Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #903 üzenetére
ne köszönd, nincs mit, nekem is lett gondom a gépemmel éjszaka, ez az első asztalim nagyon sok év után, ahhoz képest gördülékeny volt ( :
szintén gskill és ryzen, azokat ajánlották h nagy arányban probléma mentesek, azok is voltak
memtestet pedig felejtsd el, anno sokat szervizeltem és dolgoztam szervizben, nagyon sokszor megcopatott' mire rájöttem kb semmit nem ér, vagy ráhibázik v nem ( : -
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #900 üzenetére
ha inkompatibilitási gond nem kötelesek cserélni, de elmondottakból inkább más lesz ez
memtest egyébként semmit nem ér, futtatod 24 órán és nem jelez hibát, miközben defektes a ram ( : ami nekem anno 100%-ig bevált és max 15-20 perc alatt kidobta a hibás ramot:
prime95 blend, mellette chrome csillió' tabbal, film lejátszás, zene, egyéb bármilyen háttérben futó sw-ek, akkor is ha alulfeszel az ember és túl kevés a fesz a cpu-nak
van egy "mi a baja a gépemnek topik" v hasonló, sztem ott kérdezd meg mi lehet ez, hátha valaki már futott ilyenbe -
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #898 üzenetére
ahogy mondod, valami folytán inkompatibilitás van, sok csúnyát lát az ember ha ilyennel foglalkozik, semmi nem kizárt az biztos
végig lehetne próbálgatni több gépben a 1660-at, illetve más kártyákat próbálgatni a zenes gépbe, akkor derülne ki 100%-ra h erről van-e szó, és lehetne tovább lépni, csak ez ugye alkatrészek hiányában nem egyszerű, én eladnám és vennék mást, gariztatni ha minden működik nincs mit, ha komplett gépet vettél amit a bolt állított össze saját konfogban, akkor igen
azt nem értem, ez most derült ki? vagy eddig jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest