Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #41456 üzenetére
Teleperiod, alapban 300 mp
-
DougButabi
tag
válasz LLKobe #41147 üzenetére
De ez csak sima üzenetet küld nem?
Nekem hangos szirénázó riasztásra lenne szükségem, régi telefonon tök jól működött, mintha telefonon kerestek volna csak más volt a zene.#41146 LouiS22: service-t próbálom meghívni a látható adatokkal, nem jelez rá hibát, csak a telefon nem csinál semmit, de kipróbálom a gui-n, hátha valamit máshogy kell írni.
-
peternac
tag
válasz LLKobe #41143 üzenetére
legyen meg több helyen is az adat
meg ha jár hozzá, akkor miért ne használnám ki
HA nekem nincs kiengedve, csak lokálban elérhető, cloud-on keresztül rá tudok nézni zinterneten is a shelly-kre
nomeg adatvesztés is simán lehet itthon a HA-ban, backup ide vagy oda (volt is, SD kártya elszállt rpi3-ban, akkor költöztem át egy hp n40l-re)
amúgy azt vettem észre, hogy amikor éppen elérik a cloud-ot, akkor feltölti az offline adatokat, utolérik magukat, szóval nagy gáz nincs
de ha éppen ránézek és kiírja h offline az eszköz az elég idegesítő
---
a fogyasztásokat olvasva nálam is lehet valami a géppel/táppal (vagy rossz a Gosund SP1 által mért adat), mert a HP Proliant N40L ~43W-ot zabál konstans, ez naponta pont 1 kWh
Windows Server 2016+Virtual box-ban HA, 200+ torrent, +fájlszerver, semmi más nem fut (legalább is én ezekről tudok )
1 samsung ssd, 1 wd green, 1 wd red van benne
most utánanézek, hogy ez normális fogyasztás-e -
DougButabi
tag
válasz LLKobe #41141 üzenetére
Szóvel ezt:
- service: notify.mobile_app_<your_device_id_here>
data:
title: "Wake up!"
message: "The house is on fire and the cat's stuck in the dryer!"
data:
ttl: 0
priority: high
channel: alarm_streamAnnyit sikerült kideríteni, hogy az android 12 óta nem jó.
A kérdésem az lenne ki hogy oldja meg a vészhelyzet (vízszivárgás, füstérzékelés) esetén a telefonra történő hangos riasztást? -
cOxeR
Ármester
válasz LLKobe #40959 üzenetére
Ez nekem lehet nem fontos információ, ha nem hallom, hogy megállt, biztosan nem vagyok otthon vagy nem érek rá foglalkozni vele. Persze Neked ez lehet jó, én meg a öntöző szivattyú fogyasztását, meg a kerti eszközökét szeretném mérni (fűnyíró/lombszívó).
Vésés, bekötés nekem nem gond, nekem ez praktikusabb, mint nézegetni egy +eszközt itt ott ahol épp szükségem van rá. -
(ex)Cat
senior tag
válasz LLKobe #40959 üzenetére
Én ezzel küzdök már egy ideje, de nem találtam jó megoldást rá, igaz nincs is Home Assistant egyelőre, hanem saját appon - Aqara - próbáltam megoldani, de nem jött össze. A gondot ugye azt jelenti - nálam - hogy az appon belül nincs olyan lehetőség, hogy azt vizsgáljam, 5 percig alacsonyabb-e a fogyasztás mint x Watt, hiszen egy mosáson belül minden váltáskor leesik a minimum értékre, épp csak nem tartósan.
Most kaptam kölcsön egy RPi3b 1.2-őt, ezzel próbálkozok, de egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vagyunk. Tettem fel rá előbb Node Red-et, mert ezt javasolták, aztán jött a HomeBridge, de lehet kellett volna inkább a HA? A cél az volna, hogy a végén majd minden működjön iOS és Androidos eszközről is egyaránt. Már ha eljutok 1x oda, hogy megértsem, hogy is kell ezeket programozni. -
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #40242 üzenetére
Megfontolandó, érdemes-e, mert sok TV-n ilyenkor tizenpár W-ra ugrik föl a készenléti fogyasztás a ma megszokott fél W körüliről, úgy pedig a mai áramdíjakon ez önmagában egy ezres is lehet havonta.
Ha úgyis csak ki-be kapcsolás kell, arra ezért gazdaságosabb egy wifi-IR gateway mint pl. a népszerű Broadlink Minik. De aztán ha beindult a TV, már elérhető az API-ja is. Pl. a Philips Android-TV integráció is támogatja ezt, h a TV-hez tartozó médiajátékos bekapcsolási parancsát infrán add ki ezért. -
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #39740 üzenetére
Pl. Accuweather integráció esetén így nézi ki az előrejelzés:
Ami itt a szenzor "forecast" attribútumában érhető el, tömb formában, adott napnyi távolságra indexelve, azon belüli tömbből pedig a 'templow' lekérdezve, pl. a vasárnapot (ami most 3 napnyira van) így:
{{ state_attr('weather.otthon', 'forecast')[3]['templow'] }}
ami a képen látható -5.4-et adja vissza.De ez minden időjáráselőrejelző integrációnál más és más, mindenesetre teljesen hasonló szokott lenni.
-
Olympia76
tag
válasz LLKobe #39604 üzenetére
Nem használom, de szerint ez az addon működik a jelenlegi Kodi verziókon is:
https://github.com/joshjowen/script.json-cecHa ez fent van Kodiban, akkor HA Kodi integráción keresztül meg tudod hívni az addon-t (kodi.call_method).
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #39142 üzenetére
De miért thermostatot mondasz? Adj nekik eltérő nevet, pl így expozálva a Gugli Home felé két climate eszközt, és akkor egyértelmű, h az "air conditioning"-ot vagy a "heating" hőfokát, üzemmódját akarod állítani (és még aliast is lehet adni):
google_assistant:
climate.gree_hvac:
name: air conditioning
aliases:
- climate
expose: true
room: Living room
climate.gas_heating:
name: heating
aliases:
- heater
expose: true
room: Living room
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #37383 üzenetére
A MikroTik routeremhez gyárilag jár egy dyndns szolgáltatás, megjegyezhetetlen id-t tartalmazó xxxxxxxxxxxxxxx.sn.myname.net címmel, ezt fölvettem egy hazai szolgáltatónál vett domain névhez CNAME rekordként, így már rendben van (+HA alatt Letsencrypt addon, ami 3 havonta újragenerálja a https tanusítványt)
-
-
kzkz
őstag
válasz LLKobe #37247 üzenetére
Fel kell venni egy logikai segédentitást, aminek az értéke igen vagy nem lehet.
A szabályt/szabályokat meg az automatizmusban beállítod, ami ennek a segédentitásnak az értékét állítja a megfelelőre.
Mondjuk ez a mikor nyit és zár infót nem adja meg, csak hogy aktuálisan milyen az állapot.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Ill. miért ne lehetne bonyolultabban, de utána karbantartást nem igénylően automatizálni vmilyen scrape megoldással a Google Map API-tól lekérdezni
Tényleg egyszerű egyébként használni, egyszer a cégnek gyűjtöttem ki partnercégek nyilvános nyitvatartásait vele, és könnyen kezelhető JSON-ben adja vissza az egyes napokat, efféle módon:
"periods" : [
{
"close" : {
"day" : 1,
"time" : "1700"
},
"open" : {
"day" : 1,
"time" : "0900"
}
},
{
"close" : {
"day" : 2,
"time" : "1700"
},
"open" : {
"day" : 2,
"time" : "0900"
}
},
...
"weekday_text" : [
"hétfő: 9:00–17:00",
"kedd: 9:00–17:00",
"szerda: 9:00–17:00",
"csütörtök: 9:00–17:00",
"péntek: 9:00–17:00",
"szombat: Zárva",
"vasárnap: Zárva"
]
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
a zsír új schedule helper? felveszed bele a nyitatartást,
és egy binary_sensort kötsz hozzá, hogy nyitva vagy nemés a schedule.xxx entitás mutatja, hogy on vagy off (2022.9 kell hozzá)[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #37223 üzenetére
Ez a template trigger
Persze van annyira okos, h nem elemezgeti folyamatosan, hanem csak akkor vág bele a kiértékelésbe, ha a kifejezésben szereplő bármelyik entitás értéke változott (ha pedig esetleg nincs egyáltalán, akkor percenként)
Adattípustól függően célszerű vmilyen (float vagy int) filtert tenni rá, nehogy szöveges legyen az összehasonlítás, és alapértéket megadva, hogy ne jelentsen hibát az, ha vmelyik entitás épp elérhetetlen vmiért (akár csak mert még indul a rendszer)
Tehát vmi ilyesmi kifejezéssel (amit a Fejlesztői eszközök / Sablon alatt kényelmesen kikísérletezhetsz){{ states("sensor.egyik")|float(0) > states("sensor.masik")|float(0) }}
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #37026 üzenetére
Ilyesmire elvileg jó lehet a
homeassistant.reload_config_entry
service hívás -
sambenez
addikt
válasz LLKobe #36610 üzenetére
Van shelly plug s-em kettő is, meg még van néhány másik wifis konnektorom is. Szóval hidd el nem érdekel hogy drága.
De a shelly meg áramszünet esetén szépen nullázza a számlálóját, tehát az sem tökéletes.
Mellesleg ami nem elemes zigbee az meg pont azért jó, mert tudsz vele mesh hálózatot kialakítani, így remek hatótávnövelő is. Lehet neked erre nincs igényed, ,de hidd el van az a helyzet amikor jól jön ha állandó táppal rendelkező eszközöket is használsz. -
arcsin
senior tag
válasz LLKobe #36607 üzenetére
Én ma vettem kézhez 2 ilyen készletet. A lakáshoz való hozzáadás is egyszerűen ment, becsavartam, add new zigbee device és ment is. Csináltam rájuk groupot HA-ban, full egyszerre kapcsolnak le/fel. Szinte minden zigbees itthon, mert megbízhatóak és nem kell hetente elemet cserélni bennük. Persze van ami nem tud zigbee-s lenni, ilyen a sonos hangfal. Egyedül az IKEA-s hangerőszabályozó volt xar, de abból hibásat fogtam ki, mert a másiknak semmi baja nem volt.
-
sambenez
addikt
válasz LLKobe #36607 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy a zigbee hibája, de még az is lehet hogy igen.
Mivel nem csak nekem van vele gondom, hanem a világban elég sokaknak akik TS011F_plug_1 eszközt használnak.
Ráadásul láthatod van itt olyan akinél meg nincs ugyanezzel gond.
De várom a javaslatodat a nem gagyi ilyen eszközre.[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
válasz LLKobe #36424 üzenetére
sikerult osszeloni: mukodik a termosztat, ki be kapcsolja a futest szepen.
tuya-val is sikerult osszeloni, ott helyes homerseklet ertekeket mutat.
viszont home assistantban toredek homerseklet ertekeket ir, de funkcionalisan (tehat ha felemelem a kivant homersekletet) akkor mukodik, bekapcsolja a kazant.
viszont a homerseklet ertekek megjelenitese teves.
link fotok, es konfig
ezt hogy lehet kezelni?
koszonom![ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz LLKobe #36424 üzenetére
azt be lehet allitani, a fenti pdf-en latszik az elso oldal, jobb also sarok:
7-es settings menu:
Display Mode
00:Display both set temp. and room temp.
01:Display set temp. only
vagy arra gondolsz hogy egyidoben?Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Janaboy
veterán
válasz LLKobe #36203 üzenetére
Megcsináltam és működik, köszi.
Viszont lenne egy kérdésem.
Nyilván azt szeretném, hogy nagyobb biztonságban legyen a rendszer, ha már kint van a neten.
Ebben a leírásban [link] hogy védi be a kapcsolatot cloudflare és a home assistant között és ne csak a cloudflare felé legyen biztonságos.
Ámbár én azt az addont használtam, ami az általad linkelt videoban is szerepel, amiről írja is, hogy egyben tartalmaz reverse proxyt stb.
Illetve be kell ugye írni a config fájlba, amit mutat a videóban.Viszont ezzel nekem egyértelmű, hogy a külső elérés esetén így a cloudflare és home assistant között biztonságos kapcsolat van?
@jézusom: működik
Elég kis egyszerű, sajnos a hőmérőt nem mutatja, a roló vezérlés picit másabb mint szeretném, de majd lehet írok a készítőnekJanaboy
-
tradeelek11
aktív tag
válasz LLKobe #35832 üzenetére
Sőt én még egy kicsit meg is "cifráztam" ,
az elején ESP32 re lett építve azzal is tökéletes volt,
de mivel a kertben is szerettem volna zigbeet így lecseréltem
CC2530+CC2591-re [link] (mivel ez 230-as így routerként is üzemel)Most várom a 3D-és szenzor házat, utánna megy az egyik barátomnak:
[kép] és ez is 2 villanyórát olvas majd.Ha nem azonnal kell összeszámolom az anyag költséget és átküldöm priviben,
megcsinálom nagyon szívesen.Tisztelettel
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz LLKobe #35730 üzenetére
Hi, én nagyon kezdő vagyok , ezeket berendeltem, elvileg menni fognak:
Aubess ZigBee Socket Plug EU 16ASpanyolból 32-33 Euro a 3 db, kb 4-5 nap mire megjön utánna tudok nyilatkozni.
HA-t Xpenology alatt fut nálam VM-ben, Sonoff usb 3.0 zigbee dongle Plus stickem van, és Z2M-et fogok használni, már csak a konnektorokra várok, többi konfiguráció már készen van.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
sambenez
addikt
válasz LLKobe #35730 üzenetére
Jó, de drága. Tegnap írtam, Gosung SP1.
De azért nézd meg előbb, hogyan tudod HA alatt használni.[ Szerkesztve ]
-
koala69
tag
válasz LLKobe #35664 üzenetére
bar nem probaltam, de szerintem igen, csak vszinuleg fel kell tenned egy terminal add-ont, amivel a linuxban a bt drivert fel tudod telepiteni. -- az "official Debian non-free repository" -bol tudod feltenni, a iwlwifi firmware-t -- alapbol nem tartalmazza.
annak nezz utana, hogy az a chip, amivel a te usb eszkozod szerelve van, tamogatott e linux alatt!
En ez alapjan csinaltam, bar nekem nem usb a bt adapterem.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
koala69
tag
válasz LLKobe #35662 üzenetére
ha linuxon futtatod a HA supervise -ot, akkor ha a linux-ban felteszed a drivert hozza, a HA ban pedig a BT Low Energy monitor-t, ossze tudod szedni a bt homerok adatait - en is igy csinalom, azzal a kulonbseggel, hogy nem usb a bt adapterem, mivel egy regi laptopot hasznalok....
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #35574 üzenetére
Szerintem sokkal üzembiztosabb és egyszerűbb lenne kapacitív vagy vmilyen nyomóérintkezős módon figyelni az ágyfoglaltságot. A nagy ágyhoz súlyérzékelőt használok a lábai alatt, de gyerekágynál az fölösleges lenne, hiszen nem kell megkülönböztetni, hányan vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz LLKobe #35394 üzenetére
Azért nem annyira jóval drágábban - 42 EUR Kínából ugyanaz, ami itthon 20000. Szóval 3000 forint különbség van (kösz 400as EUR ), ennyit meg megér a hazai gari+lokalizált app+support szvsz bőven.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
LLKobe
veterán
válasz LLKobe #35384 üzenetére
Bocs, most ahogy nézem az appot, nem egyértelműen írtam le.
Tehát 3 mód van:
1234567
123456,7
12345,67Én az elsőt használom, és valamiért a 2. beállításait is alkalmazza ennek ellenére.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Ezekiell
veterán
válasz LLKobe #35380 üzenetére
Milyen bug? Csak hogy mi is okuljunk, és ne töltsünk vele heteket
#35381nemethsza
A többség igen, de ez nem, ez sima. Pannonled ELDGROUND család - a weblap nagyon nem adja vissza, de szép üvegkerete van. Mármint a kapcsoló maga jó tapintású műanyag, a sorolókeret az üveg.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #35298 üzenetére
Illetve ha van hely, a kapcsolószekrényben a DIN sínre érdemes betenni saját mérőt, mert amúgyis praktikus nyomonkövetni a pillanatnyi áram-feszültség-teljesítmény viszonyokat, és ez már önmagában egy jól használható (kb. kéthavonta ha szoktam növelni a korrekciós értéken 0.5-1 kWh közti értéket) óraállást is tud adni.
-
zsamiatt
őstag
válasz LLKobe #35129 üzenetére
Egyebkent a beepitett napkelte-napnyugtaval az a gondom hogy a napnyugtakor is meg boven szurkulet van amikor meg felesleges lenne a lampa. De valamiert eventnek nem engedi kivalasztani a szurkuletet ami kesobb van mint napnyugta.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
fap333
aktív tag
Köszönöm a sok választ!
A külső hőmérsékletre azért nem gondoltam első körben, mert hőszigetelt a ház, 3rétegű hőszigetelt az abalak, így nem a hőáramlást kell megakadályoznom a redőnnyel, hanem a szoláris nyereséget kell féken tartani.
Egyenlőre valóban abba az irányba indultam el, hogy a HA-ban a 'sun' entitásból megvan a nap pozíciója, és tudom pl, hogy akkor süt be a nap, ha az azimutja 60°-240° közé esik. Így akkor engedem le a redőnyt, ha az azimut túlhaladt a 60°-on.
A fényérzékelőre azért gondoltam, hogy esős-borús időben ne sötétítsem még jobban a házat, de akkor egyenlőre lebeszéltetek róla. Most kipróbálom így, aztán majd meglátjuk, hogy kell-e még valamit pofozni rajta10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
zsamiatt
őstag
Nem feltetlen. Mert pl tv, mozi stb eseteben se art. Es nekem pl nem lenne eleg az hogy bekapcsolod a tvt. Csak akor engednem le ha tenyleg indokolt es nagy fenyerovel besut a nap. Egyebkent meg lehet a helyseg is sotetebb hiaba megy le kesobb a nap ha sotetebb a szoba. Minek akor leengedni?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
nemethsza
tag
válasz LLKobe #35046 üzenetére
Mert nekem bonyolultabb. Értem, hogy ha értesz hozzá, nem az, de én nem annyira…
Megnézem egy erősebb routerrel (benevezek egy ajánlott Asusra, azért nem egy ökör ára), és ha továbbra is döcög, a mostanit beteszem AP-nek. (És jövök lépésenkénti útmutatóért )"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
fo_di
őstag
válasz LLKobe #35021 üzenetére
input boolean? az lényegében egy virtuális kapcsoló, on és off állással, van toggle szolgáltatása, vagyis a két klikk ezt pöckölgeti föl vagy le
-
Moby
addikt
válasz LLKobe #35017 üzenetére
Pedig nálam pont ez van. Zigbees nyomógomb, ami egy nyomásra 15 percre, duplaklikkre a következő duplakilkkig tiltja az összes beeszélőcuccot. Én pont így csináltam, illetve hogy pontos legyek, ennek pont a reciprokát. A fizikai kapcsoló csak egy logikai kapcsolót rugdos, és minden automatizmusba be van téve feltételnek a kapcsoló állapota. Ezt a logikai kapcsolót így tudom távolról, felületről, a fizikai gombról, bárhonnan kapcsolni. Én nem próbálkoztam médiaplayer letiltátssal, mert vannak olyan automatizmuosk amik önmagában állítgatják a hangerőt, szóval a legegyszerűbb az volt, hogy minden automatizmus megkapta a feltételt. Az is igaz, hogy már nem nagyon csinálgatok újakat, de ha kellene, abba is egy mozdulat beletoszni a kapcsoló figyelését.
-
Degeczi
nagyúr
válasz LLKobe #34978 üzenetére
A próba asszem egy hónapig érvényes, talán azt nem alakítottad át fizetőssé (ami ettől még persze ingyenes, ha a -bőven elegendő- limiten belül maradsz)
Vagyunk itt többen, tavaly év eleje óta használva (akkoriban sok szó is esett itt róla), stabilan megy.[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz LLKobe #34796 üzenetére
erre én ezt kapom
Ez az integráció nem támogatja a felhasználói felületen keresztül történő konfigurálást. Ha a Home Assistant weboldaláról követte ezt a linket, győződjön meg róla, hogy a Home Assistant legfrissebb verzióját futtatja.AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
tototos
őstag
válasz LLKobe #34744 üzenetére
Falak nincsenek szigetelve. 30-as vályog fal. 20 éves fa nyílászárók. A tetőn a szalufák között van 10cm kőzetgyapot(ha minden igaz az).
Ami számomra érdekes, hogy reggel 5:45-kor ment a kazán és utána 15:45-kor kapcsolt be megint, mégis a nappaliban 2x is feljebb ment a mért hőmérséklet, a mellette lévő szoba1-ben pedig folyamatosan csökkent. A házban semmilyen mozgás nem volt amit befolyásolta volna a mérést. -
Fall-N
veterán
válasz LLKobe #34515 üzenetére
Én is így vagyok vele. Az említett páros van pár hónapja, a beüzemelés volt pár perc. Időnként kell majd elemet cserélni és semmi más gond nincs vele.
Ezt a gyorsabban jelent dolgot nem értem. Miért jelentene "gyorsabban"? Szerintem te a jelentési intervallumra gondolhatsz. Ez meg a szoftvertől függ, ami kezeli a hőmérőt. Az alkalmasabb kijelentés sántít, mert a komolyabb okosotthon rendszerek egyáltalán nem használják a BT-t. Gyaníthatóan a Xiaomi is csak spórol, mert olcsóbb. Másrészt a BT jel könnyen interferálódhat, így a jel lehet, hogy nem érkezik meg és kiesik. FB csoportban volt már ilyen probléma. Ahol sok a 2,4 GHZ-s hullám*, ott lehet könnyen gond és teljesen használhatatlan a dolog. Saját példám, hogy a sok WiFi cucc miatt a ZigBee ami a legproblémamentesebb. Ha este használom a BT fejest, akkor pár relét be tud zavarni ezért cseréltem meg pár helyen a Basic R3-at a ZBR3-ra. A WiFis kiment a konyhába. A zavar is megszűnt.
* Nincs két egyforma helyszín, nagyon más egy családi ház meg egy zsúfolt társasház. Így lehet nálad jó, nálam meg elvérezne a belvárosban a társasházban.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz LLKobe #34515 üzenetére
Korábban én is zb eszközben gondolkodtam. Aztán itt azt a javaslatot kaptam (talán pont tradeelek11 kollégától), hogy legyen inkább a szóban forgó Xiaomi, mert jóval alkalmasabb a feladatra, ráadásul töredék áron lehet hozzájutni. Majd a netet túrva ugyanerre jutottam (a kinézett zb-s hőmérőről találtam egy tesztet, nem volt éppen pozitív a konklúzió), úgyhogy vettem a kis Xiaomiból 10 darabot, meg a kerek elődből volt már itthon 5db, így megvan a "kezdő készlet", már csak a "HA-sítást" kéne megoldani.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest