Új hozzászólás Aktív témák
-
mik-oca
tag
válasz vaakuum #42202 üzenetére
Szia!
Ha találsz valami megoldást, tedd közzé légyszíves!
Nekem is hasonló problémám van a 1803 Build telepítés óta.
Nekem bekapcsolás után a gép a hálózaton az egy WORKGROUP-ban lévő eszközökből (min. 5 db megy) csak 2 db-ot talál meg. (érdekes, hogy a 2db NAS-ból is csak az egyiket)
Ha kikapcsolom vagy lealtatom a PC-t és újraindul, akkor megtalálja a többi eszközt is. Ha kb. 15-20 percig ki van kapcsolva, akkor már megint csak 2 eszközt lát az újraindítás után.
Ha menetközben újratelepítem a hálózati kártya driverét (ugyanazt), akkor is megtalálja a gépeket frissítésre.Sajnos még nem találtam meg, hogy miért nem látok azonnal mindent, illetve mi lenne a megoldás, hogy kikapcsolás nélkül egyszerűen tallózhatóak legyen minden gép.
Más gépekről látom a hálózatot..
Bárkinek a tanácsát szívesen fogadom.
Köszi!
mik-oca -
mik-oca
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, hátha tudtok ötletet adni hozzá!
Bekapcsolás utána a gépem (egy asztali PC) nem találja meg az összes hálózati eszközt (2-3db-ot lát, de a többit nem), ha nézem egy file-kezelővel.
Ha újraindítom, akkor általában megtalálja minden, de először miért nem találja meg?A fiam laptopja egy lenovo T420, lát mondjuk 2 eszközt, de a többit nem, ott nem segít az újraindítás.
Ezek a jelenségek a win10 Build 1803 telepítés után jöttek elő.
A gépeim egy munkacsoportban vannak évek óta működik a rendszer, mit érdemes megnézni?
Köszi előre is!
Üdv.
mik-oca
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest