Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szerintem ezt nem lehet kijelenteni igy egzakt ,hogy márpedig ez nem jó, minden egyén más mindenkinek azt kell mérlegelni, hogy van-e rá pénze, miről vált és miért vált illetve mire fogja használni, én leírtam már, hogy annyiért adtam el a 4080-at 2 év után mint amennyiért vettem illetve nekem 90%-ban AAA sztori játékok miatt kellett az MFG főként, az OC képesség meg csak hab volt a tortára, tegnap volt időm tesztelgetni és mint írtam számomra kellemes meglepetés volt az MFG, és inkább vettem ezt 500K+ ért újonnan mint egy 4090-et gari nélkül vagy 1 év garival 700K-ért, mások nevében nem tudok és nem akarok beszélni, számomra jó deal volt, elégedett vagyok vele.
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Neked mi bajod van az 5080 tulajokkal? Az, hogy nem tőled vették? No offense de szinte minden hsz-el támadod az embereket némileg offolva a topikot, pls ezt hagyd abba, hidd el senki nem akarja azt olvasni, hogy amit vásárolt és neki jó az szerinted miért rossz.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
őstag
válasz Impulsivex #5147 üzenetére
Az ugyanaz mint nekem, nekem 100% power limittel 375/2000, ezt meg is tartom mert stabil is marad meg nem is melegszik
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Próbálgattam ezt a 3x és 4x-es FG-t, DLSS4 Transformers mellett mondjuk a kiegyensúlyozott beállítás és a 3x FG-vel CP-ban van kb 130-140 fps-em és az inputlag érzésre jobb mint az mfg nélküli 70-90 fps-es inputlag, nekem így elsőre ez teljesen elfogadható és kellemes csalódás, rosszabbra számítottam, és akkor tegyük hozzá, hogy ez még sokat fog fejlődni ahogy szépen updatelgetik
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Impulsivex #5065 üzenetére
A power limit nálam 100%-on van, Afterburner szerint az a max.
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Sundesz #5062 üzenetére
A 4080-on nem volt OC. 1x-2x próbálgattam de ott nem volt ilyen mozgástér, már egy sima +1000 mem miatt is fagyogatás volt, az elején sima UV mellett ment, aztán amikor láttam, hogy 50-60 fokos akkor úgy voltam vele had menjen alapon, az utóbbi 1 évben már alapon használtam.
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Majd megy rá egy szolid OC illetve még nem állítottam át a bios-ban pcie5.0-ra, persze az nem oszt-nem szoroz mert a 4 sávszél is elég. Ezekkel megvagyok majd még dobok egy képet be, hogy mit változott.
Egyébiránt nekem a multi frame gen miatt kellett, javarészt sztori játékokat játszom ahol jól jön, ha ez nem így lenne maradt volna a 4080 továbbá a 4080-at 10K-val kevesebbért adtam el mint vettem 2 év használat után, szóval jól kiszálltam belőle, így a gari is újra indul.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Bejelentkezek egy Palit GamingPro 5080-al, nem húztam egyelőre, a képeken az Aorus 4080-hoz képesti különbség teljesen azonos beállítások mellett.
( vagyis egy minimális különbség van mert a 14700K 5600-on ment a 4080-al most már vissza állítottam alapra 5500 Ghz )
Én nem tapasztaltam semmi féle búgást, vagy zörejt a ventikből, nem hangosabb mint az Aorus 4080 volt.
4080:
5080:
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Enigma1945 #4732 üzenetére
Mivel az első driver az új szériához így jahh, nem tudnak vissza menni... Nyílván majd egy hotfix jön
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Impulsivex #4621 üzenetére
Annak még kell némi update a DLSS4-alatt, viszont nélküle a többi nagyon jól működik
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Impulsivex #4610 üzenetére
Kapcsold ki a ray reconstructiont, csak a sima DLSS legyen bent frame gennel
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
-
őstag
Most játszom a Spiderman 2-vel, ott is a DLSS 4 kavar be, igaz én 4080-on játszom de ha DLSS4-el megyek akkor tele van képhibával minden, vissza tettem DLSS3-ra és sem fagyás nincs sem pedig képhiba, viszont van némi teljesítmény vesztés, annak ellenére ,hogy 4090-et írtak a 4K 60 fps ultra RTX-hez nekem van 4080-al is 60-80 frame gen nélkül, frame gennel meg 80-110
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz BerserkGuts #1637 üzenetére
Eleve már pár hete DLSS 3.8-at használok RTX 4080-on, az MFG kivételével az összes DLSS 4 feature elérhető lesz RTX 40-es kártyákon
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz VoltanIgor #1632 üzenetére
Szerintem kb azonos lesz a sima FG-vel, mivel 3-4x fake frame lesz és ehhez kellett a javított reflex, jó esetben érzésre ugyanaz lesz mint a sima FG csak a számláló többet mutat majd.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest