Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akiknek a szemük érzékeny az (AM)OLED-re (mobilok), azok a TV-knél is észre fogják ezt venni?
Mondjuk van olyan, aki a mobilját nem szereti sokat nyomkodni, mert mondjuk érzékeny rá, de TV-nél meg semmi baja?
A másik kérdésem:
Én nem szeretem az erős fényt a sötét szobában (mármint ami a tv-ből jön).
Ha mondjuk lejjebb veszem a fényerőt, attól még élvezhető marad (bár nyilván rosszabb minőségben) a műsor HDR-ben?
Most mobilon tudok egyedül HDR-t nézni (pl. YT) és ott a teló azonnal felnyomja fullra a fényerőt, ha HDR a videó..ami így jól is néz ki (bár őszintén megmondom nem látom sokkal szebbnek, mint ugyanazt a videót SDR-ben max fényerőn), de én alapból bőven alacsonyabb fényerőn használom SDR tartalom esetén.
Fogalmazzunk úgy, hogy HDR fényerőn én nem bírnám sokáig nézni (max nappal, de nem este).
Egy LG 48C41-en remeg a kezem, most akciósan lélektani határon innen van.
Egy nagyon régi (2012?) Samsung D series (https://www.avstore.ro/televizoare/samsung-ue-40d6100-ue40d6100/) helyett lenne (aminek amúgy semmi baja, miután már 1 éves korában kapott egy új kijelzőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest