- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Ablakos #29980 üzenetére
Pár éve mikor nekem kellett egy 25 m-es darab lehet szerencsés voltam de a srác az üzletben pik-pakk megcsinálta.
Azóta is használom de már nagyon viseltes....
Megélt több költözést is.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
VeryByte
őstag
válasz Ablakos #29966 üzenetére
Aha, amit leírtam az sima Windows PPTP VPN-re szólt.
Cisco AnyConnect esetén más a helyzet.
Ott, ha ez központilag van beállítva, akkor nem is tudod beállítani kliens oldalról.Viszont azt nem hiszem, hogy be tudod állítani interfész szinten, hogy melyiken menjen a VPN, ráadásnak azért nincs simán internezed ilyenkor (illetve lenne, csak éppen a céges hálózatodon keresztül, ha átengednének), mert az AnyConnect átírja az alapértelmezett átjáródat.
Én a helyedben ezzel így nem görcsölnék.
Csinálnék egy virtuális gépet (Viretualbox, vmware) és azon használnám az anyconnect-et meg az RD-t, arra oloyankor nem is kell neked egyéb net szerintem, a normál gépedet ilyenkor pedig semmi sem bántaná."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
válasz Ablakos #29963 üzenetére
Mert a VPN kapcsolatnál be kéne állítani, hogy ne a távoli átjárót használja.
(VPN adapter, jobb egér gomb, tulajdonságok, hálózat, IPV4 protokol, tulajdonságok,Advanced (na ezt magyarul nem tudom minek fordították, gomb bal alul), és itt vedd ki a pipát a távoli hálózat átjárójának használata elől.)
Persze ezek után az RDP-t inkább IP-vel éred majd el, mert így a távoli DNS sem megy majd és nem fogja tudni feloldani a nevet, de ha tudod az IP-t, akkor nincs gáz."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Topikgazda
-
VeryByte
őstag
válasz Ablakos #29958 üzenetére
Szia!
Ha sima beépített VPN-ről beszélsz, akkor azt szerintem interfész szinten nem tudod így meghatározni.
De nagyon értelme sincs, mivel ugyanazon az internet kapcsolaton keresztül megy ki mindkét interfészed.Miért akarod így szeparálni?
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Trollok komolyan
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest