Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
Sziasztok, vacakol a Transmission kliensem, szeretném leváltani, mondjuk qBittorent-re. Láttam egy videót: install qBittorent to OMV5. Gondoltam ránézek nekem milyen verzióm van. Akkor láttam 4.1...(Arrakis)
. Közben meg már 6 is van. Először is. Ajánlott e frissítenem? Külön van az adat és a rendszer. Nyílván az adataimat nem szeretném elveszteni. Így is tökéletesen működik minden a Transmission-t kivéve. Persze ha kell, akkor belevágok. Van hozzá instrukció? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Politika
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest