Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
robi1979 #937 üzenetére
ha annyival nem is, de jóval erősebb a 1660
ha a1660-at tudod a melódra használni, 1660ti-t is nyilván, de nem ismerem a sw-ek hw igényét, nálam ps is csak hobbi, amilyen gépem volt olyannal bohóckodtam vele
1660-at nagy eséllyel ti közelébe lehet húzni, a ti-n arányaiban már kevesebbet lehet rántani
nem ismerem az adott gw-t, talán tegnap volt róla szó, vállalható
nekem 570-em van, 1660 -s - csak terv még, nem sürgős -
Chaser
legenda
válasz
robi1979 #925 üzenetére
üdv a klubban, én kb 10 évet hagytam ki ( : és hasonló a gépünk
oc megjelöléssel ne foglalkozz, általában jelentéktelen órajel emelés, pár katt és bármelyik kártyán megcsinálod
biztosan elég ez a hűtés is, maximum terhelésen nem tudom milyen hangos
ha nem sos én megvárnám a 1660 supert, persze ha sos akkor nyilván venni kell valamit - apróért' lehet most lőni alzán 570-et, átmeneti kártyának bőőőőőven jó -
használt sw-eknek nem tudom melyik a megfelelőbb versenyző, - nv/amd -, mindenesetre ha utánanéztél és nv, nem tuningolsz, akkor 1660ti
alzán 80-85 körülre össze lehet most kuponoznikutga
olyan nincs, h adott cpu-hoz adott vga kevés, ha nincs több erőre szükség akkor nincs, jó párosítás lenne erősebb vga-val is, az igaz, az is igaz, h azok már jóval drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest