Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor láss tovább
ha a magánember ganaj, akkor mik a "boltok" ? akva', ipon, pcx és társai
99% hogy alzától felvásárolják, aztán adják tovább
ők hivatalos/hivatásos kereskedők elvileg
nekem ha munkára kell megoldom, nem csak 3080 van a világonés pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
ha keményen keresné a pénzt akkor már 3090-em lenne - és abból is tudtam volna venni boltban, scriptelgetés nélkül is -
attól hogy a gyártó nem keres több pénzt, még ők generálták az egész helyzetet - és a vga gyártók kereshetnek is, max maga az nv és amd nem fog -
én azt mondom, amíg behazudják hogy "van", közben meg semmi nincs, ők menjenek a qrva anyjukbaaki meg pénzt keres vele mert egyeseknek minden azonnal kell bármi áron, hát keressen
ezek luxus termékek, nem szívműtéthez kellenek
az én szívem se fog leállni, ha idén esetleg nem tudok oledet venni...legalábbis remélem ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ford topik
- További aktív témák...
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest