Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
üdv, Opera levelezőjével lenne egy sürgős problémám. 23 embernek elkéne küldenem egy levelet. levelet megírtam, beraktam jegyzetek közé, hogy meglegyen! fogom, partnerek közt csinálok egy mappát, mind a 23 ember ékezetes nevével meg email címével. új levél, címzettek, mondom partnerek, az a mappa, 23 név, összes hozzáadása, gyönyörűen megvan, téma kitölt, szövegmezőbe beilleszt a jegyzet, kattint a küldésre, és semmi. nem veszi ki a postázandóból... alul mappa ellenőrzése azt írja ki. bejövő pop3: mail.freemail.hu, kimenő is jó [smtp.fibermail.hu], mert nautúr küld levelet, tesztet kipróbáltam másik 2 email címemre... mi a vér van? plíz help! lehet egyik email cím nem jó? mert kézírással kaptam meg a listát és lehet rosszul gépetem be... akkor is menni kéne nem? Név <email cím>, <2. email cím>, név <email>, név, stb így néz ki a címzett sor.... HELP plíz
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest