Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Különböző persze. Meg a routeren ki van kapcsolva a 2.4 Ghz-es hálózat, ez a repeater pedig mindkét frekvencián sugároz. Most is éppen 2,4-en csatlakozom egy tablettel a repeaterhez. Amúgy jól működik, csak elérni nem tudom a felületét per pill. Resetelni nincs kedvem, most a routert sem akarom lekapcsolni, vagy a repeatert távolabb vinni, nincs most miért ezzel szórakoznom, csak nem értem, miért nem lehetett erre gyárilag valami megoldást találni. Mert ha egy nálam a hálózatokhoz hülyébb (van ilyen azért) ember jut ebbe a szituba, azt hiszi elromlott a repeater, pedig ez 2 éve 18 ezer forint volt.
-
veterán
Nem. Ugyanis az Asus Repeater nem is látszik, pedig hozzá vagyok csatlakozva.
Azon az ip címen, amin lennie kellene, azon a Netgear routert látja. El kellene távolodni a routertől, vagy resetelni a repeatert. Vagy a Netgeart addig lekapcsolni. Talán akkor elérném a repeatert. Vicc, hogy ezt gyárilag nem érzékeli a firmware. Végülis pár ip cím ütközhet, sok eszköznek ez az elérési ip címe. -
veterán
Tudom a repeater ip címét, csakhogy arra a router felülete jön be, amihez kapcsolódik. Az egyébként nem Asus, hanem egy Netgear R6400.
Amúgy az asus.repeater.com címre valamilyen dns problémával reklamálnak a böngészők, minden eszközön. Tehát szerintem is ip címmel lehetne elérni a repeatert, viszont itt jön a képbe a router, aminek szintén ugyanaz az ip címe. -
veterán
Sziasztok.
Adott egy Asus RP-AC55 repeater. 2 éve üzemel már, viszont az elejétől fogva van egy olyan gondom vele, hogy a firmware bejelentkező oldalt (repeater.asus.com) nagyon nehezen sikerül behoznom. Sikertelen oldalbetöltés jön folyamatosan. Pc-n, notin, tableten, telefon böngészőben egyaránt. Vezetékesen is. Úgy értem lehet hozzá vezetékkel is csatlakozni, egy noti megy is így róla, de ott sem tudom elérni a bejelentkező oldalát. 5 fajta böngészőben sem.
Aztán egyszer csak nagy nehezen többszöri újratöltés után egyszer csak bejön és be tudok lépni. Firmware-t akartam frissíteni, végül sikerült is. A hiba viszont maradt.
Próbáltam böngészőkben cookie törlést is, de nem javított a helyzeten.
Valakinek ötlete, mert baromira idegesítő, nem mintha minden nap be akarnék lépni, de azért érdekelne, mi a hiba és hogyan lehetne orvosolni.
Ja és új korától ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest