Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Oké, azóta már megtaláltam. Találtam routert is, nevetséges áron....
http://www.wlan-ok.hu/index.php?si=385
Próbálta már valaki a neteasy-t? a wlan szolgáltatós topikot senki se nézi... Elvileg ez a router jó hozzá, mert tud wireless internet service provider funkciót vagy mit, de a manualjában se írnak róla semmit.. -
rene85
aktív tag
Helló! bocs hogy már megint idepofátlankodok a neteasy-s kérdéssel, de: tényleg létezik az, hogy ha van egy routerem, ppoe csatlakozással csatlakozok egy wlan hálózathoz (konkrétan: neteasy? )
-
rene85
aktív tag
válasz enamessias #2159 üzenetére
Hell!
Megkérdeztem, a téonlánynál nincs olyan csomag amihez ne kéne telefonvonal. vagy +2k ip telefon vagy +3,5k analóg telefon. úgyhogy marad a pantel vagy valamelyik másik. Nagy kérdés az , hogy melyiknél ehet mondjuk kispestről angyalföldre hordozni a netkapcsolatot. úgy néz ki hogy a pantelnél nem lehet, nincs ott lefedettségük vagy mi, de ma hívom őket. -
rene85
aktív tag
Holla. biztos rossz helyen kérdezem, de. a régi, ''háromdugós'' telefoncsatlakozóból lehet olyat csinálni, amin tud adsl jel jönni? remélem valaki vágja miről van szó... utoljára olyat csak öreganyámnál láttam, de ahol most lakom kispesten, ott is ilyen van, szóval a manuális fabrikáció ideje jön asszem, nem lesz zsém szerelőt híni, csak beköttetni az adsl-t.
Második dolog, nekem nagyon nem világos, hogy lehet-e meztelen adsl-t rendelni a t-ongánytól is, vagy 0ft-os telefont vagy ilyesmit, hogy 4900nál ne kelljen többet fizetni, vagy valami minimálisan, mondjuk 500ft-tal?... vagy azt csak a panteltől lehet kérni? Köszönöm a válaszokat, még akkor is ha a google-re irányítotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest