-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz - = Zk = - #16757 üzenetére
Sztem érdemes, én kb 2 hete cseréltem a 3070ti-t 3080, amikkel játszom ott észre lehetett venni a különbséget. Én is 1440p játszom. Persze játékfüggő de volt ahol nálam 20fps volt a különbség (átlag) a 3080 javára.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz ScomComputer #16579 üzenetére
Köszi, most jó lett. Kapott egy DDU tisztítást utána meg a driver telepítés.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz ScomComputer #16577 üzenetére
Nincs uv/oc, egyedül a powerlimit van kitolva 120-ig.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Találtgyerek #15705 üzenetére
Köszi, akkor hagyom inkább. Marad a 3070 ti, ez még bőven garis.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
A gigabyte gaming oc 10gb rtx 3080-nak mennyire jó a hűtése? Kb 1,5 éves a kártya, haver cserélne a 3070ti-re. (Csakis azért mert eladja a gépet)
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Szerintetek az alaplap lehet a szar? Olyat csinál játékok közben a kártya, hogy néha mikor olyan kedve van felmegy 99%-ra a kihasználtsága viszont az fps leesik kb 5-re és a fogyasztása is kb 100w körül van. A dead space remake, hogwarts,forspoken, days gone, metro exoudos stb. Mindnél eljőjön ez a "hiba"'. A win nemrég lett újra rakva. Ha ezt csinálja akkor az szokott segíteni ha kilépek a menübe és mindjárt vissza utána magához tér egy darabig. Másik pci-e slotban is próbáltam ott se jobb. Másik gépben viszont nincs ilyen gond. Egy asus x470 prime a lap.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Találtgyerek #15051 üzenetére
Mennyire? Vagy ezt nekem kellene tesztelgetni, hogy mi az ideális érték?
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Találtgyerek #15042 üzenetére
Rendben, köszi az infót.
arcitec: Azt néztem én is, mondjuk nekem a gép a radiátortól kb 40cm-re van, mármint a gépház eleje, jelenleg nincs máshol helyem neki. Ha leveszem az oldalát akkor azért visszaesik a hőmérséklet.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Ezt meg azóta tudom hogy hülyeség, mióta az r5 2600-ot 5600-ra cseréltem. Még masszív gpu limit mellett is ég és föld a két proci és nem csak multiplayerben.
Ez igaz én egy r7 2700x-et cseréltem egy 5600x-re, mert erősen laggoltak a játékok full hd-ban, sok volt a mikrolag is, meg a min fps se volt a toppon, az 5600x-el sokkal jobb lett, alig akartam elhinni. (egy rtx 3070ti-vel)
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Korábban írtam a monitor vásárlással kapcsolatban. Na most ezt is találtam LG 27GN800-B, sok helyen nagyon dícsérik. Van valakinek róla személyes tapasztalata?
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Stifler1001 #14886 üzenetére
Elvileg elégnek kellene lenni, bár én most cseréltem le egy Thermaltake tápot 630w-os volt, egy 750w-ra. ryzen 5 5600xt, 32 gb ram, tuf 3070Ti, 3 ssd, vízhűtés a procin, meg 6 db venti a gépben. Igaz öreg táp volt már de nem sokat volt használva, azért cseréltem mert elég forró levegőt fújt ki meg szagosodott is. A mérő szerint kb 500w-ott vett fel a gép ami néha egy pillanatra feljebb ugrott 540w-ra.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Mennyire boldogul a 3070 ti a WQHD felbontással? (ne kövezzetek meg, szeretném ha személyes tapasztalatokat írnátok) Ha úgy van akkor lehet hogy váltanék, nem kell hogy 100+ fps-em legyen.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Nem is gondoltam volna, hogy egy 3070 ti-hez ilyen kevés volt a 2700x.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget. Ezzel kellett volna azonnal folytatnom. Megszűntek a mikrolagog játékok alatt, a witcher 3-ban jelenleg 70-90 között ugrál az fps, előtte meg volt vagy 30. A metro exodus alatt kb 18fps több a minimum, átlagban meg kb 20-al több. A kártya kihasználtsága szépen 97 és 100% között megy, kivéve a witchert. A horizon zd-ben kb 25-el több a min fps az átlag meg kb 105 és itt is sokkal jobb a kártya kihasználtsága.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Update: Sikerült egy ryzen 5 5600x-et szereznem, úgy hogy beszámolták a 2700x-et meg 75€ fizettem még. Jézuska után kezdődik a szerelés.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
Újratettem, mint minden más drivert is. 32gb ram van a gépbe 3200mhz-en mennek.
A tápnak elvileg bírnia kell... A teljes gép fogyasztása a mérő szerint kb 520w körül van. Néha felugrik 560w-ra, de ez csak egy pillanatnyi.Milka 78: 4k felbontásban tudnám még megnézni, ahhoz a tv-re kellene csatlakoztatnom.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Hadd kérdezzek. Miért van az hogy a witcher 3 alatt csak kb 50% a kártya kihasználtsága? a proci meg kb 20% megy. A metro redux-nál meg 80%?
Play Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest