Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz trassher #46076 üzenetére

    De minek tartó? :F Egy idejen nekem 2 csavar tartja, át van fúrva. Úgy rakom fel, hogy behajlítom kissebb szögre (hegyesebbre) mint a lökös ezér teljesen ráfeszül/fekszik a lökösre. Legjbob szerintem :DDD

    AMD Power simán lehet, kicsit kevesebb etanol, picit tisztább benzinn, picit magasabb oktánszám amúgy is, esetleg kis adalék.. azért lehet játszani benzin téren. Bár hogy pont az Agip... helyedben én nem szórnám ilyen szarra :DDD Én egy ideje beálltam arra, hogy városban csak Shell V-Power 95 -ös vagy OMV MaxxMotion 95 -ös. Pályára meg V-Power Racing 100 / MaxxMotion 100. Én inkább bízom egy Shell /OMV prémium 95 -ben mint egy Agip 98 -ban :DDD tudom, hogy nem minden a látszat, meg csalhat is, de amerre jártam eddig az összes Agip kút egy lelakott hulladéktelep volt..

    w333 na mondom én nesze Agip :DDD Én még az említett Shell/OMV kutaknál is figyelek, hogy olyan helyre járjak ahol iszonyat forgalom van és hamar elfogy a benzin. Pl. M5 bevezető Tesconál a Shellnél mindig sorállás van, na ott friss benyát kapok az tuti. Biztos ez már hülyeség, de nekem ennyit megér..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák