- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Battlefield 7
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #3607 üzenetére
Haveromnak multkor tartottam hdr demot, mert neki is 4k hdr lgje van otthon csak kb a legolcsóbb ips paneles, s mondta h utálja h netflix automatikusan hdrben játszik le mindent mert milyen szarul néz ki.
Na lejátszottam neki pár részt, s teljesen odavolt, mondván h ez dúrva, de filmeknél ez nem előny h ilyen szép. Mivan
? Beraktam neki egy hdr filmet, s rájött butaságot beszél, ott is előny, csak nyilván nem mindig tolják a képedbe, nem úgy mint egy 2 perces demonál...
Nade a lényeg, hétfőn átjött Trónok Harcát nézni, s a nyitó mezős jelenetnél kifakadt, h nem is tudta, h GoT is hdrben jön: hát nem is drága barátom, az meg csak a sötét fekete miatti végtelen kontraszt amit látsz
Szóval baromi hasznos a hdr, de már maga az oled is akkora ugrás, h aki csak fhd hdrmenteset vesz, az is baromi jó vételt csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest