- Ravenswatch - Már játszható a Switch kiadás, befutott a launch trailer
- 2025 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Call of Duty: Black Ops 6 - A második szezonban új pályával bővül a zombi mód
- No Rest for the Wicked - Hamarosan érkezik a következő nagyobb frissítés
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellwhatever
aktív tag
Nézőpont kérdése: ha az 5080 beáll árban a 4080 Super helyére ahol lennie kell akkor még az a ~15%-os plusz tempó sem rossz deal közel azonos árért.
Itthon jelenleg 465 000-nél kezdenek a 4080 Superek, ha az alap 5080-ak megállnak majd az 500 000 Ft-os határon (de inkább alatta pár tízezerrel) akkor szerintem közel sem olyan rossz a helyzet.Az már más kérdés hogy azt a ~15%-os pluszt 12.5%-kal emelt TDP mellett tudja ami nem túl combos, ennél azért én is többet vártam. Remélem végül kellemeset csalódunk és valamivel 15%+ lesz az a ~15%.
[ Szerkesztve ]
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Video digitalizálás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest