Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Elég vegyes válaszokat olvastam a kérdésben, ezért itt is bedobom: női ridikül vihető az alap 40x30x20 csomag mellett wizzair-nél a legolcsóbb jegy esetén?
Üdv
-
looser
addikt
Sajnos ezek szerint vak vagyok, nekem a keresés elindítása után bedobja az időpontokat és ott bármelyik csomagot választom, az minden utasra érvényes lesz. Az előbb nem voltam bejelentkezve, de most igen és egyébként mérséklődött az ár a hozzáadható poggyász tekintetében (top csomag vs alapcsomag+poggyász ~10e Ft), szóval lehet, hogy mégis maradok az utólag az egyik utashoz hozzáadott poggyásznál. De ettől függetlenül nem lenne rossz, ha egy foglalással lehetne kezelni több utast különböző csomagokkal.
-
looser
addikt
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm!
Xarina: vételkor, ha mindenkinél kiválasztom a legkisebb jegyet, akkor a következő oldalon, ahol részletezni kell az utasok adatait, ott lehet hozzáadni a fenti összegért a kívánt (esetünkben 32kg-os) csomagot. Így értettem az utólagot :-)
arcsin: amikor a jegyeket veszed, egyfélét választhatsz mindenkinek; lehet, hogy van valahol egy kapcsoló, de én sajnos nem látok ilyesmit...
-
looser
addikt
Sziasztok! Csomagokon szeretnénk (4 fő) spórolni, ezért szeretnék úgy repülőjegyet foglalni, hogy 1 fő részére a legnagyobb csomag (Wizzair plus), a többieknek a legkisebb. A kérdésem az lenne, ez megoldható egy rendeléssel? Úgy tűnik, a wizzair oldala automatikusan mindenkit ugyanabba a repülőjegy/csomag típusba tesz. Utólag persze hozzáadható, de úgy drágább. Tehát van lehetőség különféle jegyeket venni egy foglalással?
Köszi
-
looser
addikt
Hogy hova megyek? Mindig máshova
Nem szoktam hoszabb távon gondolkodni. Van egy félárú igazolványom, előző este kiválasztok egy (magyar) várost, másnap reggel felülök a vonatra, körülnézek, ebédelek, séta és este jövök haza. Azért jövőre becélzom NY-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest