Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
válasz
gejala #48931 üzenetére
Ertem, ne adjak msrp aron akkor, adjak tobbert. Van az a reteg aki megvenne ugy is, mint latszik a kereslet oriasi ra, a kinalat pedig a zerohoz konvergal.
Hozza teszem hogy en nem hiszem el hogy egy 5090 hutessel, mindennel nem jon ki az egesz vga 1300-1400$ korul.... Biztos hogy sokat mondtam ezzel. Na most egy astralnal a beugro 2800$, msi-nel 2500$, zotacnal nem csoves edition eseten szinten 2500$. Na most szerintem azert kerekitve a szamaimhoz igazodva 1000$ haszon egy vgan minden csak nem csekely. aztan meg mindig az van hogy en erossen magas eloallitasi osszegekkel szamoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest