Hirdetés
-
GAMEPOD
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocpet
tag
Nekem úgy tűnik, hogy iPhone viszonylatban van probléma egyelőre. Mindenképp AirPlayen keresztül próbálja megoldani. Ez pl, a Max esetében gond nélkül működik, ott meg is jelenik a másik fajta (AirPlay) cast ikon. Viszon Netflixen sem megy maga a lejátszás, mert ezt a műveletet AirPlayen akarja megoldani, ami Max-nál megy, OneTv és pl. Netflix esetében nem.
-
Pocpet
tag
Nem hagyott nyugodni ez a cast dolog. Nekem iPhone-om van, IOS-en ugye nincs ott a cast ikon a one tv app-ban, csak android esetében. Így iPhone-ról nem fog menni a cast Samsung tv-re (az ügyfélszolgálat szerint fejlesztés alatt van). Előástam párom régi androidos telefonját, letöltöttem rá a one tv appot, amiben ugye ott van cast ikon. Nos, ezzel sem ment, nem talált cast eszközt a hálózatban. Bedugtam a tv-be egy google chromecast eszközt, újra próbáltam, és rögtön talált a hálózatban megfelelő eszközt a cast-ra. Normálisan működik is. Tehát, iPhone-ról jelenleg nem megy a cast (google chromecast-re sem), androidról is csak akkor, ha van a tv-re csatlakoztatott chromecast, legalább is Samsung tv esetében. Gyanítom, hogy android alapú tv-nél erre nincs szükség, de ezt nem tudtam tesztelni.
-
Pocpet
tag
válasz
Intruder2k5 #4814 üzenetére
Csatlakozom. Én sem tapasztaltam érdemi változás.
-
Pocpet
tag
Sziasztok!
Azért fejlesztenek. Volt digisként (Bp. FTTH) szombaton délután bementem egy One ügyfélszolgálatra. Elmontam, hogy át szeretnék szerződni a One szolgáltatásra úgy, hogy a volt vonafonos mobil előfizetést is szeretném bevonni a csomagba. Megbeszéltük a csomagokat, monták, hogy nem kell kijönni cserélni semmit, az ont és a két kártyám is marad. Mire hazaértem (kb fél óra) már élt az új mobil csomag és a TV-n is feloldódtak az még kódolt csatornák. Másnap a kódokat is megkaptam. A One applikációban is látszik összes szolgáltatás és eszköz, One Tv is aktív. -
Pocpet
tag
válasz
sirarcheer #2974 üzenetére
#exDigi
Ezek szerint emiatt nem hívnak vissza. Még a második napon telefonon át lett beszélve minden a váltással kapcsolatban, majd a véglegesítésnél mondta, hogy hiba van. Ígérete szerint visszahívnak amint elhárul a probléma. Akkor ez lehet több hét lesz. -
Pocpet
tag
Sziasztok!
exDigi oldalról van már valaki, akinek az átszerződés után már aktiválták az új One tv csomagját és működik is?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest