Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajoszbobber
újonc
''Talán ha bátyám visszaért a nyugatiból, majd megkérem, hogy egy framegen-es benchmarkot futtasson még le''
Amennyiben a tesoja ugyfelnek szamit akkor annak.FireShadow:
Persze hogy tartogatjak, de az is biztos nem az 5090ti-re ha nem a professzionalis kartyakra (quadrokra)[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Ez a videó arra enged következtetni, hogy lesz egy olyan kártya amibe tartogatják az olyan chipeket amik tökéletesre sikeredtek és nem kell bennük letiltani semmit. Összhangban van a leakelt cuccal, én reményekedem egy 5090Ti-ban, mert ebben jelenleg a letiltott rész nagyobb terület (10.6%) mint a Raster Engines (7%). Meg nyugodtabban aludni 2 tápcsatival, mert már az FE is karcolta a spec limitet, nem tudom hogy a partner kártyák hogy mernek 600W fölé menni. Emiatt arra is spekulálnék hogy azért is van letiltva egy rész a 5090-ben mer így pont belefér a 600W-ba és egyelőre nem akarták mégjobban kiverni a biztosítékot a vásárlóknál. Az hogy ilyen kevés van, az pedig direkt trükk, hogy nagyobbnak tűnjön rá az igény, mint ami, PR-szinten jól veszi ki magát hogy sorban állnak érte az emberek stb. És/vagy publikus béta teszt hogy milyen a fogadtatás és mennyire kapna lángra stb.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Codiee
tag
válasz Kajoszbobber #5558 üzenetére
https://www.3dmark.com/3dm/125357012
Copy-zza a beállításokat, és rerun, nézze meg, hogy úgy mit tud. Nincs sajnos időm, hogy rerunoljam.
Talán ha bátyám visszaért a nyugatiból, majd megkérem, hogy egy framegen-es benchmarkot futtasson még le, mert az még érdekes lehet.
Nem hagy nyugodni a Framegen, úgyhogy lefuttatom, max majd bátyám bedobja ide a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
No. Ennyi volt, igen, a ház az kicsi, igen így néz ki, evvan. Akinek nem tetszik, építsen jobbat, igényesebbet etc. Ezt tudja kb a kártya, rendes játékba a DLSS-t meg az új csilivili framegent úgy sem lehet még tesztelni, mert szerintem 1 kezemen meglehet számolni hány játék tudja. Viszont nincs lent semmi amivel lehetne tesztelni, 3DMark van lent, ennyi fért bele sajnos az időmbe, hazakell érni, mert az asszony vár.
-
Codiee
tag
-
Codiee
tag
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
Tolj még egy DLSS-t ha belefér.
Ez itt a full alap 4090Bitang számokat produkál, ez elmond mindent. Nem kicsi előrelépés az, hanem durván nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
Ez a default ASUS fogyasztás egyébként, csak megjegyezném. -
-
Codiee
tag
Itt valszeg a full default 9800x3D + a CL40-es memó a ludas a low score-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Kajoszbobber
újonc
Ugy gondolom csodak nincsenek, asus, msi, faunders mind ciceregni fog durvan, mivel ezeken van a legerosebb vrm, igy eleve kizart a csendes mukodes.
-
Codiee
tag
Default:
[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
Felraktam top50-be az országot. Na jöhetnek, milyen bencheket futtassak. Gyors letolom a szokásos köröket. Default-ra vagyunk kíváncsiak akkor i guess?[ Szerkesztve ]
-
-
Codiee
tag
Hát a hotspot itt sincsen meg
-
Garsza
veterán
válasz deathcrow42 #5522 üzenetére
Az más. Nekem 144Hz van. Mondjuk nem tudom nagyobb FPS -nél mennyire visít.
-
Kajoszbobber
újonc
Kepekrol iteltem meg, hosszra eleg a haz, szelessegre nem tudom megitelni. Ugyanilyen tapom van (tx1600), ugyanezzel a 12whpvr kabellel, eleg merev, kell a szeles haz mar ha fel akarja valaki tenni az oldallapot.
Igazabol csak arra referaltam hogy szellos haz kell, meg juj hogy nez ki. Szellozes van, a tobbin meg alakitasz ha kell uj haz nem gondolom tetel lenne[ Szerkesztve ]
-
Codiee
tag
válasz Kajoszbobber #5520 üzenetére
+ ez a ház kuka így ebben a formában, mert kinőtte a VGA mérete a házat. Pedig régen ez a Fractal Design R5 mekkora háznak számított..
-
Kajoszbobber
újonc
Latok egy aio-t a kepeken ami push pullban van az 6 venti, hatul 1, es gondolom elol 3. meretre a haz ranezesre is boven eleg a kartyanak, rendes prime tap van alatta, mirol is beszelunk ? Kesobb kicsomagolja a kartyahoz tartozo tartot, es kitamasztja normalisan, leirta csak ''bedobta'' a gepbe, mert cicomara nincs ido, es igy szeretne prezentalni par merest a topiknak.
[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
senior tag
válasz Kajoszbobber #5512 üzenetére
Miafrancnak adnám oda a fél belsőszerveimet egy vga kártyáért… legalabb egy rózsavölgyi villát akkor már
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
őstag
Azt hiszem ezt nevezik sznoboknak, sajna hemzseg a ph velük
¯\_(ツ)_/¯
-
Garsza
veterán
válasz deathcrow42 #5513 üzenetére
Standardnak nem nevezném. Mert nálam durván halható CW még nem volt. Pedig volt pár Asus kártyám az elmúlt években. Mondjuk én nem szoktam 140FPS fölé engedni a kártyát. Max teszteken.
-
omfgk
veterán
Azért lássuk be, a HDD-re felfekvő vga az vicces.
És ez egy 575W-os kártya. Ehhez ház is kell már. Felkerül az oldallap és ha nincsenek rendes ventik, akkor ott szauna lesz. Extrém esetben egy magasabb XMP profil is elhasalhat ekkora hőtől.
Ahogy a bömbit is megszóljuk, ha a gumin nincs már profil.
Az nem olyan mintha az szólnád meg ,hogy miért nincs drága alufelni rajta.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Kajoszbobber
újonc
Emberek... ne legyetek mar ilyen rosszindulatuak, megmutatja a cuccot, es josztok megmondani hogy nezzen ki a gepe ? Sok ember ezert a fel vesejet adna tudovel, nem kell ez szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
omfgk
veterán
Igen-igen, értettem, csak elébe mentem annak ,hogy valaki válaszol neked azzal ,hogy márpedig neki nincs CW. Ami vagy fülészet, vagy szimplán kamu.
A lényeg ,hogy olyat fogjunk ki, ami tényleg csak így, levett oldallappal odahajolva hallatszik.
Vannak egész halkak is. De ott is van egy kis zümmögő hang.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Codiee
tag
válasz Impulsivex #5502 üzenetére
Adnak hozzá támasztékot, amivel kitudod támasztani.
-
Codiee
tag
Out of the box first run.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lightyear - befektetési app
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest