Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
válasz
szkutyi #99924 üzenetére
A beragadt gamma nem tudom mit jelent, az emelkedett feketét én nem látom még nappal sem az S95D-n pedig tartottam tőle.
A tizen tényleg nem a legjobb OS de a QD adta előnyök messze kompenzálják.2 hete ha valaki azt mondta volna hogy Samsungom lesz a Sony után kővel dobáltam volna meg
Nekem bejött nagyon. Azt majd az idő mondja meg mennyire lesz tartós és milyen lesz egy esetleges hibánál az Ügyfélszolgálat, de ha nem lesz gond ilyen téren, akkor én a woledre már nem térek vissza többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest