Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
5000.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
venember83
nagyúr
Nem.
-
addikt
Üdv
Némi segítséget szeretnék kérni.
A következő a gondom.
Adott egy Samsung E330-as telefon + adatkábel.
A telcsivel készített képeket akarom lemásolni. A gond ott kezdődik, hogy a saját programja nem találja a telefont, ellenben a Mobiledit! igen. Viszont a Mobiledit, ne kezeli a telefon belső memóriáját.
Olyan progit tudtok ajánlani, amivel letudom szedni a képeket a telcsimről?Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
Most nézem csak - LadyBug gombátlanítva lett
Gyuri27: Ruf mich an... neun, neun...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Azt nem tudom, de hogy a rendszergazda is hanyatt vágná magát ( nem a gyönyörtől ), az biztos
Gyuri: mi ez a faggatózás? Adjak néhány leckét?
Befejezem, mert még kiderül minden rejtett titkom és oda lesz tépett tekintélyem maradéka is
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Gyuri27 #4980 üzenetére
Az ember vagy csinál valamit rendesen, vagy el sem érdemes kezdeni - szexelni csak szenvedéllyel érdemes
Bon3ss: Na hallod - egy ilyen adonisz, mint én simán kiverné a biztosítékot nála
nike_: Rutin, meg az évek - faggasd Bud Bundy-t, hogy ki volt a mestere
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Tényleg semmit nem akarsz csinálni. Más szájjal is felfujja. Te meg a pumpát hiányolod.
Ragasztó miért kellene? Harapsz, karmolsz?bolondember: a szőke nagycsöcsű szépszájú szerinted igen? Sőt viheted étterambe, vagy főzhetsz te. Szerintem kész ráfizetés.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
nike_
addikt
Hun az alcím?
-
Bubu79
addikt
válasz pussy_cat #4974 üzenetére
Dehogynem emlékszünk
Üdv újra itt
nike_: megszorítások vannak, nem fért bele a keretbe
[ Szerkesztve ]
-
pussy_cat
tag
Sziasztok
Olyan rég jártam itt, hogy talán már nem is emlékeztek, de azért küldök egy szokásost
Nagyon szép hétvégét mindenkinekPuszik, A Cica
Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
Bubu79
addikt
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Winner_hun
titán
Ehelyett miért kell másikat keresni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nike_
addikt
Szevasztok, de szép idő van.
-
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #4962 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
Kolinál a pont.
Vigyázz, trágár szöveg, mégis vicces.. Oroszlánkirály paródia
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
válasz bolondember #4960 üzenetére
passz
-
(Kolombusz)
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #4960 üzenetére
Azt nem tudom, de hogy ilyen válogatós embernek én ló... -pikulát adnék, az biztos
-
VoDaFoNe
aktív tag
megcsináltam az 1-2 forintosaimat
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
De csak az, mert tovább nem jutna
Gyuri27: Kis kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Gyuri27 #4948 üzenetére
Ha gondolod rakok fel párat magamról - bár erősen sanszos, hogy rövid úton kifeküdne a képmegosztó szerver...
-
bnss
veterán
Szép napot, megérkeztem én is.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Sütöget a nap
bolondember: Mostanában csak az esti sötétséget láttam és a hajnali derengést - nekem már ez is verőfény
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bolondember #4934 üzenetére
jó-e Istenkirály, nézzed megfelefele
-
bolondember
MODERÁTOR
Első arc a filmben, olyan nagyn rossz már nem lehet...
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #4939 üzenetére
Az elsőét szvsz nem hozza, de azért nézhető.
Jó borzongást!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Iiigen ez valahogy így nézhetett ki a céges bulin legutóbb
Az utolsó másfél óráról erősen alulexponált felvételek készültek a fejemben a történésekről
De hát... Minek iszik, aki nem bírja...
-
Thrawn
félisten
Jó kis film ha azért nézed, hogy elmenjen az étvágyad
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #4922 üzenetére
Ha csak a folyadékokat nézzük, akkor egy új májat Neked
Én biztos nem innék jägert Legutóbb túlzottan jó haverságban voltunk
Verus: csak nem hagytad el a valóságot?
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz bolondember #4929 üzenetére
virsli virsli virsli
majonézestormával utána pedig kimegyek a kertbe a kutyuval játszok majd élvezem a friss levegőt[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #4929 üzenetére
I feel free too!
-
Verus
senior tag
220 felett lálálá....
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tildy
nagyúr
Egy kis jégerrel máris kevesebb, ha engem odaengedsz, azt ugye tudod?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
RexpecT
addikt
Azt nemtudom,de ha egyszerre megeszed mindet egy biztos hányást nagy valószínűséggel.
-
Thrawn
félisten
Gyomorrontást?
-
bolondember
MODERÁTOR
már megvolt.
Leltár:
-3 üveg bomba
-joghurtos delma
-egy kis jäger
-pár csepp becher
-egy üveg bontatlan karácsonyra kapott sangria
-mintha lett volna ott valami banán ishűtő tetején meg kevés fahéjas flakes meg ilyen női flakes
ebből mit lehet összehozni?!
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
RexpecT
addikt
válasz venember83 #4918 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
El.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Pacák
senior tag
Szallona kakastaréjra vágva, lassú tűzön megsütve. Aztán a zsírján hagymaszeleteket üvegesre sütünk. A végén felvert tojásokat ütünk a hagymára és összesütjük.
Mellé egy pohár világos sör.
Ideális otthoni kertészkedős-melós napokra ebédre.
Nuclear launch detected
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #4910 üzenetére
Keress hát valamit a frigóban - vagy üss össze két tojást
-
Bubu79
addikt
-
sekli
addikt
válasz bolondember #4876 üzenetére
es nem is az uj S-class-t vagtak szet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest