Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
A Ghost feletti Gainward-ok elég jók (bár feljebb mondja a kolléga, hogy a Ghost sem rossz), semmivel sem rosszabbak, mint a hype-olt, fenszi, színes-szagos "népszerű" gyártók modelljei.
A Gigabyte-ok rossz hírneve inkább szájhagyomány útján terjedt el, mint ahogy az is, hogy az Asus milyen frankó.
De nagyjából egyik állítás sem igaz.
Teszteket nem is érdemes nézni, híg fos az egész, néhány kivételtől eltekintve, én Mr. Burke-nek hiszek csak, a többit fenntartásokkal kezelem....jó, azért még van néhány korrekt csatorna a yt-on, Steve-en kívül is.
Redditen szoktam még első kézből való tapasztalatok leírását elolvasni, meg pl Amazonon az user review-kat, az elég nagy merítés azért, kevésbé valószínű, hogy kellemetlen csalódás ér vásárlás után.
Itt a PH-n meg nagyjából az megy, hogy mindenki azt dícséri, amit éppen használ....mintha nem lenne holnap...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kispal87
aktív tag
245-ért vettem amikor a következő legolcsóbb opció 265-270-től volt kapható. Akkor még hírben sem volt, hogy leszek super kiadások.
Azt hozzáteszem, hogy azt sem gondoltam, hogy én ennyit is kiadok egy VGA-ért, (150-160 volt a limit) ezért is nem nézelődtem feljebb, a 4060/TI teljesítménye meg nem tetszett azért az árért amiért akkor vesztegették.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest