
proci mondott par jatekot amit erdemes kiprobalni, ebbol eddig Robo Recall-t jatszottam es Eve Valkyrie-t, nagyon penge
Csinaltam eleg helyet a szobaban igy mar szuper elmeny, ne hagyjatok ki
Erdeit bananoztak kozben ugy tudom. tailor-t meg elloptak a horvatok
-
Milka 78
nagyúr
Basszsu gyerekek...libegőre fel (tériszonyom van),oldom a hangulatot és a félelmeimet elkezdtem fent üvöltözni,hogy Players hol vagy!Erre az egyik palotából kirohannak,majd közlik velem,hogy "a hgazdám házon kívül van,de üzenetet át tudok adni".
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla