Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz bobsys #86493 üzenetére
A magyar hivatal itt is kicsit fordítva ül a lovon, ezen a formon le lehet kérdezni, de kell hozzá az okmány száma is [link]
Gondolom megint sikerült valami szipi-szuper papír alapú folyamatot 1:1-ben digitalizálni. Mert ha tudod az okmány számát, akkor valszeg megvan az okmány is, azon meg olvasható az érvényességEzt a sztorit amúgy végigjártam már, nagyon röviden csak akkor tudsz új magyar jogsit igényelni ha van rendes bejelentett lakcímed. Még össze is vesztem 1-2 ügyintézővel, mert ők persze nem ismerték a törvényt, és azt hajtogatták, hogy lakcímkártya kell hozzá csak. Olyanom persze volt, csak cím nélkül (ideiglenes külföldön tartózkodás) , amikor megmutattam, csak hüldeztek, hogy ezt meg úgy hogy lehet. Majd előszedtem a salátát amit kaptam mellé 2008 akkor meg jött a nagy homlokracsapás, hogy: "Jaj ezt még a Marika csinálta, magával nem tudunk mit kezdeni"
Azzal meg duplán kivertem a biztosítékot amikor kártyával akartam fizetni meg rákérdeztem, hogy a hajléktalanok ugyan hogy újítják meg akkor a jogsijukatTehát ha nagyon magyar jogsira vágysz:
- Felejtsd el megemlíteni, hogy van amerikai jogsid
- Ha most nincs magyar lakcímed, külön intézd el első körben a lakcímkártyát, és bejelentett állandó lakcímet.
- Fun fact, ez után elkezdi a TB kiszámlázni a havi x ezer Ft alapdíjat
- Majd 1-2 nappal később kérd a jogsid megújítását vagy elvesztés miatti pótlását.
- "Ha bekerült a rendszerbe" a jogsi kérelem és postázták, ballagj vissza és jelentkezz vissza külföldre, így nem pörög a TB.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest