Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kahva
tag
Sziasztok, a minap vásároltam egy Xbox-ot.
Nem is volt vele gond egészen addig amíg nem kellet wifi ről ethernet-re váltanom vele (hogy gyorsuljon az adatmásolás).
Ekkor ugyanis nemvolt képes normális IP címet lekérni a routertől (169.254.168.81) a maszkot 255.255.0.0 -ra tette az átjáró pedig 0.0.0.0 -ra.
Próbálgattam manualban is állítgatni de csak annyit tudtam elérni hogy FTP-n keresztül rátudtam csatlakozni (internet még ekkor sem volt az xbox-on) a laptopról de arról is csak úgy hogy a laptop wifi-vel volt csatlakozva a routerhez, ha a laptopot is ethernet -re tettem ismételten nem tudott csatlakozni. Azért lenne fontos hogy mind a 2 gép mennyen ethernet ről mert az 1mbit / s- es wifit átvitel nagyon lassu a nagy tartalmak másolásánál.Valakinek esetleg lenne ötlete ? Már teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest