Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szerintem még egy filmet se láttam, ami ne DCI-P3 gamut-ra lett volna master-elve, amit lényegében jól lefed az OLED is, szóval a QLED-en is max videojátékokban vagy "helytelen" beállításokkal látsz élénkebb színeket.
A W alpixel nem egészen úgy működik, ahogy sokan képzelik elsőre (én is tévhitben éltem, míg alaposan körbevizsgálgattam a gyakorlatban): az LG mindig a fényességet áldozza fel, sohasem a szaturációt csökkenti, csak az jelenik meg a W-vel támogatott régióban, ami eleve oda esik a forrásban is (nagyon fényes de nem túl szaturált), a többi fényesség értelemben van "tömörítve".
Bár a "rétegelt" DolbyVision Blu-Ray kiadványoknál csak a HDR10 réteget tudom megnyitni PC-n (és amennyire tudom -bár még nem próbáltam- a TV belső lejátszója sem tud mit kezdeni ezzel a rétegzett témával, mert ez már másolásvédelmi probléma is), de szinte kizártnak tartom, hogy az a színteret is bővítené (úgy őszintén igazából szinte fogalmam sincs, hogy gyakorlati és szignifikáns értelemben mi a f@szt rak hozzá még úgy igazából a HDR10-hez az az extra DV réteg, mert ... szerintem jelenleg kb. csak arra jó, hogy a Dolby begyűjthesse a jogdíjakat és bonyolódhasson az egész HDR szabványháború
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest