Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xerobyte #24799 üzenetére
Az említett Widows-t nem láttam, de a legutóbbi Star Wars Solo rész is ilyen, hogy a legelső pár másodperc után nincs többé fekete, de amúgy SDR-ban megszokottól világosabb csúcsfény se igazán, szándékosan "lapos" a kép a HDR kiadáson is.
Sok Frostbite motoros játékoknál (egy tucat EA kiadós cím az utóbbi 1-2 évből) pedig magát a feketét jól illeszti, de a felette lévő szürkék iszonyatosan fel vannak húzva, egy SDR módban vak sötét szobába úgy néz ki HDR módban, mint ha meggyújtottak volna egy apró hideg fényű zseblámpát. Minden nagyon világos szürke, nincs árnyék, ettől nincs térhatás (perspektíva érzékelés árnyékok alapján) sehol, és mindig "lapos" a kép a sötét jeleneteknél. Még nem tudom PC-n kinek a hibája (EA, Microsoft, nVidia...?), de beszéltem már erről többekkel és van akiknél PlayStation-ön is ugyan úgy néz ki adott játék PS kiadása, mint nálam PC-n, így az EA-re tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forrmell.enn
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest