Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Új háznál oke, főleg, amit te építesz, de egy 44 lakásos társasházban 1 lakás lesz az enyém és nem úgy van, hogy majd én megmondom, hogy 0-ás vezetéket és melyített kötődobozt szeretnék mindenhová. 2-szer mehetek be az építkezésre "oszt csókolom".
4D4M: igen az elektromos redőnyt szeretném okosítani, a Zigbee Tuya vonalon.
ViZion: jópár cikket elvolvastam már, az összefoglalóban lévő is, megnéztem pár youtube videót is, Varga Csongor videóit is. Kb perfektül tudok angolul is, de mégsem jönnek át az infók nagyrésze. Nagyon általánosságban van szó a dolgokról, kb sosem esik ki belőle az, amire kíváncsi vagyok.
Ha tudsz olyan cikket, videót, ahol pontosan leírják az okosrelé bekötését, működését a 0-ás vezeték előnyét, akkor linkeld be kérlek.
-
-
-
Fagyi
aktív tag
1.: Attól függ mire programozod, mivel csak shelly-k kapcsolására használható. Rendes kapcsolóként nem ajánlott használni! Egyébként magában nyomógomb (csengő) kapcsolóként, N101 vagy N105, "említhető". 106 a váltókapcsoló, az is megoldható, de csak relével, egy vagy kettő kell hozzá!
2.: Smartwise/Sonoff-ba nincs. -
LouiS22
veterán
Ahogy a kolléga is írta, szopni fogsz a driverekkel.
Értem, hogy van otthon egy NAS-od és mindent is azon akarsz futtatni. Ha folyton b..ni akarsz, akkor jó úton jársz, ha meg veszel egy dedikált, csak a HA-t futtattó célhardvert, nyugodtan alszol és élsz.
Nem foglak lebeszélni róla, csak majd ne gyere sírni, hogy jaj, ez se megy, az se megy, amaz se megy és segítsünk
-
zsamiatt
őstag
VM-be fel tudod tenni a HA-t. Viszont az adapterek szoftveres támogatását keresgélni kell. Én sima synoból is kiszedtem az adaptereket mert elégé körülményes volt driverrel ellátni.
Inkább vegyél egy pi zero 2-t. Arra mehet a zigbee adapter. Illetve Brutusz is van benne. Azt pedig már belőhető HA alá mqtt-n.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest